Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

o gal galit plačiau papasakot apie jonizuotą vandenį? kaip jį jonizuojat? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viskasgerai @ 2012 02 01, 14:14)
o gal galit plačiau papasakot apie jonizuotą vandenį? kaip jį jonizuojat? smile.gif  ax.gif

jauciu ne piguma rolleyes.gif
Atsakyti
Aga merginos as ir manau, kad kiek mokslininku tiek nuomoniu ir apie arbatas ir apie kavas ir apie paprasta vandeni. Kazkur skaiciau kad puodelis kavos per diena netgi sveika.
Zodziu manau viskas sveika, kur tik naudojamas saikas ir logika, ir isiklausoma i savo organizmo siunciamus mums signalus mirksiukas.gif

Man kazkaip kavos irgi nepavyksta, tiksliau net nelabai ir bandau, atsisakyti, vienas puodelis juodos kavos ryte man beveik sventas ritualas blush2.gif . O arbateliu saltu metu laiku geriu daug, kitaip man salta. Pastebejau, kad vasara ju negeriu beveik visai, vasara geriu vandeni. Bet, kavyte butina visais metu laikais biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(viskasgerai @ 2012 02 01, 14:14)
o gal galit plačiau papasakot apie jonizuotą vandenį? kaip jį jonizuojat? smile.gif  ax.gif

gan paprastai, tiesiog įsigijome jonizatorių su galimybę dar ir sidabringą vndenuką pasigaminti mirksiukas.gif

esu aprašiusi savo bloge : vandens jonizatorius

Papildyta:
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 02 01, 14:56)
jauciu ne piguma rolleyes.gif

taip, aparačiukas turi savo kainą, bet tai šimteriopai atsiperka thumbup.gif , todėl, kad bendroje visumoje vaistai (virškinimui, alergijų, peršalimo ir pan. ligoms) gaunasi gerokai brangesni mirksiukas.gif

yra porą variantų, mažesnis- mažiau, didesnis - kiek daugiau kainuoja. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(hondute @ 2012 02 01, 15:44)
...
Zodziu manau viskas sveika, kur tik naudojamas saikas ir logika, ir isiklausoma i savo organizmo siunciamus mums signalus  mirksiukas.gif

visu 100 % drinks_cheers.gif

QUOTE(hondute @ 2012 02 01, 15:44)
<... O arbateliu saltu metu laiku geriu daug, kitaip man salta. Pastebejau, kad vasara ju negeriu beveik visai, vasara geriu vandeni. ...>

aš prieš metus žiemą kibirais įvairią arbatą siurbiau biggrin.gif o prieš gerą pusmetį nusprendžiau jomis nepiktnaudžiauti. Net ir kokioje kavinukėje ar restorane, su MB užsisakome .. karšto vandens.. taip, be nieko biggrin.gif na, padavėjos pašnairuoja keistai, n kartų perklausia, ar tikrai tik vandens , ir atneša ko prašome biggrin.gif

namie, jei kas tai kartais būna tu vaistažolinių arbatų, bet labai retai, na kai koks peršalimas puola , ar norisi greičiau sušilti ( 5 gvazdikėlius užpilu verdančiu vandeniu ir viskas- puiki, sušildanti arbata) mirksiukas.gif

o taip tai tik vanduo, tapo kaip kasdienė duona (ir tos retai bevalgom, na kai namie grūdėtą iškepu) mirksiukas.gif Visokios gaivos - labai nebeskanu tapo... sultys ? tokių iš parduotuvės jau senokai nebeperkame, namie pasigaminame bet retai - mat tiesiog valgome vaisius mirksiukas.gif
Atsakyti
Irmulia - labai fainas Tavo blogas, receptų idėjų radau wink.gif ačiū wink.gif
dėl arbatų pritariu, nes pati namie nebegeriu (tik vaistažoles kartais), svečiuose - taip, o su karštu vandeniu reikės pabandyti kavinėse, norisi padavėjų veidus pamatyti biggrin.gif nors MB jau darbe geria tik karštą vandenį. o aš darbe tiesiog vandenį geriu smile.gif

duoną namie irgi tik bekepu su grūdais ir medum, sekmadieninė tradicija tapo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskasgerai: 02 vasario 2012 - 08:40
Merginos, kažkaip nerandu info su kuo dera GRYBAI???!!! šiandien dariau troškinį iš ryžių, svogūnų, stambiai pjaustytų porų, brokolių ir pievagrybių, tai svarstau susiderino čia, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 11 vasario 2012 - 19:07
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 02 11, 20:07)
Merginos, kažkaip nerandu info su kuo dera GRYBAI???!!! šiandien dariau troškinį iš ryžių, svogūnų, stambiai pjaustytų porų, brokolių ir pievagrybių, tai svarstau susiderino čia, ar ne.

Neutralūs:

Visos žalios daržovės ir šakniavaisiai (išskyrus bulves): baklažanai, baltagūžis kopūstas, brokoliai, briuselio kopūstas, grybai, žirneliai, moliūgai, morkos, svogūnų laiškai, pastarnokas, ropė, salierai, šparagai, pupelės, žiedinis kopūstas, špinatai.

http://www.gyvenimog...isto-derinimas/
Atsakyti
Sveikos,

Kartais vis įlendu pasižiūreti, kas naujo temoje ax.gif
Stengiuosi maitintis pagal Šeltoną, nors dažnai nukrypstu, ypač su saldumynais blush2.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 02 11, 20:07)

QUOTE(rainAngel @ 2012 02 12, 17:27)
Neutralūs:

Visos žalios daržovės ir šakniavaisiai (išskyrus bulves): baklažanai, baltagūžis kopūstas, brokoliai, briuselio kopūstas, grybai, žirneliai, moliūgai, morkos, svogūnų laiškai, pastarnokas, ropė, salierai, šparagai, pupelės, žiedinis kopūstas, špinatai.

http://www.gyvenimog...isto-derinimas/

Kiek atsimenu Šeltonas apskritai siūlo nevartoti grybų g.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Cia esu naujoke. Perskaiciau viska kas parasyta virsuje. Bet iskilo toks klausymelis, matomai dar nevisa parasyma isisavinau,tad nepeikite manes blush2.gif . Tai iseina taip kad saltibarsciai yra nnetinkamas maistas ar ne? O jei dar su bulvem tai isvis nekas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitelele @ 2012 03 10, 16:45)
Labukas visoms. Cia esu naujoke. Perskaiciau viska kas parasyta virsuje. Bet iskilo toks klausymelis, matomai dar nevisa parasyma isisavinau,tad nepeikite manes blush2.gif . Tai iseina taip kad saltibarsciai yra nnetinkamas maistas ar ne?  O jei dar su bulvem tai isvis nekas? g.gif

Ir dar toks vienas klausimelis del darzoviu:ax: Jas ryte valgyti netinka ar ne? Busiu labai dekinga jei atsakysit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitelele: 10 kovo 2012 - 14:52
QUOTE(Jovitelele @ 2012 03 10, 14:55)
Labukas visoms. Cia esu naujoke. Perskaiciau viska kas parasyta virsuje. Bet iskilo toks klausymelis, matomai dar nevisa parasyma isisavinau,tad nepeikite manes blush2.gif . Tai iseina taip kad saltibarsciai yra nnetinkamas maistas ar ne?  O jei dar su bulvem tai isvis nekas? g.gif
Papildyta:

Ir dar toks vienas klausimelis del darzoviu:ax:  Jas ryte valgyti netinka ar ne? Busiu labai dekinga jei atsakysit blush2.gif

Sveika,
Šaltibarščiai yra blogas maistas jau vien dėl to, kad daromi iš pieno produktų. Su bulvėm išvis mirtis alyvose smile.gif Žinoma, žmonės valgo ir nemiršta, bet jei jau derinsi produktus, tai geriau venk tokių derinių.

O dėl daržovių ryte, tai jas reikėtų valgyti po 12 valandos - tuomet organizmas jau atlikęs savo valymosi funkcijas ir gali virškinti sunkesnį maistą. Idealu būtų iki vidurdienio valgyti tik vaisius. 4u.gif
Atsakyti
as tikrai neskaiciau visos temos bet matau kad yra taip gyvenanciu. gal trumpai galite pasisakyti kokie rezultatai? kaip jauciates ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Man irgi aktualu sveikas gyvenimo budas. Privalau keisti mityba, nes ant mano odos matosi, kad organizmui netinka kai kurie maisto produktai.
Beje, kazkada diskutavom apie spizines keptuves. Nepavyko man susidraugauti su ja. verysad.gif Du kartus kaitinom ir snipstas, viskas svyla.Siandien Kalvariju turguj nusipirkau granitine keptuve, apie kuria kalbejot biggrin.gif Dabar kepu blynus ir vargo nematau tongue.gif Dukrai toj pardej dave dovanu sviecianti mirganti dideli zaisla bigsmile.gif
Atsakyti