Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(irmulia @ 2012 01 21, 07:35)
tos, kurios apvirtos ar kitaip termiškai apdorotos netenka daug skysčių, tampa kietesnės : pvz. : kalafiorai, morkos, bulvės, burokėliai ir pan.
cukinijos apskritai yra gėris  thumbup.gif

apie tai nezinojau g.gif reiskia mano darzoviu troskinys blogis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 01 20, 12:53)
Sveikos 4u.gif
Paskaiciau jusu temute, labai sudoino, bet kaip visos naujokes turiu kruva klasymu blush2.gif
1.Dabar pradejau laikytis Dukano dietos, kuri yra labai populiari, esme pripratimas prie sveikos mitybos, bet Dukano sveikos mitybos principai priestarauja  Seltono ar cia aprasytai.Ka jus manote apie tai?

doh.gif tikrai Dukano dietos esme ne ta schmoll.gif . Jus klaidinate kitas ir pati suklydote. Jeigu norit sveikai mesti svori, tai tikrai netinka Dukano dieta. Jos esme yra ta, kad tai dieta per kuria nejauti alkio. Valgai kada nori ir kiek nori, bet tik leistinus produktus. Nenoriu issiplest, nes tema ne ta. Pati su sia dieta meciau svori, o dabar cia vis ateinu paskaitinet, nes su sia tema noriu ji islaikyti mirksiukas.gif
Man truputi sunkoka , bet kai galiu visada stengiuosi valgyti suderintus produktus, bet... dar teks jusu pirma lapa ne karta skaityt rolleyes.gif . Sunku zmogui, kai megsti viska blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2012 01 24, 19:06)
apie tai nezinojau  g.gif reiskia mano darzoviu troskinys blogis  blush2.gif

o kodėl blogis? g.gif

jei tai tik daržovės ( net su bulvėmis) tai nėra labai blogai - tada bus gan sotus patiekalas mirksiukas.gif

o jei tai su mėsa ar bulvėmis - jau sunkiai virškinamas dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 24, 19:57)
o kodėl blogis?  g.gif 

jei tai tik daržovės ( net su bulvėmis) tai nėra labai blogai - tada bus gan sotus patiekalas  mirksiukas.gif

o jei tai su mėsa  ar bulvėmis - jau sunkiai virškinamas dalykas  mirksiukas.gif

Troskinau paprastam puode su nedaug vandens: morkos, baklazanai, brokoliai, ziediniai kopustai, paprika. Valgiau su donyte. Morkos, ziediniai kopustai iseina kaip ir apvirtos vandeny g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 24 sausio 2012 - 20:56
QUOTE(aaangelika @ 2012 01 24, 21:29)
Troskinau paprastam puode su nedaug vandens: morkos, baklazanai, brokoliai, ziediniai kopustai, paprika. Valgiau su donyte. Morkos, ziediniai kopustai iseina kaip ir apvirtos vandeny  g.gif

As irgi panasiai darau, tik dar idedu bulviu, tai irgi ne kas g.gif
Papildyta:
O dar as darbe dazniausiai valgau grikius, virtus vandenyje su saldziaja paprika (sviezia). Cia geras derinys? Paprika ju nera krakmolinga darzove? ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2012 01 24, 21:29)
Troskinau paprastam puode su nedaug vandens: morkos, baklazanai, brokoliai, ziediniai kopustai, paprika. Valgiau su duonyte. Morkos, ziediniai kopustai iseina kaip ir apvirtos vandeny  g.gif

viskas čia tvarkoje, tik kam ta duona šalia? g.gif štai duona visiškai nedera prie visokių tokių troškinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

kaip sekasi? 4u.gif

Neblogas straipsnis apie kava: http://www.delfi.lt/...a.d?id=54809399

Atsakyti
http://www_sos03_lt/...mai/Kava_nuodas
Atsakyti
Gal tuomet liaukimes is viso ka nors gere? biggrin.gif kava, arbata, vandeni, nes visi jie nuodai.... doh.gif
As kavos neatsisakiau ir nezadu, viena karta-ryte man jos reikia ir jei del to anksciau krisiu, lai taip ir buna, bet neatsisakysiu jos niekada cool.gif biggrin.gif

Visi sako per salcius reikia riebiai valgyti, ka daryti jei nesinori man? g.gif biggrin.gif
vakar taip skaniai vakarieniavau, pasikepiau ant alyvuogiu aliejaus saldytu darzoviu ir agurkeli prie ju grauziau, ziauriai patiko, vaikas irgi kartojo kad labai skanu thumbup.gif
siandien pietums- barsciai, su daug burokeliu ir bulviu cool.gif
Atsakyti
O kodėl vanduo - blogis?
štai arbatų jau nebegeriame, nebeliko jokio poreikio, tik labai retai, kavos aš ir taip negerdavau (MB geria tik juodą be jokio pieno ir cukraus ). Dabar pas mus vanduo, geras vanduo pirmauja thumbup.gif

dėl šalčių ir sotesnio maisto, yra tas dalykas, organizmas kažkiek reikalauja stipresnio, bet kad riebalus valgyti?... brrrr schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 02 01, 11:47)
O kodėl vanduo - blogis?
štai arbatų jau nebegeriame, nebeliko jokio poreikio, tik labai retai, kavos aš ir taip negerdavau (MB geria tik juodą be jokio pieno ir cukraus ). Dabar pas mus vanduo, geras vanduo pirmauja thumbup.gif

dėl šalčių ir sotesnio maisto, yra tas dalykas, organizmas kažkiek reikalauja stipresnio, bet kad riebalus valgyti?... brrrr  schmoll.gif  biggrin.gif

Vanduo, skaiciau, kad toki koki mes geriame jis negeras yra, reiktu gerti pati sveikiausia vandeni, o ji galima pasidaryti patiems, isipilti vandeni kad ir is krano, ji uzvirinti, tuomet uzsaldyti ir atitirpinti, toks vanduo yra pats paciausias! Skaiciau rusu autoriaus, nepamenu pavardes, knygoje, joje rasome, jog buvo istirta, kad jakutai gyvena pasaulyje ilgiausiai, nes jie geria is ledu tirpinta vandeni. Kiek teisybes cia jau nezinau, tik sakau, kad straipsniu dabar apstu, vieni uz, kiti pries, patys turime pasirinkti kas mums geriausia smile.gif

O del riebaus, tai taip, cia gi buvo delfi straipsnis, atseit reikai sociai riebiai valgyti wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes geriame jonizuotą ( kasdieniniam vartojimui - 5-6 minučių, o gydomasis- 30 min.) mirksiukas.gif

apie tokį vandens paruošimo būdą esu girdėjusi mirksiukas.gif , bet kažkaip dar rankos nekyla pasiruošti biggrin.gif
Atsakyti