Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(ruduo.. @ 2011 04 24, 08:18)
Aj gal ir čia patalpinsiu, kad nereiktų ieškoti  mirksiukas.gif

Akivaizdus skirtumas bigsmile.gif Turesi diiiiideli pomidoru derliu smile.gif
Atsakyti
O gal kam reikia Cherry red daigų? 4u.gif
Atsakyti
sveikos ūkininkės nu bet pas kažką pomidorčikų derlius oho ho bus bigsmile.gif

aš vat klausimuką turiu, kaži jei palikčiau salotas per nakt pasėtos jau ir sudygusios, nenušaltų jos man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 27, 11:31)
sveikos ūkininkės nu bet pas kažką pomidorčikų derlius oho ho bus  bigsmile.gif

aš vat klausimuką turiu, kaži jei palikčiau salotas per nakt pasėtos jau ir sudygusios, nenušaltų jos man?  g.gif

salotos šalnų nebijo man rodos... blush2.gif Nu aišku ne -20 laipsnių pakelia, bet kokie -2 manau nepakenks ax.gif
Atsakyti
Merginos gal kas zinot koki buda kaip nuo baziliko ir raudonelio nuvyti voratinklines erkutes ar kas ten per bestijos uzpuole...taip dziaugiausi ir mylejau vos pradejusi veseti mano bazilika bet va gi ziuriu beda...negi mesti lauka....bet kuo purksti irgi nesinori juk paskiau i burna desim...tai sakau gal kokiu natur zinot...
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 04 27, 10:44)
Merginos gal kas zinot koki buda kaip nuo baziliko ir raudonelio nuvyti voratinklines erkutes ar kas ten per bestijos uzpuole...taip dziaugiausi ir mylejau vos pradejusi veseti mano bazilika bet va gi ziuriu beda...negi mesti lauka....bet kuo purksti irgi nesinori juk paskiau i burna desim...tai sakau gal kokiu natur zinot...

Pabandyk cesnako tirpalu nupurksti...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 27, 12:35)
salotos šalnų nebijo man rodos... blush2.gif  Nu aišku ne -20 laipsnių pakelia, bet kokie -2 manau nepakenks ax.gif

nu vat ir aš taip galvoju, kad nepakenks kaiptais su tai loviais nesinori blaškytis pirmyn ir atgal biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pomidoriuku augintojos 4u.gif Noriu jusu paklausti kokio litrazo vazonus perkate balkoniniams pomidorams auginti? kazin ar nepakenks jiems jei persodinsiu juos jau zydincius... g.gif

http://public.fotki....1674.html#media
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2011 04 27, 16:03)
Sveikos pomidoriuku augintojos  4u.gif  Noriu jusu paklausti kokio litrazo vazonus perkate balkoniniams pomidorams auginti? kazin ar nepakenks jiems jei persodinsiu juos jau zydincius...  g.gif
http://public.fotki....1674.html#media

apie tai šnekėta jau daug kartų... Visų pirma parašyk kokia pomidorų veislė blush2.gif Nes balkoniniai balkoniniams nelygu mirksiukas.gif

Vilmai, Venus imsiu po 3ltr vazonus ax.gif Svyrantiems apie 10 Ltr ar daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 27, 16:09)
apie tai šnekėta jau daug kartų... Visų pirma parašyk kokia pomidorų veislė blush2.gif Nes balkoniniai balkoniniams nelygu mirksiukas.gif

Vilmai, Venus imsiu po 3ltr vazonus ax.gif Svyrantiems apie 10 Ltr ar daugiau ax.gif

dekui uz atsakyma smile.gif pas mane Venus ir Balkoni red.
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2011 04 27, 16:13)
dekui uz atsakyma  smile.gif  pas  mane Venus ir Balkoni red.

balkoni red irgi ėmiau kažkur 3 ltr pernai... ax.gif

gali jei yra vietos kelis į didesnį pasodint pabandyt... Bet šiaip nepastebėjau, kad pilnas vazonas šaknų būtų rudenį blush2.gif
Atsakyti
aš Balconi Red į plastikinius kibirus susodinau biggrin.gif Išnešiau į terasą, jau trečią naktį lauke miega biggrin.gif
Atsakyti