Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(pupute @ 2012 09 19, 06:51)
labas rytas  smile.gif
gal yra lankanciu siaures sporto kluba? kaipaerobikos ten treniruotes? dar esu maciusi sportuojant zeimenos gatveje mokykloje moteris, tik nzn kas ten vyksta.. noriu aplink topoli ar siaures pr kazkur sportuoti, bet kol kas nieko dar nzn kur galima be mineto klubo  blush2.gif

Pati nelankau siaures SP, zinau lankanciu - nuomones tik geros, tik sake kad zmogeliuku nemazai susirenka. Bet trenere gyre smile.gif
Papildyta:
QUOTE(menasmyleti @ 2012 09 18, 09:52)
Žiūrėjau, kad Žeimys dabar siūlo abonementą ,Rytinis 7.00 – 14.00 mėnesio abonementas + savaitgalis + programa. Sakyčiau visai geraspasiūlymas, tik įdomu ar pats Rolandas būna rytais, nors kada nors.

Ryte Rolandas buna labai retai, ir savaitgali daugiausia kas antra. Siaip pagrinde jis darbuojas vakarais. Paciam klube yra ju visu darbo grafikai surasyti, galit uzbegt uzmest aki, nes tiksliai dbr jo ir nepamenu smile.gif tik tiek,kad tikrai sunkoka bus rast treneri sio pasiulymo metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 09 18, 10:16)
Vietos tikrai nedaug  schmoll.gif  Man tas labiausiai ir nepatiko, vasarą kai žmonių nelabai daug dar nieko - bet šiaip, sueina keli ir viskas. Gaunasi trintis ir stoviniavimas.

Mes buvom lyg ir susivilioje per vasara palankyt, kol zmoniu nedaug, bet pasirodo vasara ten ir jokiu treneriu nera biggrin.gif na zodziu, ne pats rimciausias klubiukas pasirode - mano nuomone jis tinkamas tokiems uzkietejusiems stangos kilnotojiems, kurie puikiai zino, ka daro ir neturi vietos treniruokliui namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2012 09 17, 16:00)
Jau senokai klausimeli uzdavet, gal jau ka ir lankot, bet pasisakysiu smile.gif Rolandas jau ne vienas, yra dar vienas treneris, na ir zinoma Egle. Aisku, paties Rolando niekas neperspjauna, bet tas kitas pagalbos tikrai suteikia. Beabejo, labai gerai,jei galite lankyti kluba ne piko metu (nuo 17val),nes tada zmoniu labai daug ir trenerio pagalbos tikrai sulauksite, tik reiks vis palaukti,pagaudyt ji salej smile.gif Rolandas tikrai nuosirdziai ardosi saleje ir padeda, kiek tik gali smile.gif Naujokams skiria daug demesio, pastebejau - kad apsiprastu, ismoktu pratimus daryti teisingai ir t.t. Man apskritai jo kompetencija yra bene geriausias variantas naujai pradedanciajam lankyti sporto kluba - puikiai isaiskina kiekvieno pratimo esme  4u.gif  veliau,kai jau aisku,ka su kokiu treniruokliu reikia daryti,galima ir kur kitur pabegti. As eidama ten taip masciau (nes mum toloka nuo namu), bet ir begti nebesinori ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet teisingai atspejot, jau sportuoju Rolando klube smile.gif Einu tik vakarais, tad del didelio zmoniu skaiciaus tikrai nesiskundziu, visiems uztenka vietos ir niekas "be darbo" nestovi, nebent pas simuliuoji biggrin.gif
Mano nuomone apie si kluba tikrai puiki. Is vis man tai pirmas sporto klubas, tai likau patenkinta. Gali visko klaust ir dar karta perklaus - viska paaiskins. O ir pats Rolandas zuja kaip vijurkas biggrin.gif Labai tikiuosi, kad ir tas naujokas greitai apsipras ir kiekvienam skirs demesio.
Tiesa, ten kas diena ateina po nauja nari, tad tikrai nereikia baimintis, kad busit "balta varna" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 09 19, 06:51)
labas rytas  smile.gif
gal yra lankanciu siaures sporto kluba? kaipaerobikos ten treniruotes? dar esu maciusi sportuojant zeimenos gatveje mokykloje moteris, tik nzn kas ten vyksta.. noriu aplink topoli ar siaures pr kazkur sportuoti, bet kol kas nieko dar nzn kur galima be mineto klubo  blush2.gif

As esu lankiusi, ir dabar noreciau, jeigu atitiks darbo ir treniruociu laikas smile.gif Labai super yra trenere Sandra. Vien del jos verta eiti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 09 19, 15:03)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Bet teisingai atspejot, jau sportuoju Rolando klube  smile.gif Einu tik vakarais, tad del didelio zmoniu skaiciaus tikrai nesiskundziu, visiems uztenka vietos ir niekas "be darbo" nestovi, nebent pas simuliuoji  biggrin.gif
Mano nuomone apie si kluba tikrai puiki. Is vis man tai pirmas sporto klubas, tai likau patenkinta. Gali visko klaust ir dar karta perklaus - viska paaiskins. O ir pats Rolandas zuja kaip vijurkas  biggrin.gif  Labai tikiuosi, kad ir tas naujokas greitai apsipras ir kiekvienam skirs demesio.
Tiesa, ten kas diena ateina po nauja nari, tad tikrai nereikia baimintis, kad busit "balta varna"  smile.gif

Dziugu,kad prisijungete 4u.gif o kad nariu daugeja,tikrai jaucias, bet ir treneriai susidoroja, ir treniruokliu bei vietos dar visiems pakanka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 09 03, 13:09)
Sveikos mergaites, nusprendziau, kad ir man reiktu pradet stiprinti ir stangrinti kuna  ax.gif  Tad renkuosi kluba arciau namu.. Galvoju arba pas jusu isgirta Zeimy arba eiti i sporto kluba esanti pasimatyme. Zodziu, sauletekis VS pasimatymas  biggrin.gif
Kaip supratau, Zeimys dabar sukasi vienas. As niekad nelankiusi sporto klubo, tad man aktualu, ar jis viska suspeja?
beje, visos minejo Egle, o kaip aerobikos trenerė Danguolė?

Ar pradejot lankyti?
Vis mastau ir aš biggrin.gif Galvoju ar į Geležiniai žmonės ar pas Žeimi rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 21 rugsėjo 2012 - 19:55
as tai uz Zeimi smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur vyksta aerobika Eiguliuose, ar aplink, kokioje mokykloje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2012 09 21, 20:53)
Ar pradejot lankyti?
Vis mastau ir aš biggrin.gif Galvoju ar į Geležiniai žmonės ar pas Žeimi rolleyes.gif  g.gif

O jus temele sia gerai paskaitinekit ir tikrai lengvai apsispresit... ax.gif ...pasirinkti Zeimi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*L*K: 22 rugsėjo 2012 - 14:26
Sveikos 4u.gif
Ieskau sporto klubo silainiuose ar raudondvario pl

Man patiko body hous ir leta, ar yra kas en sportuoja? Kokie atsiliepimai?

O gal kas zino koki sporto kluba raudondvario pl ar salia?
Atsakyti
Gal kuri lankote moteru expresa raudondvario pl.?
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2012 09 21, 20:53)
Ar pradejot lankyti?
Vis mastau ir aš biggrin.gif Galvoju ar į Geležiniai žmonės ar pas Žeimi rolleyes.gif  g.gif

Kaip tik minejau, kad apsilankiau ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 09 23, 16:41)
Sveikos  4u.gif
Ieskau sporto klubo silainiuose ar raudondvario pl

Man patiko  body hous ir leta, ar yra kas en sportuoja? Kokie atsiliepimai?

O gal kas zino koki sporto kluba raudondvario pl ar salia?

Bodyhouse ir mane domina. Gal kas parašys kokį atsiliepimą? mirksiukas.gif
Atsakyti