Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

Manau, kad per savo vestuves pirma diena reiketu pakenteti su tuo gerimu, o jau antra galima ir atsipalaiduoti... Vistiek reikia kazkaip garbingai iki galo atlaikyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2005 05 18, 15:46)
sveikutės, duokit patarimą, kas galit:aš bijau vestuvių dėl vieno kvailo dalyko - maniškis, koks jis nuostabus bebūtų, kai pradeda gerti, tai iki pačio galo cry.gif . Šiaip su alkoholizmu problemų neturim  biggrin.gif , bet ką būtų galima jam įpilt ar pan., kad tvarkingai sulauktų vestuvių pabaigos? blink.gif

Aš tai siūlyčiau su brangiausiu pakalbėt ta tema. Na, kaip nors atsargiai, kad neįžeist žmogaus smile.gif. Juk kaip čia dabar atrodys, jei pirmą vestuvių dieną jaunieji net vakaro nesulauks ir nulūš smile.gif. Vis tiek abudu gi visą laiką būsite dėmesio centre, tai, manau, nenorėumėte paskui kokią vieną-kitą nuotrauką pamatyt, kad abu vestuviniais drabužiais pasipuošę ir nors vienas nulūžęs... Vaizdelis tikrai ne koks būtų verysad.gif . Aš tai tokioj situacijoj pasielgčiau taip: pabandyčiau su brangiausiu aptarti tą reikalą, nerodydama pirštais. O, tarkim, paprašyčiau, kad ir jis prižiūrėtų, kad man per daug alkoholio niekas nepiltų ir kad nenugirdytų manęs, nes vaizdelis bus ne koks. O geriau jau arba antrą dieną, arba paskui dviese kaip nors atskirai dar atšvęsti visą tą reikalą, tik kad kiti jau nusitašiusių jaunųjų nematytų smile.gif. Na, bent jau tik patys patys artimiausi, bet tikrai ne visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2005 05 19, 12:44)
Žinok, pašnekėt gal man ir pavyktų, gal jis ir suprastų ir pasistengtų, bet visada per kokius tai balius atsiranda nerealių geradarių: na dar po vieną, na kaip su manim neišgersi ir t.t.  drinks_cheers.gif . Kai kuriems ir didesnės dozėz „neduoda galvon“, bet maniškiui daug nereikia cry.gif . Mes kartu jau trys metai, ir pavie vestuves pašnekam, gal jau būtų laikas, bet vien dėl tokio tikrai kvailo dalyko aš stengiuosi visą tai nustumti į šalį, todėl ir ieškau nerealių patarimų, kas padėtų to išvengti  sad.gif

O jeigu tada truputį kita linkme pokalbį pakeisti? Na, pavyzdžiui, pasakyti jam, kad vat, Jūsų gi laukia pirmoji naktis... O kokia gi ji bus, jeigu jis neatsispirs stikliukui... Pasakyk jam, kad norėsi su juo pašelti kaip reikia, kai jau dviese liksite ir panašiai blush2.gif . Na, ką nors tam stiliuje. Gal tada pavyktų kaip nors jį įtikinti... ax.gif Šiaip tai kai žiemą buvau vestuvėse, tai ten jaunikis buvo toks linkęs kartais padauginti. Bet tik tiek, kad jo išrinktoji jau 4 mėnesius laukėsi, tai abudu labai gražiai mineralinį gurkšnojo iš tokių labai gražių vestuvinių sidabrinių tauurių. Ir niekam į akis nekrito, ką jie ten geria, nes taurės neskaidrios buvo, o ir nei vienas nepasigėrė... Tik, matai, ten kitokia situacija buvo. Bet, manau, pokalbis apie taip laukiamą pirmąją naktį turėtų kaip nors jį įtikinti... ax.gif 4u.gif

Sekkmės!!! 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad abu turi bent truputį išgerti, bet kiek esu dalyvavusi vestuvėse, tai dauguma jaunųjų geria vandenį- o visi galvoja kad tai degtinė mirksiukas.gif
Atsakyti
Visaip gi buna vieni ragina gerti kiti neragina... smile.gif Gerti vandeni irgi neidomu mirksiukas.gif Taigi reikia saikingai, truputi galima ir apsinesti... Tik reikia prisiminti, kad ta diena alkoholis labai labai greitai atpalaiduoja, nes tikrai tokia maloniai itempta diena buna...
Atsakyti
As tai turbut gamtoj tik sampano isgersiu,o po to,tai teks vandeneli gurksnot ir essen.gif .Bo naktis vistiek bus bemiege fear.gif ;tai daug man nereiks nono.gif
Atsakyti
o as gamtoj irgi sampano taurele isgersiu,paskui kai tevai pasitiks reiks vodkos iki dugno isgert,o jau per vakara pasistatysiu viena taure vyno ir ja visa vakara po biski siurbsiu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kad teks šampano paragaut ir prie zakso ir gamtoj. O salej irgi galesiu po truputuka šampano pagurkšnot, tik nieko nemaišyt. Mano brangusis šampano tai negeria, bet užtat be alaus gyvent negali. Na tai gal gamtoj leisiu kelis stikliukus baltos padarytos, ant nuotaikos biggrin.gif O jau prie stalo ir jis sutinka pakentet, juk antra diena švęsim namie, tai jau galės ir atsipalaiduot, Nu va bet nuo alaus tai sunku sulaikyti, geria jis bokalais. Ir dar stipru, , nu per vestuves tai stipraus tai tikrais nebus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal kas žinot kokį skaičiavimo metodą - kiek ir kokio alkoholio reikia "ant galvos"? Kiek "stipresnio" ir kiek "silnesnio" pirkti?
Kaip jūs apskaičiavot kiekį? Kad nebūtų nei per daug, nei per mažai?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 05 25, 09:36)
o gal kas žinot kokį skaičiavimo metodą - kiek ir kokio alkoholio reikia "ant galvos"? Kiek "stipresnio" ir kiek "silnesnio" pirkti?

geriau daugiau negu mažiau biggrin.gif čia visos taip sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 05 25, 09:36)

beje labai daug kas priklauso ir nuo sveciu, reik zinot ar jie daug geriantys ar ne smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai, kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif . Mes ant 70 žmonių paėmėme 60 butelių degtinės, 20 brendžio berods, o apie tuos vynukus ir pan. net nebežinau kiek. Žinau, kad šampano vos ne kiekvienam po butelį gaunasi. Nu bus kaip tikrose lietuviškose vestuvėse ”midaus upės tekėjo......” laugh.gif Aš visai nepergyvenu, kad alkoholio liks (o jo tikrai liks), nes po pusmečio mano būsimojo vyrelio jubiliejus. Tai vėl balius, antras vestuves žadu daryti t.y. didelį balių su muzikantais, kavine ir visom giminėm bei draugais, tai tas likutis nuo vestuvių ir sueis.

O kas dėl mūsų vestuvių, tai mano brangusis pasakė, kad per vestuves jis su buteliu atseit degtinės, o iš tiesų vandens, tai jau nesėdės. Aš irgi nenoriu farso. Šampano taurė namuose, prie zakso ir po bažnyčios man tikrai nebus per daug. Prie stalo irgi žadu savęs nevaržyti, gersiu tiek, kiek norėsiu.
Nu tikra lietuviška chraniava dūšia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 26 gegužės 2005 - 08:56