Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(R&R @ 2011 04 18, 15:03)
klausykit o svogunai priskiriami prie paprastu normaliu darzoviu? Ar yra skirtumas kaip su kuo juos derint?? Kalbu tiek apie zalius, tiek apie keptus, troskintus g.gif

Man atrodo, kad tai normalios daržovės biggrin.gif Šeltonas nerekomenduoja jų, nes laiko juos stimuliantais, kad jie didina apetintą smile.gif Aš tai nežinau, man jie nieko nestimuliuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muzikalke @ 2011 04 18, 15:13)
Man atrodo, kad tai normalios daržovės  biggrin.gif Šeltonas nerekomenduoja jų, nes laiko juos stimuliantais, kad jie didina apetintą  smile.gif  Aš tai nežinau, man jie nieko nestimuliuoja  biggrin.gif

Man ir nei svogunai nei cesnakai nedidina apetito, ir nestimuliuoja nieko, kaip ir nieko negydo biggrin.gif , man jie tiesiog skanus blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 04 18, 16:24)
Man ir nei svogunai nei cesnakai nedidina apetito, ir nestimuliuoja nieko, kaip ir nieko negydo  biggrin.gif , man jie tiesiog skanus  blush2.gif .

thumbup.gif thumbup.gif
Man taip pat biggrin.gif O kažkada jų baisiai nemėgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 04 18, 16:24)
Man ir nei svogunai nei cesnakai nedidina apetito, ir nestimuliuoja nieko, kaip ir nieko negydo  biggrin.gif , man jie tiesiog skanus  blush2.gif .

drinks_cheers.gif As be svogunu nieko negaminu, man jei priduoda aromato, skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Citata is interneto
"RULE 1: Do not combine pure fats (butter, cream, bacon fat) with high starches (potatoes, rice, pasta, bread, cereal, sweets) at any one meal."

Tai cia nesamone parasyta?? blink.gif

nupusht baigiu beskaitydama vis skirtingas taisykles doh.gif
Atsakyti
kodėl nesąmonė? mirksiukas.gif

pvz. bulvės orkaitėje keptos su sviestu - tikrai labai sunkiai virškinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet cia raso bendrai, o ne apie kazkokius atskirus deriniu pavyzdzius. Tai pvz duona su sviestu pagal vienus tinka, pagal kitus ne, tada ir avokadas pagal sita taisykle ant duonos netinka nu ir daug kitu krakmolingu dalyku..
Atsakyti
QUOTE(R&R @ 2011 04 19, 10:14)
nu bet cia raso bendrai, o ne apie kazkokius atskirus deriniu pavyzdzius. Tai pvz duona su sviestu pagal vienus tinka, pagal kitus ne, tada ir avokadas pagal sita taisykle ant duonos netinka nu ir daug kitu krakmolingu dalyku..

Na taip, dietų (nors čia ne dienta, o gyvenimo būdas) ir principų yra gausybė smile.gif Pagal vienus tas galima, pagal kitus - griežtai draudžiama smile.gif Pagal Šeltoną riebalai ir krakmolai derinasi ir tiek smile.gif Aišku, mes visos žinom, kad kai aliejus ar sviestas yra kaitinami, tai tada išsiskiria visokios nuodingos medžiagos, todėl nereikėtų piknaudžiauti kepimu smile.gif O sviestukas ar avokadas su duonyte - tikrai nieko blogo smile.gif Nors, mano manymu, avokadas geriau nei sviestas, bet kiekvienas renkasi pagal save smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muzikalke: 19 balandžio 2011 - 09:21
As vis dar daznai susmaisau kad yra pagal Sheltona ir siaip maisto derinimas ir suplaku viska i viena ir bandau ieskot tiesos. Teisingai, reik atskirt situos principus ir sitiek nesikraut biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(irmulia @ 2011 04 15, 14:49)
ech, duonos ( jokios nie baltos nei dar kokios ) visai nevalgau išskyrus šią  mirksiukas.gif  tad artimiausiu metu jos tikrai nebrauksiu iš meniuko  biggrin.gif  sakykime, kad tai skanėstas  biggrin.gif

Ir man tai skanestas, tik dabar duona kepu pagrinde is ruginiu miltu ir stambaus malimo kvietiniu, ir iberiu kvietiniu perliniu kruopu, tai kaip suprantu jau seltoniskai cia as ax.gif

QUOTE(Lape Snape @ 2011 04 15, 16:45)
Sveikos merginos,
aš irgi jungiuosi prie Jūsų  smile.gif
Viskas prasidėjo nuo noro numesti svorio ir kalorijų skaičiavimo; galiausiai supratau, kad noriu ne tik sukūsti, bet ir išvalyti organizmą. Perskaičiau P. Bregą, dabar skaitau G. Malachovą, ruošiuosi pagal jo metodikas valytis organizmą.
Netyčia perskaičiau šios temos aprašymą ir pamačiau, kad Šeltono, Brego ir Malachovo požiūris į maistą ir jo derinimą tarpusavyje sutampa. Taigi labai džiaugiuosi suradusi bendramintes  4u.gif

Ir as sias pirmiausia perskaiciau, vasara bandysiu badauti.... drinks_cheers.gif

QUOTE(hondute @ 2011 04 15, 17:52)
Kaip tik ruosiuosi kepti duonyte. Jau supratau, kad saulegrazu ir moliugo seklu nedesiu. O kaip su kmynais ir linu semenim??????????????? Nes as ir juos dedu i duona??????????????????

unsure.gif linu semenys - seklos, kmynai turbut taip pat g.gif seklos-baltymai ax.gif
QUOTE(irmulia @ 2011 04 17, 23:00)
na, panos, pagaliau turiu tas sojų pupeles  thumbup.gif  oi kaip gaminsiu tofu, oi kaip gaminsiu ... kai tik laiko tam surasiu  biggrin.gif

kaip kitos savaitgalį atlaikė? šeltoniškai ar nelabai ?

Man nelabai seltoniskas buvo, kazkaip ant pyragu mane patrauke doh.gif
QUOTE(muzikalke @ 2011 04 18, 15:13)
Man atrodo, kad tai normalios daržovės  biggrin.gif Šeltonas nerekomenduoja jų, nes laiko juos stimuliantais, kad jie didina apetintą  smile.gif  Aš tai nežinau, man jie nieko nestimuliuoja  biggrin.gif

Man tai labai apetita kelia cesnakas, ir zalias svogunas... Bet vistiek visur dedu, cia juk darzoves smile.gif
Atsakyti
panos, sakykite, o žuvis su citrina kiek dera? mastau.gif (lašišą visada kepu garuose su citrinos griežinėliais) noriu vieną receptuką išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 20, 18:09)
panos, sakykite,  o žuvis su citrina kiek dera? mastau.gif (lašišą visada kepu  garuose su citrinos griežinėliais)  noriu vieną receptuką išbandyti  rolleyes.gif

Rūgštys su baltymais nedera schmoll.gif Bet kaip skanu ax.gif
Atsakyti