QUOTE(pupute @ 2012 09 19, 06:51)
labas rytas
gal yra lankanciu siaures sporto kluba? kaipaerobikos ten treniruotes? dar esu maciusi sportuojant zeimenos gatveje mokykloje moteris, tik nzn kas ten vyksta.. noriu aplink topoli ar siaures pr kazkur sportuoti, bet kol kas nieko dar nzn kur galima be mineto klubo

gal yra lankanciu siaures sporto kluba? kaipaerobikos ten treniruotes? dar esu maciusi sportuojant zeimenos gatveje mokykloje moteris, tik nzn kas ten vyksta.. noriu aplink topoli ar siaures pr kazkur sportuoti, bet kol kas nieko dar nzn kur galima be mineto klubo

Pati nelankau siaures SP, zinau lankanciu - nuomones tik geros, tik sake kad zmogeliuku nemazai susirenka. Bet trenere gyre

Papildyta:
QUOTE(menasmyleti @ 2012 09 18, 09:52)
Žiūrėjau, kad Žeimys dabar siūlo abonementą ,Rytinis 7.00 14.00 mėnesio abonementas + savaitgalis + programa. Sakyčiau visai geraspasiūlymas, tik įdomu ar pats Rolandas būna rytais, nors kada nors.
Ryte Rolandas buna labai retai, ir savaitgali daugiausia kas antra. Siaip pagrinde jis darbuojas vakarais. Paciam klube yra ju visu darbo grafikai surasyti, galit uzbegt uzmest aki, nes tiksliai dbr jo ir nepamenu

Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 09 18, 10:16)
Vietos tikrai nedaug
Man tas labiausiai ir nepatiko, vasarą kai žmonių nelabai daug dar nieko - bet šiaip, sueina keli ir viskas. Gaunasi trintis ir stoviniavimas.

Mes buvom lyg ir susivilioje per vasara palankyt, kol zmoniu nedaug, bet pasirodo vasara ten ir jokiu treneriu nera