Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(saulutyte @ 2012 09 05, 22:24)
Labas,mano drauge lanko kalanetika Silainiuos, nuo 19val."Ryto "pradinej.
Planuoju prisijungt ir as.

Kokia užsiemimų kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 09 07, 12:34)
Kokia užsiemimų kaina? 4u.gif

Mane irgi domina smile.gif
Atsakyti
Laba diena, permečiau temą, bet kažkaip neužkliuvo už akies atsiliepimai apie Kauno Žalgirio sporto kompleksą? Gal kas esate lankę?

Neapsisprendžiu tarp Akelos ir šito klubo. Gyvenu studentų miestelyje, tai jie man patogiausi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazosRankutes: 13 rugsėjo 2012 - 13:13
QUOTE(MazosRankutes @ 2012 09 13, 14:13)
Laba diena, permečiau temą, bet kažkaip neužkliuvo už akies atsiliepimai apie Kauno Žalgirio sporto kompleksą? Gal kas esate lankę?

Neapsisprendžiu tarp Akelos ir šito klubo. Gyvenu studentų miestelyje, tai jie man patogiausi. smile.gif

Aš taip pat niekaip neapsisprendžiu dėl šių dviejų klubų. Akela būtų priimtiniau dėl to, kad ten vyksta įvairesnės treniruotės (yra ir zumba), be to vyksta kiekvieną dieną ir ne tik vakare, būtų patogiau lankyti, bet kai pasižiūrėjau į foto, kiek ten moterų susigrūda vienu metu, tai nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Žinau, kad zumba užsiėmimai vyksta kažkokiame sporto klube Šilainiuose (ar mokykloje), kažkada domėjausi ir gavau sms iš trenerės (berods Laura vardu), bet ištryniau.. jei kas žinote kur vyksta zumba, parašykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2012 09 03, 14:20)
Merginos, gal kas sportuojat pas Edita Poskaitiene - labai noriu pas ja pradet kalanetika lankyt - pasidalinkit atsiliepimais 4u.gif

aš tai radau tik tiek info
PRADĖK NAUJĄ SPORTO SEZONĄ SU ŠAUNIA KOMPANIJA !
R.Žeimio klube,Krėvės 97
I,III,V- 17.45
U.Karvelis gimnazijoje,LŽŪU,Mokyklos 1
II,IV-18.30
Ryto pradineje m-kloje,Šarkuvos 29
I,III,V- 19.10
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 09 03, 12:09)
Sveikos mergaites, nusprendziau, kad ir man reiktu pradet stiprinti ir stangrinti kuna  ax.gif  Tad renkuosi kluba arciau namu.. Galvoju arba pas jusu isgirta Zeimy arba eiti i sporto kluba esanti pasimatyme. Zodziu, sauletekis VS pasimatymas  biggrin.gif
Kaip supratau, Zeimys dabar sukasi vienas. As niekad nelankiusi sporto klubo, tad man aktualu, ar jis viska suspeja?
beje, visos minejo Egle, o kaip aerobikos trenerė Danguolė?

Jau senokai klausimeli uzdavet, gal jau ka ir lankot, bet pasisakysiu smile.gif Rolandas jau ne vienas, yra dar vienas treneris, na ir zinoma Egle. Aisku, paties Rolando niekas neperspjauna, bet tas kitas pagalbos tikrai suteikia. Beabejo, labai gerai,jei galite lankyti kluba ne piko metu (nuo 17val),nes tada zmoniu labai daug ir trenerio pagalbos tikrai sulauksite, tik reiks vis palaukti,pagaudyt ji salej smile.gif Rolandas tikrai nuosirdziai ardosi saleje ir padeda, kiek tik gali smile.gif Naujokams skiria daug demesio, pastebejau - kad apsiprastu, ismoktu pratimus daryti teisingai ir t.t. Man apskritai jo kompetencija yra bene geriausias variantas naujai pradedanciajam lankyti sporto kluba - puikiai isaiskina kiekvieno pratimo esme 4u.gif veliau,kai jau aisku,ka su kokiu treniruokliu reikia daryti,galima ir kur kitur pabegti. As eidama ten taip masciau (nes mum toloka nuo namu), bet ir begti nebesinori ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MazosRankutes @ 2012 09 13, 14:13)

Zalgirio SK buvome tik apziureti ir atsoko fantazija. Beabejo,kaina puiki, bet aplinka nepatiko - salej siaubingai mazai vietos, dusuose irgi ne itin erdvu. Tikrai, jei susirenka bent keli zmogeliukai - jau ir anksta ten. Nemanau, kad labai dziugintu treniruotes smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau, kad Žeimys dabar siūlo abonementą ,Rytinis 7.00 – 14.00 mėnesio abonementas + savaitgalis + programa. Sakyčiau visai geraspasiūlymas, tik įdomu ar pats Rolandas būna rytais, nors kada nors.
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2012 09 17, 16:00)
Zalgirio SK buvome tik apziureti ir atsoko fantazija. Beabejo,kaina puiki, bet aplinka nepatiko - salej siaubingai mazai vietos, dusuose irgi ne itin erdvu. Tikrai, jei susirenka bent keli zmogeliukai - jau ir anksta ten. Nemanau, kad labai dziugintu treniruotes smile.gif

Vietos tikrai nedaug schmoll.gif Man tas labiausiai ir nepatiko, vasarą kai žmonių nelabai daug dar nieko - bet šiaip, sueina keli ir viskas. Gaunasi trintis ir stoviniavimas.
Atsakyti
labas rytas smile.gif
gal yra lankanciu siaures sporto kluba? kaipaerobikos ten treniruotes? dar esu maciusi sportuojant zeimenos gatveje mokykloje moteris, tik nzn kas ten vyksta.. noriu aplink topoli ar siaures pr kazkur sportuoti, bet kol kas nieko dar nzn kur galima be mineto klubo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 09 17, 10:36)
aš tai radau tik tiek info
PRADĖK NAUJĄ SPORTO SEZONĄ SU ŠAUNIA KOMPANIJA !
R.Žeimio klube,Krėvės 97
I,III,V- 17.45
U.Karvelis gimnazijoje,LŽŪU,Mokyklos 1
II,IV-18.30
Ryto pradineje m-kloje,Šarkuvos 29
I,III,V- 19.10

O gal žinote, kiek kainuoja užsiėmimai Ryto pradinėje mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 09 18, 09:16)
Vietos tikrai nedaug  schmoll.gif  Man tas labiausiai ir nepatiko, vasarą kai žmonių nelabai daug dar nieko - bet šiaip, sueina keli ir viskas. Gaunasi trintis ir stoviniavimas.

Dėkui visoms už informaciją. Tai turbūt teks eiti į Akelą. Rytais noriu sportuot, tai gal nebus tiek daug merginų, kaip vakarais. Nors labai ant treniruoklių norėjau (mėgstu individualų sportavimą), bet žinau save, neprivažinėsiu troleibusais į sportą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti