Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(promilė @ 2011 09 16, 18:00)
Kaip treneriai? Aplinka? Ar užtenka dėmesio, ar atsižvelgia į pageidavimus? Gal teko mitybos ir sporto programą susidarinėti ten?

persirengimo kambarys tvarkingas, administratorių nuotaikos pagal "mėnulio fazes" ax.gif iš trenerių dėmesio mažokai, nebent ruošiesi varžyboms g.gif
treniruoklių salės tvarkingos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Akcija BODYHOUSE - 65 Lt. thumbup.gif Ketinu pasinaudoti. Gal dar kas pirksit kupona? Smagiau, kai daugiau musu butu. 4u.gif

Akcija https://beta.lt/kaun...bodyhouse-kaune
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 09 18, 21:25)
persirengimo kambarys tvarkingas, administratorių nuotaikos pagal "mėnulio fazes" ax.gif  iš trenerių dėmesio mažokai, nebent ruošiesi varžyboms  g.gif
treniruoklių salės tvarkingos  thumbup.gif

Sporto programa nebloga,o mitybos programa be rysio. Kalorijos ziauriai numazintos, pagal tokia programa pagyvenus svoris nukris, bet po to kai driokstels atgal...
Atsakyti
QUOTE(arste @ 2011 09 21, 12:37)
Sveikos. Akcija BODYHOUSE - 65 Lt.  thumbup.gif  Ketinu pasinaudoti. Gal dar kas pirksit kupona? Smagiau, kai daugiau musu butu.  4u.gif

Akcija https://beta.lt/kaun...bodyhouse-kaune

Ir as su ta pacia naujiena ateinu. Tik pataisysiu - 69 Lt. Susirasiau skype su ju administratore, parekomendavo kazkoki treneriuka, pirmadieni einu susipazinti. Jei bus norinciu i kompanija - jungiames. Ar i treniruoklius, ar i aerobika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 21 rugsėjo 2011 - 14:16
Gal kam teko lankytis " ŽALGIRIO SPORTO KLUBE"? Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2011 09 21, 15:56)
Gal kam teko lankytis " ŽALGIRIO SPORTO KLUBE"? Kokie atsiliepimai butu?

Jeigu apie šį klausiate:
Žalgirio sporto kompleksą
tai aš kažkada lankiau, bet senokai, tai tikriausiai bus pasikeitę viskas smile.gif Treniruotės man visai patiko, nors trenerė tik viena vedė (nelabai jauna ir nelabai kūda, bet gerai pavarinėdavo sportuojančias biggrin.gif) Tik dušai ten "prašėsi" būti renovuojami doh.gif
Nors Dainavoje pati aerobika labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 09 21, 17:17)
Jeigu apie šį klausiate:
Žalgirio sporto kompleksą
tai aš kažkada lankiau, bet senokai, tai tikriausiai bus pasikeitę viskas  smile.gif Treniruotės man visai patiko, nors trenerė tik viena vedė (nelabai jauna ir nelabai kūda, bet gerai pavarinėdavo sportuojančias biggrin.gif) Tik dušai ten "prašėsi" būti renovuojami  doh.gif
Nors Dainavoje pati aerobika labiau patinka  ax.gif

Aciu uz informacija. o gal dar gali pakomentuoti, kaip ten tos sudarytos programos? ar galima pasiekti rezultato kudejimo atzvilgiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P-e-r-l-i-u-k-e @ 2011 09 22, 11:05)
Aciu uz informacija. o gal dar gali pakomentuoti, kaip ten tos sudarytos programos? ar galima pasiekti rezultato kudejimo atzvilgiu?  blush2.gif

Man atrodo, kaip ir visur - jei sąžiningai lankysi treniruotes, po jų vakaro neužbaigsi su cepelinu, tai tikrai sukūsi mirksiukas.gif
Man asmeniškai, aerobika yra daug didesnis gėris metant svorį nei treniruokliai thumbup.gif Bet pabrėžiu - man, gali būti ir labai skirtingų nuomonių ax.gif
Atsakyti
Kiekvienais metais sakau, kad ieškosiu kito sporto klubo, bet kaskart grįžtu į Akelą. biggrin.gif Nežinau, tos grūstys erzina beprotiškai, bet visgi nenusveria trenerių profesionalumo ir puikios atmosferos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pastaba @ 2011 09 21, 14:34)
Sporto programa nebloga,o mitybos programa be rysio. Kalorijos ziauriai numazintos, pagal tokia programa pagyvenus svoris nukris, bet po to kai driokstels atgal...

dėl mitybos tai tikrai taip , siaubingai skurdi , o nustojus laikytis kg taip šoktelna su kaupu , kad ooohooohooo unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2011 09 22, 12:20)
Man atrodo, kaip ir visur - jei sąžiningai lankysi treniruotes, po jų vakaro neužbaigsi su cepelinu, tai tikrai sukūsi  mirksiukas.gif
Man asmeniškai, aerobika yra daug didesnis gėris metant svorį nei treniruokliai  thumbup.gif Bet pabrėžiu - man, gali būti ir labai skirtingų nuomonių  ax.gif

po treniruotės tikrai nereikia marintis badu , galima lengvai užkąsti mirksiukas.gif
svarbiausia nebijoti klausti trenerės patarimų ir rezultatai bus puikūs thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra sportuojančių sporto klube "Minotauras"? Kaip atmosfera, vakarais ar daug žmonių būna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2011 06 07, 13:55)
nemokamai sudaro programa? smile.gif  nu super tada, reikia kazkaip prisiruost ir nueit, nes turiu abonementa gavus, tik va vis sunku pradet blush2.gif 
o sakot su treneriais viskas gerai ar ne? padeda, pataiso? paaiskina?

Senokai klausta,bet atsakysiu smile.gif Treneriai prieina pakankamai daznai, jei mato,kad pratimas atliekamas netaisiklingai. Galima prieti ir paklausti ar gerai darai, visuomet geranoriskai "pataisys" smile.gif
Pasiilgau sio sporto klubo, laukiu nesulaukiu kada galesiu vel "kibt i sportus" biggrin.gif
Atsakyti