QUOTE(Fajeta @ 2011 04 08, 14:54)
4. pusryciu atsisakyciau, palikciau priespieciams, ir tik vaisius, o siaip liuks dienotvarke
negaliu atsisakyti pusryčių

labai sunku buvo vėl priprasti juos valgyti, kad po to lengva ranka jų atsisakyti
šiuo metu (ir taip jau geras pusmetis nuo tada kada susidomėjau maisto derinimo metodu) mano pusryčiai yra : arba vaisiai ( jokių sumuštiakų, jokių košių, jokių sausų dribsnių, tik švieži vaisiai

) arba smothie'is (čia iš žaliavalgystės [ raw food ] serijos)

( jau savaitė kaip taip pusryčiauju ir kuo puikiausia savaijauta -svoriui jokios neigiamos įtakos neturi

) tai meniu labai paprastas: pusryčiams šviežių vaisių ir špinatų kokteiliukas ( 600 ml) tada jei norisi priešpiečiams sukremtu kokį vaisių , tada normalūs pietūs , po to pavakariai ( dažniausiai daržovė kaip avokadas, agurkas ar pan, dar koks) ir vakare vėl kokteiliukas
labai valo organizmą - man labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 04 08, 15:03)
paimi varskes suri, aisku
kuo riebesnis tuo geriau, bet nesvarbu, galima ir kokiu 9%, pakakas tokio, tai gi itrinate ta suri prieskoniais, kadangi dievinu
cesnaka(pagal Seltonas jis kelia apetita, bet nepastebejau to

)tai as jo dedu daug, tuomet visokiu zoleliu, ka turite, as auginu bazilikus, pipirnes, spinatus, krapus tai dedu ju, papilate kokios nors egzotiskesnio aliejaus ant surio, kad
visas butu aliejuotas ir palaikote ji kokias pora valandu kambario temp...oi, darysiu savaitgali, jau senai bevalgiau
riebokai skamba

niu bet jei pakeisti tofu ( sojų pupelių sūriu) tai net labai už
aliejaus kiekis skamba grėsmingai ( manau, bandysiu šviežių/džiovintų prieskonių košele įtrinti be jokio aliejaus

)
dėl česnako, Šeltonas sako atsisakyti visokių česnakų ir svogūnų - ir aš jam pritariu

nes ir šiaip negaliu valgyti nei česnakų, nei svogūnų

- iš karto skrandis sustoja