QUOTE(Elise @ 2012 09 03, 12:09)
Sveikos mergaites, nusprendziau, kad ir man reiktu pradet stiprinti ir stangrinti kuna

Tad renkuosi kluba arciau namu.. Galvoju arba pas jusu isgirta Zeimy arba eiti i sporto kluba esanti pasimatyme. Zodziu, sauletekis VS pasimatymas
Kaip supratau, Zeimys dabar sukasi vienas. As niekad nelankiusi sporto klubo, tad man aktualu, ar jis viska suspeja?
beje, visos minejo Egle, o kaip aerobikos trenerė Danguolė?
Jau senokai klausimeli uzdavet, gal jau ka ir lankot, bet pasisakysiu

Rolandas jau ne vienas, yra dar vienas treneris, na ir zinoma Egle. Aisku, paties Rolando niekas neperspjauna, bet tas kitas pagalbos tikrai suteikia. Beabejo, labai gerai,jei galite lankyti kluba ne piko metu (nuo 17val),nes tada zmoniu labai daug ir trenerio pagalbos tikrai sulauksite, tik reiks vis palaukti,pagaudyt ji salej

Rolandas tikrai nuosirdziai ardosi saleje ir padeda, kiek tik gali

Naujokams skiria daug demesio, pastebejau - kad apsiprastu, ismoktu pratimus daryti teisingai ir t.t. Man apskritai jo kompetencija yra bene geriausias variantas naujai pradedanciajam lankyti sporto kluba - puikiai isaiskina kiekvieno pratimo esme

veliau,kai jau aisku,ka su kokiu treniruokliu reikia daryti,galima ir kur kitur pabegti. As eidama ten taip masciau (nes mum toloka nuo namu), bet ir begti nebesinori
Papildyta:
QUOTE(MazosRankutes @ 2012 09 13, 14:13)
Laba diena, permečiau temą, bet kažkaip neužkliuvo už akies atsiliepimai apie Kauno Žalgirio sporto kompleksą? Gal kas esate lankę?
Neapsisprendžiu tarp Akelos ir šito klubo. Gyvenu studentų miestelyje, tai jie man patogiausi.
Zalgirio SK buvome tik apziureti ir atsoko fantazija. Beabejo,kaina puiki, bet aplinka nepatiko - salej siaubingai mazai vietos, dusuose irgi ne itin erdvu. Tikrai, jei susirenka bent keli zmogeliukai - jau ir anksta ten. Nemanau, kad labai dziugintu treniruotes