Nesu mačius mažosios WOK
Nesu mačius mažosios WOK
QUOTE(Vilmoska @ 2011 03 24, 19:39)
Dugnas - 12 cm, virsus - 24 cm. Aukstis - 8 cm. Turis - 2,3 l.
QUOTE(kregzde @ 2011 03 24, 09:07)
gvilmina, ačiū už komentarus, na TW man ir paliko tokį gerą, bet ne itin gerą įspūdį. Su langų šluoste šluostant man veidrodžius vis tiek lieka ruožiukai, žodžiu su paprasta skepetaite ir langų purškikliu man geriau nusivalo, bet ir perku gi tas šluostes tam, kad nereiktų chemijos, o gaunasi taip, kad geresniam rezultatui vis tiek jos reikia.
Eisiu dar kada į Norwex temą paskaitinėti kas ir kaip ten. Dėkui
Eisiu dar kada į Norwex temą paskaitinėti kas ir kaip ten. Dėkui
stebuklinga norwex langu sluoste vadinama naudotoju neveltui
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2011 03 24, 14:01)
Merginos, koks jusu manumu yra labiausiai vykes ir/ar reikalingas TW gaminys?
man irankiai super:
konservu atidarytuvas
kamsciatraukis
cesnaku spaustuvas
kt. prekes:
tortu formavimo ziedas
zele ziedas
plakimo dubuo
coolsmart dezutes
preliudija asotis
ir t. t.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 24, 14:59)
manau tai nenuspejama. bet dingo si kart ilgam
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2011 03 24, 15:25)
Aciu uz atsakymus.
O kam fridgesmart, jei saldytuve yra tos dezes spec darzovems?
Kuo ypatinga sviestine? Del surines jau ir taip susigundziau.
Daug kas rasot apie asocius. Kuo ypatingi?
Aciu uz pagalba.
O kam fridgesmart, jei saldytuve yra tos dezes spec darzovems?
Kuo ypatinga sviestine? Del surines jau ir taip susigundziau.
Daug kas rasot apie asocius. Kuo ypatingi?
Aciu uz pagalba.
fridgesmart dezes pateisino save vos atsiradusios rinkoje. akutes ir grubletas dugnas daro stebuklus.
sviestines istikruju megiamos daugelio del patogumo naudoti bei estetinio vaizdo. zmones grizta prie tikrojo sviesto paragave margarinu bei kt. tepalu
asociu forma patogiausia, kurie telpa durelese bei yra su patogiai atsidaranciais dangteliais. pienas negesta ilgai.
Labas rytas
o mano chebrytei norwexo šluostė geriausia net akiniams valyt
taip ir kyla vis jiems rankoms ta gabala padalint į mažesnius ir turėt mobilias šluostes
Jau kokių tik nebandė akiniams valyt vis blogos....
Laurindre ar asese, jau net nebežinau, kas iškėlė į paviršių tą puikiausią koldūnų tešlą - ačiū didžiausias
Ji tobula
o mano chebrytei norwexo šluostė geriausia net akiniams valyt
Laurindre ar asese, jau net nebežinau, kas iškėlė į paviršių tą puikiausią koldūnų tešlą - ačiū didžiausias
QUOTE(laurindre @ 2011 03 24, 15:50)
Oj ne, nėra galimybių, maža dukrytė pas mane, ne vakarėliai galvoj
Ačiū atsiliepusioms merginoms
Anksčiau manydavau, kad TW indai (dubenys, ąsočiai ir pan.) neilgai "tarnauja", susibraižo ir pan., bet kai giminaitė, matau, jau naudoja kelerius metus ir jie kuo puikiausiai atrodo, pakeičiau savo nuomonę
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 25, 07:14)
Oj ne, nėra galimybių, maža dukrytė pas mane, ne vakarėliai galvoj
Anksčiau manydavau, kad TW indai (dubenys, ąsočiai ir pan.) neilgai "tarnauja", susibraižo ir pan., bet kai giminaitė, matau, jau naudoja kelerius metus ir jie kuo puikiausiai atrodo, pakeičiau savo nuomonę
Ir dabar aš jų noriu 
Oi ne
QUOTE(davija @ 2011 03 25, 07:03)
Ji tobula

Nepatikesi, bet paskutini karta darant, man nesigavo tesla
merginos, ar galima dėti į šaldiklį "kalifornija" dubenėlius? Pvz. krapus šaldyti?
Kur dabar pasiūlymuose buvo:
Svečiai užsakiusieji >60 Lt, gali įsigyti 80 ml. Kalifornija dubenėlį tik už 3 Lt vietoj 17 Lt.
Kur dabar pasiūlymuose buvo:
Svečiai užsakiusieji >60 Lt, gali įsigyti 80 ml. Kalifornija dubenėlį tik už 3 Lt vietoj 17 Lt.
QUOTE(davija @ 2011 03 25, 07:03)
Ji tobula

STOP STOP STOP
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 25, 13:13)
[size=1][/size]
STOP STOP STOP
kokia tesla??? ka praleidau??? greitai nuoroda prasau kur ta tesla???? 
STOP STOP STOP
KOLDŪNŲ TEŠLA
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens
Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti VERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti silikonine mentele, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!
Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.
Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia.
QUOTE(diasaja @ 2011 03 25, 11:29)
merginos, ar galima dėti į šaldiklį "kalifornija" dubenėlius? Pvz. krapus šaldyti?
Nors gamintojas to neleidzia, as esu idejusi ne viena indeli i kamera (aisq ne pusmeciui, keliom dienom), svarbiausia poto kai isimat nedaryti dangtelio (nes sulus) , o padeti ir palaukti kol atsileis ir neismesti indelo, nes tada bus baba....
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 03 25, 12:15)
KOLDŪNŲ TEŠLA
geeeras
as visa laika ir turejau beda, kad man tesla "grizdavo"...
Sita tesla tikrai superine, tik bloga nuotaika geriau nedaryk, nes bus kaip man
Kai neturejau paknkamai saldiklio indeliu, bet kokius dedavau. Karta Optimukas iskrito is ranku, kai is saldiklio istraukiau ir.... suduzo
Liko dangtelis, o paskui vieno dangtelio snapelis nuluzo, tai gerai, kad licna turejau
Ir mastau, kad nulusti galejo, nes saldilkyje pabuvojo. Taip kad, geriau negadinkite indu
Kai neturejau paknkamai saldiklio indeliu, bet kokius dedavau. Karta Optimukas iskrito is ranku, kai is saldiklio istraukiau ir.... suduzo