Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

Sveikos daržininkės balkonininkės,

guodžiausia, kad neišsygo čiliukai ir žemuogės, tai čiliukų sulaukiau, o vat žemuogių, tai ne. Tai iš naujo pasėjau, bet anos vėl nedygsta doh.gif

Noriu pas jus pasiklausti - į lovelį apie metrą, kiek galima susodinti pomidorų daigelių Vilma (tų mažų kruminių)? Kokie 8 gal jau per daug?
Atsakyti
kai ką
user posted image

pomidorus ir žydinčius šiltnamin sodina, aš nepergyvenčiau. fainiausi man kol kas vilma ir venus, nu jie jauniausi, bet tokie degtukų dėžutės dydžio krūmeliūkščiai. tai pomidoriukai kaži kokio dydžio bus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Geros tresnes dydzio turetu buti.
Atsakyti
o man čia toks intymus klausimas iškilo žinot, o kaip su balkoninių pomidorų dulkinimu, pas mane kaip ir žydėt susiruošė Venusai tai dabar galvoju ar čia man pačiai tą procesą atlikt ar organizuot juos į balkoną ir laukt kol kokia bitė jais susidomės ir atskris pas mane iki 9 aukšto ar kaip čia su jais daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 28, 19:32)
o man čia toks intymus klausimas iškilo žinot, o kaip su balkoninių pomidorų dulkinimu, pas mane kaip ir žydėt susiruošė Venusai tai dabar galvoju ar čia man pačiai tą procesą atlikt ar organizuot juos į balkoną ir laukt kol kokia bitė jais susidomės ir atskris pas mane iki 9 aukšto ar kaip čia su jais daryt?  g.gif

sprigtą švelnų į daigą ir psio. Mažiukai jie, tai kažkaip sukratyt daigą gal ir nereiktų. Tuos didžiuosius, tai užtenka viršūnę pakrutint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 28, 18:37)
sprigtą švelnų į daigą ir psio. Mažiukai jie, tai kažkaip sukratyt daigą gal ir nereiktų. Tuos didžiuosius, tai užtenka viršūnę pakrutint wink.gif

O pas mane karnisonai prazydo, reik kazkaip dulkint? g.gif Ar savidulkiai jie? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 04 29, 08:27)
O pas mane karnisonai prazydo, reik kazkaip dulkint? g.gif Ar savidulkiai jie? rolleyes.gif

Ant pakelio turi būt parašyta... Visokių būna. Jeigu reiktų dulkint, tai atsimink, kad reikia vyrišku žiedu moterišką apdulkint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 28, 13:37)
Sveikos daržininkės balkonininkės,
Noriu pas jus pasiklausti - į lovelį apie metrą, kiek galima susodinti pomidorų daigelių Vilma (tų mažų kruminių)?  Kokie 8 gal jau per daug?

O gal galit, kas patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 29, 08:55)
O gal galit, kas patarti? blush2.gif

aš sodinčiau kokius 4, nu nedaugiau 5vnt

Bet čia kiekvienas savaip... Sunku kažką patart ax.gif Anyta pernai gal kokius 7 pernai buvo susodinus ir visai gerai buvo, bet pas mane jau dabar didesni nei pas ją buvo, kai pomidoriukus vedė doh.gif Max 15-20cm išaugo tik...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 29, 09:00)
aš sodinčiau kokius 4, nu nedaugiau 5vnt

Bet čia kiekvienas savaip... Sunku kažką patart ax.gif Anyta pernai gal kokius 7 pernai buvo susodinus ir visai gerai buvo, bet pas mane jau dabar didesni nei pas ją buvo, kai pomidoriukus vedė doh.gif Max 15-20cm išaugo tik...

Ačiū už nuomonę 4u.gif
O sakykit, galima pakaitaliot pomidorus su bazilikais? ar pomidoro besiformuojantis krūmas neužgoš baziliko g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti