Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(xiuke @ 2011 03 22, 12:51)
oho, nesitikejau, kad sitaip uzsieny... doh.gif

manau ne visur taip, paprasciausiai tas zmogus jau serga pinigu liga doh.gif ar turiu pilna teise i teisma ja paduot, nes ji mane atleido be mano zinios ir paraso, bet nenoriu nes mano sesuo dar ten dirba

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 12:53)
Gal kam pakelsiu nuotaika  smile.gif  su tokia foto  smile.gif

nu tikrai prajuokinai lotuliukas.gif sumanus tavo sunenas thumbup.gif

as nusipirkau vitaminu ir ten nupiesta nescia moteris, mano dukryte klausia kam cia, sakau man, kad turetumem leliuka, o ji man sako tai eik greiciau gerk, nes as labai noriu leliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 22, 13:02)
manau ne visur taip, paprasciausiai tas zmogus jau serga pinigu liga  doh.gif  ar turiu pilna teise i teisma ja paduot, nes ji mane atleido be mano zinios ir paraso, bet nenoriu nes mano sesuo dar ten dirba
nu tikrai prajuokinai  lotuliukas.gif  sumanus tavo sunenas  thumbup.gif

as nusipirkau vitaminu ir ten nupiesta nescia moteris, mano dukryte klausia kam cia, sakau man, kad turetumem leliuka, o ji man sako tai eik greiciau gerk, nes as labai noriu leliuko  biggrin.gif

biggrin.gif o kaip tu pati jautiesi ? kiek tau laiko jau ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 22 kovo 2011 - 11:09
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 13:08)
biggrin.gif o kaip tu pati jautiesi ? kiek tau laiko jau ?  g.gif

as gerai jauciuos, uzeina kazkokia depresija kartais, gal del to, kad arteja 20-ta savaite, organizmas turbut uzsiprogramavo baimei, nes 20-ta savaite netekau savo sunelio verysad.gif
man jau beveik 19sav wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 22, 13:31)
as gerai jauciuos, uzeina kazkokia depresija kartais, gal del to, kad arteja 20-ta savaite, organizmas turbut uzsiprogramavo baimei, nes 20-ta savaite netekau savo sunelio  verysad.gif
man jau beveik 19sav  wub.gif

saunu kad gerai jautiesi wub.gif viskas bus tavrkoj , viskas bus gerai mirksiukas.gif gal kai ir as busiu nestuke.gif gali but kad kai ateis 35sav.ir baime bus ir depresija, bet ivaldysi tu ja ir tikiuosi as kai busiu ... ir ivaldysiu sia baime ir depresija jai ji mane aplankys.
Bet man dar reikia laukt, palaukt dar , dar pora menesiu , tada tyrimus pakartotinai pasidarysiu ir jai tyrimai bus geri , tikiuosi kad bus geri galesim jau gaudyt gandriukus , o kada atskris tada 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 22, 12:31)
as gerai jauciuos, uzeina kazkokia depresija kartais, gal del to, kad arteja 20-ta savaite, organizmas turbut uzsiprogramavo baimei, nes 20-ta savaite netekau savo sunelio  verysad.gif
man jau beveik 19sav  wub.gif

Stiprybės tau ir tikėjimo kad viskas bus gerai 4u.gif

Oi, linutei iki gimdymo belikę 11 dienų ax.gif Lauksim naujienų wub.gif Nepyk kad pašnipinėjau truputį blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms kas pasitiko smile.gif
Nėštukėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkur visos pradingusios g.gif
Atsakyti
Labukas, aš nedingus ax.gif
Atsakyti
As irgi nedingus. PAskaitau visada 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
As irgi vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Niu va kaip gerai 4u.gif gal kuri rekomenduosite gera filma paziuret ? ax.gif as va lemenuku ieskau verkiant reikia ir nerandu , visi mano lemenukai man per mazi , per apimti gerai bet va papai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 22, 21:20)
Niu va kaip gerai  4u.gif  gal kuri rekomenduosite gera filma paziuret ?  ax.gif  as va lemenuku ieskau verkiant reikia ir nerandu , visi mano lemenukai man per mazi , per apimti gerai bet va papai  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti