Aš jau antra savaitė lankau Baltai, Baltų pr. nu ir man patinka. nor sir žmonių nemažai bet treniruoklių taip pat atitinkamai. vienas treneris fainas kitas nelabai.
QUOTE(ispanee @ 2011 11 19, 23:55)
Aš jau antra savaitė lankau Baltai, Baltų pr. nu ir man patinka. nor sir žmonių nemažai bet treniruoklių taip pat atitinkamai. vienas treneris fainas kitas nelabai.
O kada jus einat?Is ryto,diena ar vakare?Planuoju as ir lankyti si sporto kluba nuo gruodzio men gal.Tik nezinau dar kuriuo metu eisiu,o noretusi,kad geras treneris butu.Kada galima rasi ta faina treneri kaip kad jus sakot?
Nu apie trenerius tai kiekvienam savo man labiausiai patinka Ramūnas, ir savaitgaliais visai nieko tik vardo nežinau. O aš einu vakarais po darbo apie 6 val. na ir dar buvau šeštadienį po pietūų svarbiausiai jei einu į salę tai reik nutaikyt kad nebūtų be 10-15 min 18 arba 19 val., kada renkasi 5 aerobikos treniruotę, nes tada nepatogu rengtis daug merginų būna. Bent aš darau taip;]
O svaiatgalį išvis nebuvo daug žmonių tai smagu;]
QUOTE(ispanee @ 2011 11 20, 11:07)
Nu apie trenerius tai kiekvienam savo man labiausiai patinka Ramūnas, ir savaitgaliais visai nieko tik vardo nežinau. O aš einu vakarais po darbo apie 6 val. na ir dar buvau šeštadienį po pietūų svarbiausiai jei einu į salę tai reik nutaikyt kad nebūtų be 10-15 min 18 arba 19 val., kada renkasi 5 aerobikos treniruotę, nes tada nepatogu rengtis daug merginų būna. Bent aš darau taip;]
Aciu uz atsakyma, bandysiu eit skirtingu laiku ir paziuresiu kada geriausia.
Sveikutes

Su MB nusprendeme pradeti intencyviai sportuoti (butu pats laikas)

Issirinkome "Fanka", tikrai patiko kainos ir kokybes santykiu. Pirmoji treniruote - poryt! Skelbiam kara prisikaupusiems kuno nedraugams

QUOTE(minne @ 2011 11 21, 00:25)
Sveikutes
Issirinkome "Fanka", tikrai patiko kainos ir kokybes santykiu. Pirmoji treniruote - poryt! Skelbiam kara prisikaupusiems kuno nedraugams

Labai lauksiu išsamių atsiliepimų

QUOTE(avietia @ 2011 11 16, 22:53)
bent jau as, tai tikrai del Vaidos eidavau
nors kitos labai Agne giria, man jinai nelimpa, Vaida vis tiek geriausia 

o man Agne geriausia. Zmogus profesionalas. Todel pereisiu i "Fanka" net nedvejodama. Sportuoti su megeja trenere ne man. As noriu rezultatu

QUOTE(studente11 @ 2011 11 22, 17:17)
o man Agne geriausia. Zmogus profesionalas. Todel pereisiu i "Fanka" net nedvejodama. Sportuoti su megeja trenere ne man. As noriu rezultatu 

matai, kaip kam

QUOTE(studente11 @ 2011 11 22, 16:17)

Aš irgi tik už Agne visom rankom ir kojom

59 Lt už 120 Lt vertės aerobikos, treniruoklių salės ir giliųjų raumenų treniruočių mėnesio abonementą Kaune.
Gal kuri nors neapsisprendžia kur pradėt lankyti, abonementas Savanorių pr. esančiame Sveikatingumo centre.
Siūlau už 50 Lt, galioja iki gruodžio, t.y. reikia užsirašyti iki gruodžio, ir dar visą gruodį galima lankyti. Dar pasiderėt galima būtų. Nr. 867348251 arba a.ž.
Gal kuri nors neapsisprendžia kur pradėt lankyti, abonementas Savanorių pr. esančiame Sveikatingumo centre.
Siūlau už 50 Lt, galioja iki gruodžio, t.y. reikia užsirašyti iki gruodžio, ir dar visą gruodį galima lankyti. Dar pasiderėt galima būtų. Nr. 867348251 arba a.ž.
QUOTE(beinggirl @ 2011 11 24, 18:21)
Aš irgi tik už Agne visom rankom ir kojom
Einu į Fanką ir nesigailiu ir vis galvoju, kodėl aš tam Dainavos SP metus gaišau.... Aš už tokius trenerius, kurie nuolat tobulėja, jaunatviški, šiuolaikiški, TURI MUZIKINĮ SKONĮ IR KLAUSĄ
... ir neveda treniruočių 1980-ųjų stiliumi.

Papasakokit, prašau, plačiau apie "Fanką": ar einate ir į treniruoklius? Jei taip, kaip ten treneriai? Ar į grupines treniruotes susirenka labai daug merginų? Kaip bendra atmosfera, aplinka - ar tvarkinga?
Sveikos, sportininkes
Kokios jus saunuoles cia, o as tokie prie tinginiukiu
galvoju, gal jau reiketu pradet sportuoti, kol lasiniais neapaugau nedirbdama
Galvoju apie aerobika Zalgirio sporto komplekse. Gal kuris nors is jusu ten lankotes arba noretume kartu lankyti?

Galvoju apie aerobika Zalgirio sporto komplekse. Gal kuris nors is jusu ten lankotes arba noretume kartu lankyti?