QUOTE(aaagnex @ 2011 04 15, 15:25)
1. Išpikavai jau? Jei ne - pikuok...
2. jeigu išpikavai ir neauga... Kokio dydžio vazonėliai, gal per dideli... Aš buvau padidinus irgi neaugo... Labai tinka man pomidorams 200ml stiklinės vienkartinės...
3. kokios žemės - gal per sunkios? Šiemet irgi buvau prisižaidus
4. Ir jeigu viskas ok pagal pirmus 3 punktus - tada aš paliejau stipriu - nuskurdusiems daigams skirtu SEASOL stimuliatoriaus mišiniu... Kol kas taisosi visų daigų padėtis
Dar gali bandyt apvožt permatomom stiklinėm, stiklainiais ar kažkuo panašiu daigus - gausis šiltnamukas - gal tai paskatins augimą...
Aš jau į balkoną dienom nešu - irgi patinka...
2. jeigu išpikavai ir neauga... Kokio dydžio vazonėliai, gal per dideli... Aš buvau padidinus irgi neaugo... Labai tinka man pomidorams 200ml stiklinės vienkartinės...
3. kokios žemės - gal per sunkios? Šiemet irgi buvau prisižaidus

4. Ir jeigu viskas ok pagal pirmus 3 punktus - tada aš paliejau stipriu - nuskurdusiems daigams skirtu SEASOL stimuliatoriaus mišiniu... Kol kas taisosi visų daigų padėtis

Dar gali bandyt apvožt permatomom stiklinėm, stiklainiais ar kažkuo panašiu daigus - gausis šiltnamukas - gal tai paskatins augimą...
Aš jau į balkoną dienom nešu - irgi patinka...

1. vieni buvo pikiuoti kiti ne, bet abiej tokio pat dydzhio.. shiandien visus ishpikiavau...
2. vazoneliai keturkampiai truputi didesni uzh mazhus jogurto indelius, kur po 125g berods buna.
3. zhemes parashyta kad "augalinis gruntas shiltnamiams".. gal ir per sunkus

4. karta liejau Agronom effect stimuliatorium... jusu minetas gal geresnis? kokiose parduotuvese jis buna kazhkaip senukose tokiu neuzhmachiau

bandysiu nuo vaiko tyreliu indeliais apvozht

shiandien jie deginosi sauluteje

labai labai dekinga uzh patarimus