Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Paziurejau ka tik juodoji gulbe filmas smile.gif geras filmas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 25, 12:39)
Iš pradžių tikrai man nepatiko mano sapnai...bet dabar noriu,kad sapnai virstų realybę...noriu aš tik jos.Liūdna šiandien labai,labai cry.gif  cry.gif

Na man ir siandien diena kazkokia siaip sau, dar vis lovoj guliu , kompa i lova pasiemiau, paverkiau isijungiau filma paziuret. Ne tau vienai norisi kad butu tai realybe mums visoms mamytems angelu norisi kad butu viskas ki taip... Laikykis mergyt apkabinu tave 4u.gif
Atsakyti
as dar vis lovoj gulineju , paziurejau filma kur Pamelo rekomendavo paziuret, ( mano vardas Khan) geras filams , visa filma praverkiau verysad.gif bandysiu is lovos islipinet jau 4u.gif
Atsakyti
Siandien man sakes verysad.gif negaliu nustot verkusi cray.gif o jau vakaras arteja, turi mama atvaziuoti pas mane , vyras turi greit grizti namo o as apsiverkusi na neapsiverkusi o verkiu cray.gif asaros rieda upeliais pas mane , man siandien juoda diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 25, 18:33)
Siandien man sakes  verysad.gif  negaliu nustot verkusi  cray.gif o jau vakaras arteja, turi mama atvaziuoti pas mane , vyras turi greit grizti namo o as apsiverkusi na neapsiverkusi o verkiu  cray.gif asaros rieda upeliais pas mane , man siandien juoda diena  verysad.gif

laikykis... wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandau nukreipt mintys kazkur ... bet sunkiai... verysad.gif
Papildyta:
Radau siuos du grazucius angeliukus wub.gif

user posted image
Papildyta:
Radau kaciukus kokie jie mieli, miega kaip wub.gif priverte jie mane nusisypsot 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Žinokit tikrai blogi metai,mano anyta sunkiai serga....
o as is po gydytojos,viskas gerai,tik gimda siek tiek padidejus dar.kontraceptiku skyre...o laukti man reikes tikrai metus..o poto galesiu kviestis gandriukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 25, 17:22)
Žinokit tikrai blogi metai,mano anyta sunkiai serga....
o as is po gydytojos,viskas gerai,tik gimda siek tiek padidejus dar.kontraceptiku skyre...o laukti man reikes tikrai metus..o poto galesiu kviestis gandriukus wub.gif

Bet tai kaip ilgai... nors gal tik taip atrodo, va man jau keturi menesiai praejo.. kiek cia liko ir metai bus.. cool.gif
Atsakyti
Labas visoms
Liudincioms po 4u.gif
Gal kas bandet ovuliacijos testus? blush2.gif Tai tie kur pasako ar parodo( kaip cia teisingiau issireiskus)2 dienas pacias pacias kada maximali galimybe pastot.Skaiciau atsiliepimus tai labai posityvus rolleyes.gif Jei po teisybei tai sudurniavau ir nusipirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 25 kovo 2011 - 18:08
QUOTE(Sladama @ 2011 03 25, 18:07)
Labas visoms
Liudincioms po 4u.gif
Gal kas bandet ovuliacijos testus? blush2.gif Tai tie kur pasako ar parodo( kaip cia teisingiau issireiskus)2 dienas pacias pacias kada maximali galimybe pastot.Skaiciau atsiliepimus tai labai posityvus rolleyes.gif Jei po teisybei tai sudurniavau ir nusipirkau  doh.gif

Nieko nebandziau ir nezinau blush2.gif as kazkaip pagal save matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 25, 17:09)
Nieko nebandziau ir nezinau  blush2.gif as kazkaip pagal save matau  biggrin.gif

Nu pabandysiu as siaip moteriskaite nedraugauju su tokiais dalykais.Pasitikiu visada savo intuicija..nu nezinau kas cia man uzejo.Nu ziuresim kap te bus su tais testais. smile.gif
Atsakyti
Lairam paskaite ir dingo... unsure.gif Ir Tanler dingus.. unsure.gif nestukes turbut bendrauja su nestukem daugiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 25, 17:16)
Lairam paskaite ir dingo...  unsure.gif  Ir Tanler dingus..  unsure.gif  nestukes turbut bendrauja su nestukem daugiau..  unsure.gif

As irgi maciau kad lairam kabejo apacioj.Dar norejau paklaust kaip jai sekasi.. unsure.gif
Nu idomu kieno dabar eile nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 25 kovo 2011 - 18:21