Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

Rekomenduoju sporto kluba "Baltai" Šilainiuose smile.gif
P.S. Dabar 2 savaitės remontas ten 4u.gif
Atsakyti
Labuka, merginos, gal kas norėtų pradėti sportuoti kartu?? bigsmile.gif norėčiau į aerobiką smile.gif galvoju gal į Dainavos sporto klubą pabandyt- jis visai šalia namų g.gif
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti geras aerobikos treniruotes Kaune, kad nebutu uzgrusta (tipo Akela) ir treneriai butu geri. Lankau sporo klube ``Hermis``- super, bet nedaznai turiu laiko pasinaudoti ir kitomis sio klubo teikiamomis paslaugomis, tad vien uz aerobika truputi aukstoka abonimento kaina gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas Kaune noretu kartu sportuoti nuo rugsejo siam klube,dabar akcija ten thumbup.gif
http://www.grupinis....gramos-sudarymu
Atsakyti
Sveikos smile.gif nuo Rugsejo zadu lankytis Izides sporto klube vilijampoleje, nes tada griztu i mokslus smile.gif Buvau seniau ten man labai patiko draugiskas kolektyvas, jauki aplinka. Zadu lankyti aerobika, kadangi jos rusiu ten yra nemazai smile.gif ypac noriu pameginti kalanetika smile.gif gal bus norinciu. 90 lt 12 kartu smile.gif
Atsakyti
Gal kas lankote sporto kluba "Baltai"? Mane domina asmenines treniruotes programos sudarymas. Ar tik pradejus lankyti galiu pasidaryti ta programa?ar reikia is pradziu kazkiek laiko sportuot pagal bendra programa?Ir gal zinot koks treneris sitam klube geriausias?
Atsakyti
QUOTE(katuokle @ 2011 07 26, 16:32)
Sveikos smile.gif nuo Rugsejo zadu lankytis Izides sporto klube vilijampoleje, nes tada griztu i mokslus smile.gif Buvau seniau ten man labai patiko draugiskas kolektyvas, jauki aplinka. Zadu lankyti aerobika, kadangi jos rusiu ten yra nemazai smile.gif ypac noriu pameginti kalanetika smile.gif gal bus norinciu. 90 lt 12 kartu smile.gif

Skamba neblogai, bet vieta man netinka.
Atsakyti
QUOTE(katuokle @ 2011 07 26, 15:32)

O man vieta labai tinka, prie pat darbo. Jei iki rugsėjo nepakeisiu darbo, norėčiau lankyti, bet dabartiniame grafike aerobikos pasirinkimas visai menkas, tikėkimės, kad rudenį bus didesnis. smile.gif O kalanetika ir mane labai domina, išbandžiau namie, tai patiko, bet žinot kaip būna su tais namais biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas Leta lanket? Pilatesa? Noreciau atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Compike @ 2011 08 01, 16:58)
Gal kas Leta lanket? Pilatesa? Noreciau atsiliepimu

Mane irgi domina sitas klubas, man arti namu.

O jogos kluba PRANA kas nors lanke? Gal butu kokiu atsiliepimu?

Idomu, ar jogos uzsiemimuose yra ribojamas grupiu dydis? Kazkada lankiau vienam klube, tai prisirinkdavo tiek zmoniu, kad vietos nebuvo kur sportuoti...

Kur Silainiuose galima rasti tikra joga be jokiu intensyviu intarpu? Kazkada tokia lankiau - nepatiko irgi. Norisi ramios blush2.gif
Atsakyti
Mane irgi joga domina, tik kur nors arčiau centro. Žinau, kad yra Kauno jogos studija, taip pat Dainavos sporto klube ir Fanke (bet ten sportinė joga) užsiėmimai vyksta. O daugiau? Ar čia viskas, ką Kaune galima rast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Märchen: 05 rugpjūčio 2011 - 12:39
As tai einu i nauja sporto kluba Mangostanas Varniu g., siuo metu tenai akcija abonementams smile.gif kolkas ir zmoniu nedaug, ir treneriai liux smile.gif
Atsakyti