Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Meskute zvakute tavo angelui
user posted image

Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Na ir lauke saltoka ir slidu, prisnigta ir vel balta visur, vel ziema, kada gy pavasaris ateis ax.gif Sia nakt sapna koki sapnavau, kad gymdau ir kad pagymdau penkis vaikus keturias mergytes ir penktas vaikas berniukas 4u.gif ir sakau kad pirmam vaikui duodam varda Egle 4u.gif ir matau sapne berniuka jis toks blondinas kaip ir as , ir labai panasus i mane o mergytes visos panasios i vyra , ir as tokia laiminga , kad juokiuosi ir verkiu is dziaugsmo 4u.gif
Atsakyti
As jeigu sapnuoju,sapnuoju mergyte visada,su suknute,bet veiduko nematau,bet dabar sapnuoju labai grazius sapnus,kad pienelio jai duodu,kalbinu ja,glostau,buciuoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 25, 11:18)
As jeigu sapnuoju,sapnuoju mergyte visada,su suknute,bet veiduko nematau,bet dabar sapnuoju labai grazius sapnus,kad pienelio jai duodu,kalbinu ja,glostau,buciuoju  wub.gif

Tai turbut reiskia kad tavo mergytei viska gerai wub.gif nes kiek pamenu sapnavai blogus sapnus.
Paziurejau reiksme sapnu , tai reiskia kad igyvendinsiu savo planus smile.gif
Atsakyti
Aciu margaites, uz zvakeles.. 4u.gif
Pas mane sninga... nu kaip tycia cia man doh.gif verysad.gif ta diena, lygiai pries keturis menesius, kai nuvaziavau gimdyt- iskrito pirmas sniegas verysad.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 03 24, 23:12)
likimas likimui...bet mano atveju jis ne prie ko... gun_bandana.gif  verysad.gif verciau butu likimas,tai maziau galvociau, kas butu jeigu butu verysad.gif
oMeskute tavoatveju gine neturejo/ negalejo pamatyti kad su sirdute negerai?

PAprasta gine negalejo pamatyt, ji mate tiek kiek jai reikia matyti.. galejo siust detaliai istirt, siule, bet as numojau ranka.. pirmas vaikas sveikas.. kam man verysad.gif
Atsakyti
Pas mus tai saulute islindo jau 4u.gif Laikykis Meskute5 apabinu tave 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Adomėliui degu žvakutę......
Atsakyti
Labas rytas

Degu Adomeliui zvekele...
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 25, 10:26)
Tai turbut reiskia kad tavo mergytei viska gerai  wub.gif  nes kiek pamenu sapnavai blogus sapnus.
Paziurejau reiksme sapnu , tai reiskia kad igyvendinsiu savo planus  smile.gif

Iš pradžių tikrai man nepatiko mano sapnai...bet dabar noriu,kad sapnai virstų realybę...noriu aš tik jos.Liūdna šiandien labai,labai cry.gif cry.gif
Atsakyti
Adomukui, zvakele degu ir as.
Atsakyti
pagimdysi 5 iškart smile.gif
Atsakyti
Meskute angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif zvakele Tavo berniukui...
Liudincioms 4u.gif
Atsakyti