Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(Supersmile @ 2011 09 12, 14:27)
O cia i aerobika, stepus tokia situacija?
Gal zinote ar i pilates irgi ta pati situacija? Ar cia tik su aerobika taip? ir is vis mane domina kaip ten pilates Dainavoje  smile.gif

nezinau, kaip Dainavoje, bet kauno jogos namuose (leliunu g. 10) labai thumbup.gif . taip pat ten lankau ir joga smile.gif
ir tikrai nereikia kovoti "del vietos po saule" ;D. grupes gan nedideles, kilimeliu ir visa, ko reikia treniruotei (kamuoliuku, svarmenu ir pan) uztenka kiekvienai. beje, labai patinka, kad trenerei tikrai rupi, kaip darai pratima, visada pataiso, pataria, o po treniruotes dar ir paplepeti galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sand_: 12 rugsėjo 2011 - 15:31
buvau Baltuose. nepatiko kad labai muzika gergzdia, gal kolonele suplysus. dabar turbut daugelis namie geresnes koloneles ar aparatura turi smile.gif

svareliai tokie senoviski smile.gif nu gal visur tokius naudoja, bet anksciau kur lankiau tai ten nauji tokie smile.gif

fainai, kad bent jau siandien nebuvo didelio anslago, kad reiketu kaip cia viena minejo ""kovoti del vietos po saule"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepamenuu: 12 rugsėjo 2011 - 21:37
Na tai, ar bus atsiliepimų apie sporto klubą "Šiaurė"? Kaip jums ten aerobika? smile.gif Ar patenkintos kainos ir kokybės santykiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvintage @ 2011 09 12, 23:11)
Na tai, ar bus atsiliepimų apie sporto klubą "Šiaurė"? Kaip jums ten aerobika? smile.gif Ar patenkintos kainos ir kokybės santykiu? smile.gif

Aš ten lankau. Esu be galo patenkinta, kitur tikrai neičiau wink.gif viskas švaru, gražu, tvarkinga, salėjr kondicionieriai yra, nebūna dušna, nesmirda, trenerės visos šaunios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2011 09 06, 13:08)
Garliavoje atidarė naują sporto areną. Gal ten vyksta ir kokie nors sporto užsiėmimai suaugusiems ar vaikams?

Mane irgi labai domina. Kol kas kiek kalbejau su draugemis, nieko ten nevyksta toje arenoje.
Merginos, jei ka nors suzinosite, pasidalinkite prasau info.
Atsakyti
Gal žinote kur Kaune vyksta Zumba treniruotės. Labai norėčiau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(ginta1979 @ 2011 09 13, 15:45)
Gal žinote kur Kaune vyksta Zumba treniruotės. Labai norėčiau pabandyti.

Vyksta šiaurės sporto klube. Pirmadieniais ir trečiadieniais, galiu pasaskyti kad lankomiausios ir populiariausios treniruotės, trenerė-nostabi smile.gif
Atsakyti

Zumba vyksta Energy Time studijoje Akropoly, pirmadieniais, treciadieniais is ryto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wu_babe: 13 rugsėjo 2011 - 19:50
O gal teko lankytis kam "Geležiniuose žmonėse" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 09 12, 22:36)
buvau Baltuose. nepatiko kad labai muzika gergzdia, gal kolonele suplysus. dabar turbut daugelis namie geresnes koloneles ar aparatura turi smile.gif

svareliai tokie senoviski smile.gif nu gal visur tokius naudoja, bet anksciau kur lankiau tai ten nauji tokie smile.gif

fainai, kad bent jau siandien nebuvo didelio anslago, kad reiketu kaip cia viena minejo ""kovoti del vietos po saule"

buvau kitom dienom, tai atrodo svariai groja. gal tada tos treneres toks irasas buvo, nesuprasi. Siaip tai visai nieko ir i pirtuke po to nueiti smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(promilė @ 2011 09 16, 12:46)
O gal teko lankytis kam "Geležiniuose žmonėse" ? g.gif

teko lankyti "Geležinius žmones" Vilijampolėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 09 16, 16:52)
teko lankyti "Geležinius žmones" Vilijampolėje  thumbup.gif

Kaip treneriai? Aplinka? Ar užtenka dėmesio, ar atsižvelgia į pageidavimus? Gal teko mitybos ir sporto programą susidarinėti ten?
Atsakyti