Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

Sveikos, mamytės, jungiuosi ir aš i Jūsų būrį 4u.gif
ir turiu pasiūlymą, kadangi pati esu mama, auginu vaikučius, aktualus klausimas man šiuo metu- dar ir sportas-nes užsisėdžiu namuose,svoris auga blush2.gif -ieškau bendraminčių, norinčių jungtis prie manęs.(Pati esu baigusi moklus Kūno kultūros akademijoje, turiu praktikos, teko padirbėt sporto klube prie treniruoklių - su sportu draugauju smile.gif ).Jei atsirastų norinčių-ieškočiau patalpų-kur galėčiau pravesti mankšteles 4u.gif -Būtų labai smagu -jei atsirastų norinčių pakilnoti hanteliukus. (Gyvenu Garliavoje)
Atsakyti
Niekaip neapsisprendziu i kuri kluba eiti Dainavos rajone. Gaila, kad nebestudente sad.gif, labai au bragu visur.
Atsakyti
Sveikos merginos. Norėčiau Jūsų gero patarimo. Reikia numesti labai nemažai svoriuko (sveriu 93kg blush2.gif , 171cm ūgio), o kas baisiausia - bijau didelės minios ir kritikuojančių žvilgsnių. Kur galėčiau Dainavos rajone rasti gerus prižiūrinčius trenerius ir nedidelį žmonių srautą ~20 val.? Būtų idealu kuo arčiau "Rėdos". Svarstau Dainavos sporto klubą ir susidomėjau Žylio klubo atsiliepimais. Gal galite patarti ką rinktis? O gal yra dar geresnis variantas? Ir apie kelinta klubuose būna mažiausiai žmonių (man tinka kad ir 21-22 val.) Labai ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejagela: 05 lapkričio 2011 - 15:58
QUOTE(ejagela @ 2011 11 05, 15:58)
Būtų idealu kuo arčiau "Rėdos". Svarstau Dainavos sporto klubą ir susidomėjau Žylio klubo atsiliepimais.

O kur tas Zylio klubas?

As irgi Dainavoj gyvenu, svarstau kur eit. I Dainavos norejau, bet nekokiu atsiliepimu girdejau. Labiausiai noreciau ir aerobika ir treniruoklius lankyt. Bet va Linija irgi atkrinta del kainos. Apie Minotaura taip pat negirdejau nieko gero. Lieka Pasimatymas, Sauletekis ir Ideja. Noreciau i sauleteki varyt, bet reiktu vazinet. O kokie atsiliepimai apie Ideja, arciausiai namu, tik man nejauklu i ta puse vakarais per kiemus eit, nes niekad ten nevaikstau ( gyvenu prie Kreves Maximos).

O del svorio sakot jum nedrasu, bet tai visur yra stambiu zmoniu, manau dauguma del to ir pradeda sporto klubus lankyt, kad nepatenkinti figura, ir manau tikrai neverta del to kompleksuot. Na as ne del antsvorio ketinu eiti sportuot, bet man labiau krenta i akis ne stambesni zmones, bet tokie kur eina i kluba pliusiuka uzsidet, pav pana jei lanko sporto kluba metus ir sportuoja su 1kg hanteliais ir panasiai. doh.gif
Atsakyti
Ačiū, padrasinot smile.gif O kaip Pasimatyme? šito buvau nepastebėjusi blush2.gif
QUOTE(Vicious_L @ 2011 11 05, 22:36)
O kur tas Zylio klubas?

Žylio klubas kiek girdėjau yra Saulėtekio patalpose ar kažkur šalia. Vietoj buvusio jėgos sporto ar kažkokio panašaus klubo atsidarė. Apie Dainavos pagooglinau tai irgi daug nekokių atsiliepimų aptikau, manau atkrenta...
Atsakyti
Sauletekyje R. Zeimio
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2011 11 06, 02:30)
Ačiū, padrasinot smile.gif O kaip Pasimatyme? šito buvau nepastebėjusi  blush2.gif

Žylio klubas kiek girdėjau yra Saulėtekio patalpose ar kažkur šalia. Vietoj buvusio jėgos sporto ar kažkokio panašaus klubo atsidarė. Apie Dainavos pagooglinau tai irgi daug nekokių atsiliepimų aptikau, manau atkrenta...

Sauleteky Zeimio 4u.gif
Nuo 20 val.beveik visur buna tuscia,tokiu laiku yra tikimybe,kad sportuosit viena,man sitas laikas pats geriausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 11 06, 15:17)
Sauleteky Zeimio  4u.gif
Nuo 20 val.beveik visur buna tuscia,tokiu laiku yra tikimybe,kad sportuosit  viena,man sitas laikas pats geriausias biggrin.gif

Sveika.Kiek suprantu tu lankai si kluba?Man jis butu labai patogu,nes prie pat namu.Anksciau lankiau 1 metus,kai buvo ,,Jegos klubas ''ar kazkaip panasiai vadinos.Sportavau su treniruokliais,bet paskui meciau,pasiekus norima svori.Dabar priaugau svorio ir vel noreciau eit,bet labiau noreciau i bodyflex,ar ten vyksta tokios treniruotes?
Nes beieskodama internete radau tokia nuorada:

RYTINĖS 'BODYFLEX'o TRENIRUOTĖS

R. Žeimio sporto klubas" Krėvės pr. 97

darbo laikas:

I -17.45
III -17.45
V -17.45

(registruotis tel. 8 614 03790 )
trenere Edita Poškaitienė
o cia jos puslapis

http://www_editastudio_com/
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2011 10 19, 15:09)
Keista, kad nera atsiliepimu apie Gelezinius zmones  g.gif

kai sportuoji, ner kada priekompo sedet. rolleyes.gif As TIK uz sita kluba, uz trenerius, uz pasikeitimus! Po visu gimdymu lekiu, ir per 4-5 men pasikeiciu. O dabar be sporto jau negaliu. Pertraukos- tik vasar ir tai begioju krosa. o su 2 vaikasi mano kuno svoris ir S dydi kaip 10-oje klaseje
Jei nori pokyciu- tik geleziniai zmones. Rasi ir per gooogle
Atsakyti
As tai vis del to galvoju apie Ideja, nes arciausiai, imsiu kartini abonementa ir dar kazkiek namie sportuosiu, aerobika ar ka pagal video. Nes man neuztenka vien trenruokliu, o ner pinigu i kokia Linija eit, kur ir aerobika ir treniruokliai. smile.gif Siaip kaip suprantu Idejoj nauji treniruokliai, sauna ir t.t., bet va labai idomu, kaip treneriai? Ar padeda, ar geranoriski, nepatinka kai nepatenkinta veida padaro, kai ko paklausi.
Atsakyti
Gal kas lankotės O2 pilates studijoje?
Atsakyti
[quote=Rigoleta,2011 11 06, 16:14]

RYTINĖS 'BODYFLEX'o TRENIRUOTĖS

R. Žeimio sporto klubas" Krėvės pr. 97

darbo laikas:

I -17.45
III -17.45
V -17.45

(registruotis tel. 8 614 03790 )
trenere Edita Poškaitienė
o cia jos puslapis

Sveika,

as pas Rolanda dabar neinu,kol kas i kita sale vaikstau.
Del bodyflex'o nezinau,apie trenere taip pat nelabai galiu ka pasakyt.
Pasiskambink,uzklausi smile.gif
sorry nelabai kuo pagelbejau 4u.gif
Atsakyti