Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Matau kabo dvieju angeliuku mamyte blush2.gif Smaragde- junkis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 03 20, 23:15)
as matyt del sios priezasties ir bijau  nestuke.gif , bijau vyra viena apkrauti finansine nasta, jau ir taip jauciuosi kalta del visko... verysad.gif

Zinok, jei nebuciau stipri- eiciau dirbt. Eiciau kazka daryciau, kad isiliet tarp zmoniu ir maziau galvot. Bet as ar labai megstu save kankint ar as cia visai susitvarkau.. man ir namie gera. Randu as veiklos ir cia. Kazkaip vis ilendu i kokius pirkimus, ar dar i kokia veikla.. uzsiimu viskuo is eiles ir man tas darbas simtas metu.. As matyt kaupiuosi ateiciai.. kazkaip uzsigalvojau, kad visai cia viskas gal pasikeis, jei viskas bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 21, 01:20)
Matau kabo dvieju angeliuku mamyte  blush2.gif  Smaragde- junkis  4u.gif
Papildyta:
Zinok, jei nebuciau stipri- eiciau dirbt. Eiciau kazka daryciau, kad isiliet tarp zmoniu ir maziau galvot. Bet as ar labai megstu save kankint ar as cia visai susitvarkau.. man ir namie gera. Randu as veiklos ir cia. Kazkaip vis ilendu i kokius pirkimus, ar dar i kokia veikla.. uzsiimu viskuo is eiles ir man tas darbas simtas metu.. As matyt kaupiuosi ateiciai.. kazkaip uzsigalvojau, kad visai cia viskas gal pasikeis, jei viskas bus gerai..

rast ir as randu, bet man del finansinio nestabilumo baisu, nors mano vyras nesako, kad va nedirbi ir t.t. jis ne tox zmogus, beto dbr vel i studijas isitraukiau, tai pasijuto seimynai, kad mama paskaitose, nei valgyt padaryta laiku, nei pedantiskos tvarkos nelike doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 20, 23:20)
Papildyta:

Sveikos jungiuosi i jusu buri meskutes5 paraginta. Ar priimsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smaragde @ 2011 03 21, 01:43)

sveikute, aisku junkis 4u.gif ir issipasakok kas negera console.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 03 20, 19:04)
4u.gif  4u.gif Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif  4u.gif
QUOTE(monikam @ 2011 03 20, 21:19)
ir su gimtadieniu jubiliate  birthday.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif. Keliuosi į darbuką... pirma diena cool.gif...

QUOTE(nasata @ 2011 03 20, 21:02)
Šiandien mums 11 mėnesiukų  wub.gif

Degam žvakutę...

Smaragde, 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 21 kovo 2011 - 07:02
Smaragde...sveika prisijungusi, kad ir tokioje verysad.gif temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 20, 22:20)
Papildyta:

Labas visoms
Tu ir mane uzmatei kai kabojau apacioj biggrin.gif
As irgi neinu dirbt. Normaliai man viskas yra rolleyes.gif
As randu ka paveikinet.Bet kitoms paprasciausiai butina eit dirbt del materialines puses.Ne visoms taip kaip mum su tavim. ok.gif

Smaragde 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 21 kovo 2011 - 11:13
QUOTE(Sladama @ 2011 03 21, 11:07)
Labas visoms
Tu ir mane uzmatei kai kabojau apacioj biggrin.gif
As irgi neinu dirbt. Normaliai man viskas yra rolleyes.gif 
As randu ka paveikinet.Bet kitoms paprasciausiai butina eit dirbt del materialines puses.Ne visoms taip kaip mum su tavim.  ok.gif
Smaragde  4u.gif

Tai aisku, kai bus beda, eisiu ir as i darba 4u.gif
Va siandien einu i darba, rasysiu prasyma vaiko auginimo atostogoms iki triju metu isleisti. Nervinis siurpas eina, kai pagalvoju apie darbdavio veida, kai mane pamatys su tokiom GEROM naujienom.. doh.gif reikes ikvept daug oro pries ieinant biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Limour @ 2011 03 21, 08:00)
Ačiū, mergaitės 4u.gif. Keliuosi į darbuką... pirma diena cool.gif...

Sekmes 4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 21, 12:19)
Tai aisku, kai bus beda, eisiu ir as i darba  4u.gif
Va siandien einu i darba, rasysiu prasyma vaiko auginimo atostogoms iki triju metu isleisti. Nervinis siurpas eina, kai pagalvoju apie darbdavio veida, kai mane pamatys su tokiom GEROM naujienom..  doh.gif  reikes ikvept daug oro pries ieinant  biggrin.gif  blink.gif

Ir tau sekmes. 4u.gif

Smaragde 4u.gif
________

Sian nakti, toki bloga sapna sapnavau verysad.gif matyt menulis susuko smegenine, tai taip "ant dusios" negerai verysad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Agnytei sveikinimai gimtadienio proga user posted image
Rūtelei žvakutė tyliojo gimtadienio proga.....

Degu žvakutę ir Saulytei....

smaragde, drąsiau junkis prie mūsų 4u.gif

Atsakyti
Laba

Degu zvakutes... su tyliojo gimtadienio proga.....

QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 21, 11:23)
Sian nakti, toki bloga sapna sapnavau verysad.gif matyt menulis susuko smegenine, tai taip "ant dusios" negerai  verysad.gif

Nesinervink... baimes tavo lenda lauk.... jei diena jas uzgniausi... tai jos atselina tyliai nakti... man taip budavo... ko tik neprisapnavau nestumo metu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 21, 01:12)
Nezinau.. nu neapsimoka dirbt man  doh.gif  jei noriu dar vaiku.. pagal pinigus neapsimoka eit i darba, darzelio neturiu pirmam vaikui ir vasara vyras isvaziuoja i Italija.. tai ar as durna sedet Kaune dulkese uz alga, kuria vyras per savaite uzdirba...  blush2.gif o jei dar pilvas butu.. tai kur kompas ir lietuviski snukiai, o kur jura.. ka?  4u.gif

Niu taip 4u.gif

Sveikutes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 03 21, 01:15)
is kur siuntiesi filmus?
as vakar Triusiourv ziurejau... verysad.gif
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
as matyt del sios priezasties ir bijau  nestuke.gif , bijau vyra viena apkrauti finansine nasta, jau ir taip jauciuosi kalta del visko... verysad.gif

siunciausi is linko manijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smaragde @ 2011 03 21, 01:43)

Sveika prisijunkgusi 4u.gif
Atsakyti