Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Rūtelei ir Saulytei po žvakelę tyliųjų sukakčių proga.

O Agnė jau turbūt pūtė torto žvakutes.Sveikinimai mamytei ir dukrytei 4u.gif 4u.gif

žinot, jau seniai nesureikšminu aplinkinių pasisakymų apie mūsų skausmą.nors jie gali įskaudinti.bet galvoju,kad neįlindęs į mūsų kailį nesupras,ką jaučiame.išoriškai mes atrodome stiprios,gražios,savimi pasitikinčios.bet į širdį niekas neįlįs.tegul ir nesupranta.juk niekam nelinkėtume to,ką pačios patyrėme.kartą kolegė sako savo anūkei - nesiriši šaliko, susirgsi ir numirsi.tada jau neapsikenčiau ir pasiūliau pagalvoti,ką sako.prieš netektį ir aš savo vaikus angeliukais vadinau.dabar liežuvis neapsiverčia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 21 kovo 2011 - 13:03
As ka tik is lovos islipau, ryte pabudau taip negera buvo ir silpna man , pikino. Tai numiegojau valandziuke , dabar kaip ir normaliai jauciuosi. Nakti vel blogai miegojau nes tas menulis taip jau sviecia i langus doh.gif gal del to ir silpna ir pikino mane kad neissimiegu kad blogai miegu 4u.gif siandien ir nuotaikos nera visisiskai, norisi ir valiotis lovoje nieko neveikti , nieko nenoriu ... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 21 kovo 2011 - 13:16
Susiruosiau siaip ne taip keliauju i sporto kluba , fitness4.gif gal griziu namo su geresne nuotaika 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,aš irgi visai be nuotaikos.Paėmiau biletenį ,per anksti aš į darbą išėjau...gydytoja liepė antidepresantus gert schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 21, 17:21)
Labas visoms,aš irgi visai be nuotaikos.Paėmiau biletenį ,per anksti aš į darbą išėjau...gydytoja liepė antidepresantus gert  schmoll.gif

Vis del to sunku dirbti tau dar verysad.gif As keliausiu po 3savaiciu i darba , gal ne bus man sunku , bet jai bus sunku pasiimsiu ar ligonlapi , ar nemokamu atostogu. Buvau sporto klube pasimankstynau siek tiek , pasivaiksciojau ir tuo paciu, bet nera nuotaikos visiskai schmoll.gif norisi atsigult i lova ir uzmigt , nieko nedaryt, bet reikia katyte pasukuot , namus apsitvarkyt nes bardakas didelis namie , vakariene pagamint eh o rankos nekyla nieko daryt , bet reikia ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Su gimtadieniais sveikinu visas ka praleidau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na,as po ligonines,viskas pavyko puikiai,o svarbiausia be skausmu smile.gif
pasiiemiau skrodimo isvadas,ta infekcija kuri buvo,ja sukele citomegalo virusas taip raso internete,,,dar eisiu pas gyd,su visais popieriais...atsiverciu savo Rugiles ligos istorija,ta pati infekcija,bet nieko mums nepakenke... g.gif nieko nesuprantu.o pagribdine mirties priezastis-pneumonija cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 21, 18:54)
Sveikutes 4u.gif Su gimtadieniais sveikinu visas ka praleidau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pasiiemiau skrodimo isvadas,ta infekcija kuri buvo,ja sukele citomegalo virusas taip raso internete,,,dar eisiu pas gyd,su visais popieriais...atsiverciu savo Rugiles ligos istorija,ta pati infekcija,bet nieko mums nepakenke... g.gif nieko nesuprantu.o pagribdine mirties priezastis-pneumonija cry.gif  cry.gif  cry.gif

Labai džiaugiuosi ,kad viskas Tau sėkmingai praėjo 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas visoms už žvakeles mano Saulytei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 21 kovo 2011 - 19:58
Paziurejau filma as Laumes vaikas , nerealus filmas thumbup.gif ir vyrui patiko 4u.gif
Gal merginos dar kokiu geru filmu parekomenduotumete paziureti smile.gif

Laureanza console.gif , saunu kad sugrizai namo jau ir viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 21 kovo 2011 - 20:15
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 21, 17:54)
Sveikutes 4u.gif Su gimtadieniais sveikinu visas ka praleidau 4u.gif  4u.gif  4u.gif
pasiiemiau skrodimo isvadas,ta infekcija kuri buvo,ja sukele citomegalo virusas taip raso internete,,,dar eisiu pas gyd,su visais popieriais...atsiverciu savo Rugiles ligos istorija,ta pati infekcija,bet nieko mums nepakenke... g.gif nieko nesuprantu.o pagribdine mirties priezastis-pneumonija cry.gif  cry.gif  cry.gif

4u.gif
Sveika sugrizus.
Atsakyti
Muneg avataras wub.gif jei jauti , kad darbe nesi pasiruosus buti, tai dar atsigauk...

sveika sugrizus ligoniuke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 21, 20:54)
o pagribdine mirties priezastis-pneumonija cry.gif  cry.gif  cry.gif

labai labai liudna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 21, 12:57)
Niu taip  4u.gif 

Sveikutes  4u.gif

Papildyta:
siunciausi is linko manijos  4u.gif
Papildyta:
Sveika prisijunkgusi  4u.gif

Sveikutes, aciu uz silta priemima.As atradau si foruma menesi po nelaimes. Vienai taip sunku buvo. Skaitydama jusu pokalbiu nusiramindavau nesijauciau,kad tik man tokia nelaime ir uz ka?pati nedrisau prisijugti.Aciu Meskutei5 uz pakvietima.

Atsakyti