QUOTE(kuitaliuke @ 2011 06 09, 20:37)
as apie amazon gym geru atsiliepimu girdejau bet einu i salimais esanti
bet pas mus nedaro sito gal bandet kas?My Webpage

O ką konkrečiai gero esate girdėjusi apie Amazon Gym? Ir į kokį pati einate?
QUOTE(Ingridda @ 2011 05 15, 13:37)
Sveikos
ar yra lankanciu AKELA siuo metu? kaip ten su zmoniu kiekiu nuo 18.30? nes teko girdeti kad labai daug prisirenka.
Niekados nelankiau aerobikos, noretusi pabandyti o apie akela ir jos treneres gerus atsiliepimus girdejau

ar yra lankanciu AKELA siuo metu? kaip ten su zmoniu kiekiu nuo 18.30? nes teko girdeti kad labai daug prisirenka.
Niekados nelankiau aerobikos, noretusi pabandyti o apie akela ir jos treneres gerus atsiliepimus girdejau

šiuo metu skaitosi vasaros laikas, o i treniruote susirenka tikrai daug moteraičių. bet kažkaip sutelpam. labai smagu ir linksma. tikrai rekomenduoju. šiuo metu vyksta akcija - vienas užsiemimas tik 8 Lt. Gali pabandyt bent porą sykių

Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2011 06 15, 12:50)
O ką konkrečiai gero esate girdėjusi apie Amazon Gym? Ir į kokį pati einate?
Manau, kad Amazon Gym labai suprastėjo nuo to koks buvo prieš keletą metų. Smirda ten kažkaip

Sveikos panelės, gal kas galėtų rekomenduoti kokį sporto klubą, kad būtų aerobika, treniruokliai ir baseinas/pirtis ar šiaip kokių vandens pramogų, norim su MB kartu eit, tai kad abiejų poreikius patenkintų
Kad linija ir impuls tai žinau, o kas dar gal ką su vandeniu, kad būtų žinot?

Kad linija ir impuls tai žinau, o kas dar gal ką su vandeniu, kad būtų žinot?
Sveikutės 
Atėjo metas prisijungti prie jūsų didelės bendruomenės!
,tikiuosi priimsite mane, tokia kokia esu!

Taip pat norėčiau užduoti klausymėlį ,galbūt lankėtės (kiek suprantu naujame sporto klube - "Atlantai" - http://www.atlantai.lt/ - (Adresas: Kuršių g. 7 (šalia prekybos centro Norfa) ,girdėjote atsiliepimų ,jei ką nors žinote apie šį klubą, informacija visąlaik laukiama ,Ačiūkas!

Atėjo metas prisijungti prie jūsų didelės bendruomenės!

Taip pat norėčiau užduoti klausymėlį ,galbūt lankėtės (kiek suprantu naujame sporto klube - "Atlantai" - http://www.atlantai.lt/ - (Adresas: Kuršių g. 7 (šalia prekybos centro Norfa) ,girdėjote atsiliepimų ,jei ką nors žinote apie šį klubą, informacija visąlaik laukiama ,Ačiūkas!

sweikutes mergaites gal kuri noretu nuo rugsejo sportuoti kartu
? dviese butu linksmiau ir drasiau

Sveikos
Gal kuri lankote step aerobiką? Nežinau kaip tiksliai vadinasi
Atrodo daugmaž taip: http://www.youtube.c...feature=related
Anksčiau lankiau Linijoje. Labai smagus dalykas, norėčiau vėl pradėti, bet dabartinis Linijos treniruočių tvarkaraštis man netinka, tai bandau ieškoti kito sporto klubo

Anksčiau lankiau Linijoje. Labai smagus dalykas, norėčiau vėl pradėti, bet dabartinis Linijos treniruočių tvarkaraštis man netinka, tai bandau ieškoti kito sporto klubo

QUOTE(Vikuute @ 2011 07 05, 19:21)
sweikutes mergaites gal kuri noretu nuo rugsejo sportuoti kartu
? dviese butu linksmiau ir drasiau 

Sveika, manau neprošal būtų man kompanija, bet aš noriu pradėti jau šį mėnesį, vis žiūrinėju kur čia eiti, o ką tu norėtum sportuoti?
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 07 11, 08:58)
Sveika, manau neprošal būtų man kompanija, bet aš noriu pradėti jau šį mėnesį, vis žiūrinėju kur čia eiti, o ką tu norėtum sportuoti?
Sveikos, nuo rytdienos planuoju pradeti lankyti Leta ( vaje kaip sunku prisiversti, n metu nesportavau

QUOTE(Liūtė @ 2011 07 12, 13:50)
Sveikos, nuo rytdienos planuoju pradeti lankyti Leta ( vaje kaip sunku prisiversti, n metu nesportavau
)

Kaip tyčia šiandien atsispausdinau nuolaidą absoliučiam abonentui šitam klube, sudomino visai, kokie įspūdžiai, atsiliepimai? Gal kalanetikos užsiėmimuose buvote?
Mane ir spet aerobika domintu. Gal kas zino, kur galima butu lankyti?