Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 22:20)
Niu va kaip gerai  4u.gif  gal kuri rekomenduosite gera filma paziuret ?  ax.gif  as va lemenuku ieskau verkiant reikia ir nerandu , visi mano lemenukai man per mazi , per apimti gerai bet va papai  doh.gif

hihihi.gif ir man panašiai lotuliukas.gif
šiaip ne taip, lašiakus sukišu į chalatą, bet "kriautinę" tai sunkiai susegu lotuliukas.gif
Mane myli tik 'riebalai' verysad.gif
Ingridute, o tu kaip pastebėjau, kiekvieną dieną eini i sporto klubą, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 23, 00:02)
hihihi.gif ir man panašiai  lotuliukas.gif
šiaip ne taip, lašiakus sukišu į chalatą, bet "kriautinę" tai sunkiai susegu  lotuliukas.gif
Mane myli tik 'riebalai'  verysad.gif

aga einu kiekviena diena fitness4.gif as pasiemiau abonimenta 164 lt kainuoja o taip diena kainuoja 27lt , tai pasiskaiciavau kad pigiau iseitu pasiimt abinmenta 4u.gif tai gali mankstintis nuo 7.30min iki 17val. sporto sale gali eit, i baseina gali eiti, i aerobika. smile.gif ir tai tik galioja darbo dienom, savaitgaliai brangiau tokie takeliai ax.gif
Atsakyti
siandien mane pavadino liudno veido mergina verysad.gif ...turbut jau niekad nebebusiu,kas buvau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 23, 00:23)
siandien mane pavadino liudno veido mergina verysad.gif ...turbut jau niekad nebebusiu,kas buvau... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

dovanoju tau gelyte kad nusisypsotum mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 22 kovo 2011 - 22:36
QUOTE(nasata @ 2011 03 22, 21:02)
hihihi.gif ir man panašiai  lotuliukas.gif
šiaip ne taip, lašiakus sukišu į chalatą, bet "kriautinę" tai sunkiai susegu  lotuliukas.gif
Mane myli tik 'riebalai'  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 23, 00:35)
dovanoju tau gelyte kad nusisypsotum  mirksiukas.gif

user posted image

aciu drauge... 4u.gif
sunki diena man siandien buvo....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 20:20)
Niu va kaip gerai  4u.gif  gal kuri rekomenduosite gera filma paziuret ?  ax.gif  as va lemenuku ieskau verkiant reikia ir nerandu , visi mano lemenukai man per mazi , per apimti gerai bet va papai  doh.gif

Ka tik paziurejau filma "Mirties ikaitas"verta paziuret pamastymui..
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 20:20)

Rekomenduoju mirksiukas.gif

http://3dfilmai_lt/l...e-is-khan-2010/

http://www.obuolys.l...-swan-2010.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 23 kovo 2011 - 09:00
Labas rytas 4u.gif

lina31m, didžiausi, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga user posted image

Pagaliau pasirodė saulė wub.gif
Atsakyti
Lina31
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 23 kovo 2011 - 09:45
Labas rytukas 4u.gif Sake vyras kad silta labai lauke 4u.gif na paziuresim ar silta , eisiu i sporto kluba ir paziuresiu ar silta kaip jis sako ar ne 4u.gif . Bet va saulute tai kepina , kepina smile.gif

Xiuke gal siandien diena bus linksmesne ir geresne to ir linkiu mirksiukas.gif gal saulute tau nuotaika praskaidrins smile.gif

Sladama aciu , butinai paziuresiu filma 4u.gif

Pamelo aciu ir tau ir paziuresiu situs filmus , sake kad Juodoji gulbe geras filmas , as dar jo nemaciusi reiks siandien visus paziuret 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimu LINA 31 su tortadieniu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Lina sveikinu ir as... 4u.gif
Atsakyti