Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

30l statinaite apie 90lt kainuoja, bet reikia palikti uzstata uz kraniuka ir statinaite, kuriuos reikes veliau grazinti.
Atsakyti
50 litru statinaite su visais pribumbasais 270lt
Atsakyti
O tai kiek sampano prie zakso pasiimt?
Kavinej jei truks, tai vietoj baras yra, o prie zakso turbut reikia jau daugiau krautis, geriau pasiveziosim. Nors šiaip žadėjo nemažas pulkas susirinkt pasveikint smile.gif Ko gero ir baltos reikia vyrams isimest?
Atsakyti
na juk dar is santuokos rumu iskart i gamta vaziuosit.ir ten sampanas reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 11, 11:55)
manyciau kad reikėtu pasiimti.mes tai specialaiai niekam nesakom kad tuokiames, geriausia butu kad niekas nesuzinotu smile.gif

Aš kaip tik norėčiau, kad daug kas žinotų ir ateitų pabūti kartu su mumis. Savarbiausia šventinė nuotaika ir tai, kad tau žmonės linki viso ko geriausio, nesvarbu man jų dovanos ar kvietkai, man svarbiausia, kad jie būtų, nes negalim visų susikviesti į vestuves, todėl bent jau Rotušėje visi pabūsim kartu smile.gif ir nesvarbu, kad reikės daug šampano bei saldainių vežtis biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad snapso prie zakso tikrai nereikia... rolleyes.gif O mes tai sampana nu taip saikingai prie baznycios gerem... smile.gif
Atsakyti
Kaip ten būna prie bažnyčios? Aišku visiems pripilama šampano į vienkartinuis, duodama saldainių iš krepšio pasiimti, o kaip su tais, kur sveikina ir dovanas dovanoja (pvz. bendradarbiai)? Jiems tikriausiai reikėtų saldainių į kišenes priberti ir degtinės duoti? g.gif
kaip su tokiais elgsitės jūs?
Atsakyti
na aš manau kad tie, kurie ateina pasveikint prie bažnyčios ar santuokos rūmų tikrai nepagert ateina,o pasveikint.juk nesiruošiat jūs ilgai prie bažnyčios užsibūt.
bent jau mes išėję iš santuokos rūmų,priimsim sveikinimus ir išvažiuojam į gamtą.
o saldainiai vaikam labiau reikalingi,kurie pastoviai būna prie bažnyčių.
Atsakyti
Na mes planuojam taip (apie 60žm), tik baliui, nekalbu apie gamta, bažnyčią, tvoras ir t.t)

25 šampano
15 po 0,5 l starkos
35 po 0,5 baltos
3 po 0,5 l viskio
3 po 0,5 brendžio
10 po 0,7 l vyno
50 l alaus

Ir dar, nepamirškite, kad sveteliai irgi po kokį butelaitį atsineš, tad gali ir likti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 13:18
Pas mus tai labai karsta buvo, tai snapsas kazkaip nelabai buvo geriamas..., o antra diena tai alus visiems labai labai tiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2005 05 16, 15:42)

Nu bendradarbiams tai vis tiek manau, kad teks atskirai į darbą nešt. Bent jau pas mane bendradarbės kiek zinau pinigelius renka ant dovanos, tai kad jau į darbą reiks su brangiausiu ir su šaltais, ir su tortais ir su šampanais
Atsakyti
sveikutės, duokit patarimą, kas galit:aš bijau vestuvių dėl vieno kvailo dalyko - maniškis, koks jis nuostabus bebūtų, kai pradeda gerti, tai iki pačio galo cry.gif . Šiaip su alkoholizmu problemų neturim biggrin.gif , bet ką būtų galima jam įpilt ar pan., kad tvarkingai sulauktų vestuvių pabaigos? blink.gif
Atsakyti