QUOTE(kregzde @ 2011 03 26, 07:24)
Na aš su juo kočioju tešlą silikoninės viduje, toje pačioje Princesėje, labai patogu. Tada darydama kibinus aš pasidalinu tešlą gabaliukais ir kočioju ją su tuo mažuoju kočėliuku.
Gal ir kvailokai nuskambės, bet ką jūs kočiojate Princesėje? Tiksliau, kokius kepinius? Aš bent jau pyragus kuriuos kepu, tai jų kočioti nereikia, o picas kepu ant padėkliuko
QUOTE(davija @ 2011 03 26, 11:16)
O man tas kočėliukas visai nepatinka, man net kažkaip silikono viduj neišeina pakočiot, susinervinu greit

bet dukroms mano tinka labai, jos ir modaliną ir molį pakočioja
Geras pritaikymas

Manau maniškei irgi patiktų (tik klausimas, ar nebūtų prikočiota ir ant grindų

)
Labiausiai kočėliuko norėjau dėl sausainių volelio, bet kad jau taip nupeikėt... Galvojau, kad dar patogu ir ant koldūninės jį naudoti, bet šiaip tai viską darau su dideliu kočėlu - ir čeburekus ir pyragėlius. Turiu tą formelę, kur "iškanda" blynuką, o po to su įdaru užspaudžia. Man irgi taip greičiau. Matyt teks susilaikyt nuo kočėliuko
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 03 26, 13:23)
as ir pagalvojau ar ne lengviau viena iskociot ir susipjaustyt, nei kieviena kociot

, nu bet koceliukams nera nuolaidu tai ir gerai nereik galvot ar vertas

, kazin kas balandziui nusimato
ai, radau dar pas vieną forumietę sandėliuke - 55 Lt. O sausainių ratukas - 25. Taigi, skirtumas kaip ir nedidelis, o kočėliukas daugiafunkcinis. Ratuko jau niekam kitam ir nepanaudosi