Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

jau viena pie rolanda ir egle bei zeimio sporto kluba galima atskira tema rasyt. gal kaune yra dar idomiu klubu?
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2012 10 03, 15:03)

Kaip bebutu, man tas klubas patinka ir as ten ir toliau eisiu sportuot  thumbup.gif

Pritariu simtu procentu siam sakinukui smile.gif o temos gal tikrai ir vertas klubas atskiros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 10 03, 16:00)
jau viena pie rolanda ir egle bei zeimio sporto kluba galima atskira tema rasyt. gal kaune yra dar idomiu klubu?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 10 03, 22:11)

Bet nors temute gyva ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2012 10 03, 09:48)
Gal kas galėtų parekomenduoti sporto klubą centre ar žaliakalnyje. Norėčiau individualių treniruočių pradžiai, o po to pati daryčiau. Svarbi man aplinka irgi, nenoriu į rūsį su štangom  blush2.gif

Va va man ir cia butu idomu drinks_cheers.gif Azoulyno nelabai noriu, nes ir kaina ir siaip schmoll.gif Pagal adresa matau kluba Fankas ??? Gal kas sportavo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 09 22, 11:14)
Gal zinot kur vyksta aerobika Eiguliuose, ar aplink, kokioje mokykloje?  4u.gif

Ne mokykloje,bet kainos kaip mokykloje:) Šokių studijoj "Megusta" vyksta aerobikos užsiėmimai. Galite pasižiūrėti internetiniame puslapyje megusta.lt. Ten,kiek žinau,renkasi įvairaus amžiaus lankytojos:) Ir taip pat kad ten aerobikos treniruotės tikrai geros:)
Atsakyti
O gal kas lanko NEO Kaune http://www.sveikatingumoterapija.lt/ ?
Aš eičiau 11 val. į giliųjų raumenų treniruotes. Būtų smagu rasti bendraminčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adiva @ 2012 10 10, 16:15)
O gal kas lanko NEO Kaune http://www.sveikatingumoterapija.lt/ ?
Aš eičiau 11 val. į giliųjų raumenų treniruotes. Būtų smagu rasti bendraminčių  smile.gif

ooo net nežinojau, kad yra toks sporto centras, atrodo labai geras, ar yra kas nors ten lankęs??? g.gif
Atsakyti
taip, nuo geguzes as ten kone kasdien 4u.gif
Atsakyti
ar kas lankote kalanetika Ryto pradinej mokykloj ?
pavasari neprisiruosiau ,vasara pavalgiau ,o dabar -reikia
salia namu ,net blush2.gif
Atsakyti
spotavau R.Zeimio klube pas trenere Edita,labai patiko
klubas Sauletekio patalpose,adreso nzn
Atsakyti
QUOTE(saulutyte @ 2012 10 13, 23:32)
spotavau R.Zeimio klube pas trenere Edita,labai patiko
klubas Sauletekio patalpose,adreso nzn

Klubas
Atsakyti