QUOTE(viskasgerai @ 2012 02 01, 14:14)
o gal galit plačiau papasakot apie jonizuotą vandenį? kaip jį jonizuojat?
gan paprastai, tiesiog įsigijome jonizatorių su galimybę dar ir sidabringą vndenuką pasigaminti
esu aprašiusi savo bloge :
vandens jonizatorius
Papildyta:
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 02 01, 14:56)
jauciu ne piguma
taip, aparačiukas turi savo kainą, bet tai šimteriopai atsiperka

, todėl, kad bendroje visumoje vaistai (virškinimui, alergijų, peršalimo ir pan. ligoms) gaunasi gerokai brangesni
yra porą variantų, mažesnis- mažiau, didesnis - kiek daugiau kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(hondute @ 2012 02 01, 15:44)
...
Zodziu manau viskas sveika, kur tik naudojamas saikas ir logika, ir isiklausoma i savo organizmo siunciamus mums signalus
visu 100 %
QUOTE(hondute @ 2012 02 01, 15:44)
<... O arbateliu saltu metu laiku geriu daug, kitaip man salta. Pastebejau, kad vasara ju negeriu beveik visai, vasara geriu vandeni. ...>
aš prieš metus žiemą kibirais įvairią arbatą siurbiau

o prieš gerą pusmetį nusprendžiau jomis nepiktnaudžiauti. Net ir kokioje kavinukėje ar restorane, su MB užsisakome .. karšto vandens.. taip, be nieko

na, padavėjos pašnairuoja keistai, n kartų perklausia, ar tikrai tik vandens , ir atneša ko prašome
namie, jei kas tai kartais būna tu vaistažolinių arbatų, bet labai retai, na kai koks peršalimas puola , ar norisi greičiau sušilti ( 5 gvazdikėlius užpilu verdančiu vandeniu ir viskas- puiki, sušildanti arbata)
o taip tai tik vanduo, tapo kaip kasdienė duona (ir tos retai bevalgom, na kai namie grūdėtą iškepu)

Visokios gaivos - labai nebeskanu tapo... sultys ? tokių iš parduotuvės jau senokai nebeperkame, namie pasigaminame bet retai - mat tiesiog valgome vaisius