QUOTE(irmulia @ 2011 04 08, 16:19)
aliejaus kiekis skamba grėsmingai ( manau, bandysiu šviežių/džiovintų prieskonių košele įtrinti be jokio aliejaus
)
dėl česnako, Šeltonas sako atsisakyti visokių česnakų ir svogūnų - ir aš jam pritariu
nes ir šiaip negaliu valgyti nei česnakų, nei svogūnų
- iš karto skrandis sustoja 

dėl česnako, Šeltonas sako atsisakyti visokių česnakų ir svogūnų - ir aš jam pritariu



aliejaus reikia nedaug, nes jeigu neitepsi aliejum, suris atrodys tikria negraziai, toks kaip apdziuves, o su aliejum plutele skani pasidaro, juk varskes suris nera riebus, tad jeigu sauksta aliejaus ipilsi, tai tikrai nepakenksi....
o as negaliu gyventi be svogunu ir cesnaku, tad to tikrai neatsisakysiu niekada

Tegul tai buna ir ne pagal Seltona

