Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Nesu mačius mažosios WOK ax.gif Koks jos dydis? Kokia talpa?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2011 03 24, 19:39)
Nesu mačius mažosios WOK  ax.gif  Koks jos dydis? Kokia talpa?
4u.gif

Dugnas - 12 cm, virsus - 24 cm. Aukstis - 8 cm. Turis - 2,3 l.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 24, 09:07)
gvilmina, ačiū už komentarus, na TW man ir paliko tokį gerą, bet ne itin gerą įspūdį. Su langų šluoste šluostant man veidrodžius vis tiek lieka ruožiukai, žodžiu su paprasta skepetaite ir langų purškikliu man geriau nusivalo, bet ir perku gi tas šluostes tam, kad nereiktų chemijos, o gaunasi taip, kad geresniam rezultatui vis tiek jos reikia.
Eisiu dar kada į Norwex temą paskaitinėti kas ir kaip ten. Dėkui  4u.gif

stebuklinga norwex langu sluoste vadinama naudotoju neveltui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2011 03 24, 14:01)
Merginos, koks jusu manumu yra labiausiai vykes ir/ar reikalingas TW gaminys?

man irankiai super:

konservu atidarytuvas
kamsciatraukis
cesnaku spaustuvas

kt. prekes:
tortu formavimo ziedas
zele ziedas
plakimo dubuo
coolsmart dezutes
preliudija asotis

ir t. t.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 24, 14:59)
Merginos, o konditeriniai svirkstai ( maiselis) dingo amziams ? unsure.gif   g.gif

manau tai nenuspejama. bet dingo si kart ilgam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2011 03 24, 15:25)
Aciu uz atsakymus.  4u.gif

O kam fridgesmart, jei saldytuve yra tos dezes spec darzovems?
Kuo ypatinga sviestine? Del surines jau ir taip susigundziau.  blush2.gif
Daug kas rasot apie asocius. Kuo ypatingi?

Aciu uz pagalba.  4u.gif

fridgesmart dezes pateisino save vos atsiradusios rinkoje. akutes ir grubletas dugnas daro stebuklus.
sviestines istikruju megiamos daugelio del patogumo naudoti bei estetinio vaizdo. zmones grizta prie tikrojo sviesto paragave margarinu bei kt. tepalu smile.gif
asociu forma patogiausia, kurie telpa durelese bei yra su patogiai atsidaranciais dangteliais. pienas negesta ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvilmina: 24 kovo 2011 - 23:03
Labas rytas 4u.gif

o mano chebrytei norwexo šluostė geriausia net akiniams valyt doh.gif taip ir kyla vis jiems rankoms ta gabala padalint į mažesnius ir turėt mobilias šluostes biggrin.gif Jau kokių tik nebandė akiniams valyt vis blogos....

Laurindre ar asese, jau net nebežinau, kas iškėlė į paviršių tą puikiausią koldūnų tešlą - ačiū didžiausias aciuks.gif Ji tobula thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 24, 15:50)
Surenk pas save vakareli ir 2 Optimukus gausi dovanu. Stai ir bus pradzia mirksiukas.gif

Oj ne, nėra galimybių, maža dukrytė pas mane, ne vakarėliai galvoj mirksiukas.gif 4u.gif
Ačiū atsiliepusioms merginoms 4u.gif

Anksčiau manydavau, kad TW indai (dubenys, ąsočiai ir pan.) neilgai "tarnauja", susibraižo ir pan., bet kai giminaitė, matau, jau naudoja kelerius metus ir jie kuo puikiausiai atrodo, pakeičiau savo nuomonę ax.gif Ir dabar aš jų noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 25, 07:14)
Oj ne, nėra galimybių, maža dukrytė pas mane, ne vakarėliai galvoj mirksiukas.gif 4u.gif
Ačiū atsiliepusioms merginoms 4u.gif

Anksčiau manydavau, kad TW indai (dubenys, ąsočiai ir pan.) neilgai "tarnauja", susibraižo ir pan., bet kai giminaitė, matau, jau naudoja kelerius metus ir jie kuo puikiausiai atrodo, pakeičiau savo nuomonę  ax.gif  Ir dabar aš jų noriu bigsmile.gif

Oi ne smile.gif , naudosi ilgai, o jei atsiras koks gamyklinis brokas- pakeis mirksiukas.gif Aš kai pirmą kartą pamačiau TW , mane pakerėjo spalvos ir visų priemonių lengvumas, nes nepatinka sunkūs dubenys. Viskas apgalvota ,kad šeiminkei būtų patogiau, greičiau, gražiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 03 25, 07:03)
Laurindre ar asese, jau net nebežinau, kas iškėlė į paviršių tą puikiausią koldūnų tešlą - ačiū didžiausias aciuks.gif Ji tobula thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Nepatikesi, bet paskutini karta darant, man nesigavo tesla doh.gif Net nebuciau patikejusi, kad taip gali buti, dariau kaip visada, atrodo viska tiksliai numatavau g.gif Dabar tik savo nuotaika galiu kaltinti. Geriau buciau net nekisusi nagu i tesla blink.gif Gerai, kad sau vienai dariau smile.gif
Atsakyti
merginos, ar galima dėti į šaldiklį "kalifornija" dubenėlius? Pvz. krapus šaldyti?
Kur dabar pasiūlymuose buvo:

Svečiai užsakiusieji >60 Lt, gali įsigyti 80 ml. „Kalifornija“ dubenėlį tik už 3 Lt vietoj 17 Lt.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 03 25, 07:03)
Laurindre ar asese, jau net nebežinau, kas iškėlė į paviršių tą puikiausią koldūnų tešlą - ačiū didžiausias aciuks.gif Ji tobula thumbup.gif  drinks_cheers.gif

STOP STOP STOP protest.gif kokia tesla??? ka praleidau??? greitai nuoroda prasau kur ta tesla???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 25, 13:13)
[size=1][/size]
STOP STOP STOP  protest.gif kokia tesla??? ka praleidau??? greitai nuoroda prasau kur ta tesla????  blink.gif

KOLDŪNŲ TEŠLA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti VERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti silikonine mentele, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!

Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.

Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 25, 11:29)
merginos, ar galima dėti į šaldiklį "kalifornija" dubenėlius? Pvz. krapus šaldyti?

Nors gamintojas to neleidzia, as esu idejusi ne viena indeli i kamera (aisq ne pusmeciui, keliom dienom), svarbiausia poto kai isimat nedaryti dangtelio (nes sulus) , o padeti ir palaukti kol atsileis ir neismesti indelo, nes tada bus baba....
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 03 25, 12:15)
KOLDŪNŲ TEŠLA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geeeras thumbup.gif aciuuu notworthy.gif notworthy.gif
as visa laika ir turejau beda, kad man tesla "grizdavo"... doh.gif na bandysiu dabar sita , jau issisaugojau thumb_yello.gif
Atsakyti
Sita tesla tikrai superine, tik bloga nuotaika geriau nedaryk, nes bus kaip man lotuliukas.gif
Kai neturejau paknkamai saldiklio indeliu, bet kokius dedavau. Karta Optimukas iskrito is ranku, kai is saldiklio istraukiau ir.... suduzo doh.gif Liko dangtelis, o paskui vieno dangtelio snapelis nuluzo, tai gerai, kad licna turejau g.gif Ir mastau, kad nulusti galejo, nes saldilkyje pabuvojo. Taip kad, geriau negadinkite indu mirksiukas.gif
Atsakyti