Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(pumis @ 2011 04 06, 17:36)
Mama Rock and Roll" jei tokia pamenat,buvo kaip kalnas,o dabar tapo normali,manau gyvena siuo principu,tai nera staigus kg. kritimo procesas,bet uztikrintas 4u.gif

Nelabai vykes pavyzdukas, nes ji su ziedu ant skrandzio mirksiukas.gif
Atsakyti
na, ką vakarienei sulapnojau 3 fazer duonukus su ikrais hihihi.gif ką jau padarysi -skanu buvo biggrin.gif

aš irgi nesilaikau maniakiškai pagal H.Š., ( manau, gan sunkiai rasime nors vieną žmogų, kuris fanatiškai ir aklai sektų H.Š. ar kt. siūlomais metodais) bet stengiuosi, kad didžioji dalis būtų derinama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 06, 17:51)
na, ką vakarienei sulapnojau 3 fazer duonukus su ikrais hihihi.gif  ką jau padarysi -skanu buvo  biggrin.gif
aš irgi nesilaikau maniakiškai pagal H.Š., ( manau, gan sunkiai rasime nors vieną žmogų, kuris fanatiškai ir aklai sektų H.Š. ar kt. siūlomais metodais) bet stengiuosi, kad didžioji dalis būtų derinama  mirksiukas.gif

Biski tau pavydziu tu ikru blush2.gif . Atrodo net skoni jauciu burnoj smile.gif . Pas mane kadangi iki velyku grieztas pasninkas tai viskas trigubai skaniau atrodo biggrin.gif .
Atsakyti
Manau, jei 100% laikytis siu principu, tai prarastum gyvenimo dziaugsma, nes pagal ji, tai saldumynu negalima visiskai(jei suvalgai, tai turi kita diena iskrova daryti), pienas irgi kaip ir blogis, mesa taip pat...aisku kiekvienas renkasi kas jam priimtiniausia. Kaip suprantu dauguma laikosi tu principu savaites begyje,o savaitgali atsipalaiduoja... cool.gif
Atsakyti
ne visai mirksiukas.gif

jei ir suvalgau kokį saldumyną, tai jau refleksiškai nieko kito nevalgau, nes: sunku virškinti, tikrai sotu ir nieko kito nebesinori mirksiukas.gif

nevisada savaitgaliai yra atsipalaidavimui mirksiukas.gif sakingai (nepersivalgant) paragauti vieną kitą mikroskopinio dydžio "nesveiką" maistą - ne nuodėmė, taip skrandis nėra apkraunamas, ypač jei beliko tik palaikyti svorį thumbup.gif

pieno kažkaip savaime nebegeriu ( saldaus) jogurto mastau.gif nepamenu kada valgiau, nors šaldytuve jo turiu cool.gif mėsa - nėra toks didelis blogis (ypač jei tai sveika mėsa, be riebalų ir pan.) , jei jos valgai nedaug ir nekasdien mirksiukas.gif ( pilnai užtenka vieną kartą per savaitę valgyti mėsą) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku su Irmulia visiškai biggrin.gif
Aš pvz, kiekvieną vakarą sau leidžiu po nedidelį skanėstą, nes žinau, kad jei uždrausiu sau, tai galiausiai prives mane prie persivalgymo, o dabar ir galvai ramu, ir skrandis per daug nepyksta, nes po to jau nieko nebevalgau smile.gif
Svarbu per daug nepaleisti vadelių ir išlikti ramiai, net jei kokią "nuodėmę" padarei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muzikalke: 07 balandžio 2011 - 10:04
muzikalke, jei jau man tenka pasmaguriauti, tai stengiuois daryti iki pietų max iki 15 val. kažkaip esu tvirtai įsitikinusi, kad suvalgytas saldus "blogis" geriau išsivaikščios suvalgytas pirmoje dienos pusėje nei vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 07, 12:52)
muzikalke, jei jau man tenka pasmaguriauti, tai stengiuois daryti iki pietų max iki 15 val. kažkaip esu tvirtai įsitikinusi, kad suvalgytas saldus "blogis" geriau išsivaikščios suvalgytas pirmoje dienos pusėje nei vakare  mirksiukas.gif

manau tu teisi, apskritai esu kazkur skaiciusi, kad galima valgyti viska iki pietu nes tuomet organizma nepasisavins tu kaloriju, bet po 12h stop biggrin.gif
cia matai atvirksciai, bet is tikruju kai pagalvoji, tai valgyti iki pietu beveik nesinori, o po pietu, ypac kai as pripratusi darbe pasmaguriauti saldziu desertu ax.gif tuomet man sunkiausia, bet dabar jau bandau nukreipti mintis kitur, bent porai valandu, kol susivirskins valgyti pietus biggrin.gif
Siandiena jogurta kaposiu pavakariams smile.gif neatsisakysiu nieko, tik derinsiu, beje mano tikslas numesti kokius 4 kg, bet ir tai tik savo malonumui, apskritai pastebejau, kai valgau maziau, tai pilna energijos esu, nuotaika gera, neskaitant PMS'inio laikotarpio cool.gif
Kaip galvojate ar nenusizengsiu stipriai, jei tusciu skrandziu, ryte, tebegersiu alieju(tik sauksteli), stiprinu organizma, tad nenoreciau atsisakyti sio malonumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 07, 12:52)
muzikalke, jei jau man tenka pasmaguriauti, tai stengiuois daryti iki pietų max iki 15 val. kažkaip esu tvirtai įsitikinusi, kad suvalgytas saldus "blogis" geriau išsivaikščios suvalgytas pirmoje dienos pusėje nei vakare  mirksiukas.gif

O man vakare pagundos didžiulės. Tai saldėsius vakare pakeičiau saulėgrąžom keptom....
Atsakyti
QUOTE(BARDAU @ 2011 04 07, 14:34)
O man vakare pagundos didžiulės. Tai saldėsius vakare pakeičiau saulėgrąžom keptom....

Aga man irgi vakare mirksiukas.gif . As iki kokios 16 val tai net ir nenoriu nei saldumynu, nei kito nesveiko maisto. O va vakare lyg kas kazkoki mygtuka ijungia doh.gif . Bet kartais sau leidziu kokia iki 20 val vakaro koki saldesi sukramsnot. Dabar stengiuos saldumynus keist i dziovintus vaisius. Aisku uzklydus sveciams tai ir torto paragauju. Esu pamisus ant saldumynu darymo namie, tai gaunasi kad ir paragauju. Bet tai tikrai ne kas diena, tai nesuku smegenu daug. Svoris nors ir letai bet juda zemyn, savijauta superine, o tai ir svarbiausia. Ir tikrai negadinu sau nuotaikos mintimis kokia as bloga, kad kartais valgau ne taip kaip dera blush2.gif .
Atsakyti
hondute,
nekaltink savęs mirksiukas.gif
wub.gif mylėk save, aš tai manau, kad geriau jau lėtai tas svoris te krenta, nei visai -ne wub.gif
va, šiandien nusipirkau knygą VEGATARIŠKI PATIEKALAI
bigsmile.gif man patiko tai , kad joje daug įdomių receptukų su daržovėm ir tinka derinant maistą. O yra ir sausainių (be kiaušinių) receptukas su sezamais...savaitgaly bandysiu kept. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BARDAU: 07 balandžio 2011 - 15:45
na, panos, atnešu savo pietus Jūsų teismui :

Mozzarella kepsniukai su šviežiomis salotomis bigsmile.gif

ar labai nusižengiau H.Š. principams? kiek, žiurėjau nelabai baisiai, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti