Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Na as tai atejau visa laimynga pasigirti,kad pagaliau, gal po kokiu 4 metu blush2.gif stovejimo lentynoje siandien panaudojau picos peili lotuliukas.gif Dieve, galvojau mirsiu juokais koks lengvumas supjaustyti pica su juo, ypac tuos kietus kampucius,jei tokiu buna kurie su peiliu kad ir kokiu astriu buna neiveikiami doh.gif
Normalia jau tokia pica kepu gal tik antra karta koki g.gif ax.gif bet ana karta truputeli perkepiau...reikejo matyti kaip as vargau su peiliu, galvojau sudauzysiu ta pica lotuliukas.gif aciu Dievui,kad siandien susivokiau,kad reikia pagaliau pasinaudoti peiliu thumbup.gif musu seimyna tokiu dalyku kaip picos nelabai valgom, ir as ju nekepdavau niekada , bet tom kas kepa kaip as i metus karta vistiek patariu tureti ta peili,nes man po pjaustymo su peiliu praeina noras kepti jas dar metus, o va su picos peiliu jau noriu ir rytoj lotuliukas.gif
na cia daug prirasiau, bet PAGYRIMAS PATS DIDZIAUSIAS TAM PICOS PEILIUI thumb_yello.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėte patarti dėl kočėliuko? Ar naudojate? Kam naudojate? Ar pasiteisino? Neapsisprendžiu, ar pirkti kočėliuką su 3 voleliais (vienas iš jų sausainiams) ar atskirai ratuką sausainiams pjaustyti.
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2011 03 26, 00:04)
Gal kas galėtumėte patarti dėl kočėliuko? Ar naudojate? Kam naudojate? Ar pasiteisino? Neapsisprendžiu, ar pirkti kočėliuką su 3 voleliais (vienas iš jų sausainiams) ar atskirai ratuką sausainiams pjaustyti.

Na aš su juo kočioju tešlą silikoninės viduje, toje pačioje Princesėje, labai patogu. Tada darydama kibinus aš pasidalinu tešlą gabaliukais ir kočioju ją su tuo mažuoju kočėliuku. Bandžiau kepti su juo sausainius, tai ar aš nemoku, ar man negražūs jie išėjo, na sausainiuko kraštas išėjo ne lygiai nukirstas, o toks patemptas kol atidalinau. Bet gal aš nemoku naudotis ta sausainių forma, nežinau, tegu kitos panos parašo. Dar yra tinklelis, mačiau, kad panos pasidaro su juo nuostabų tinklelį, na man vėl neišėjo blush2.gif Taigi kočėliuką aš naudoju, bet tų mandrų formyčių - ne. Pagalvok ar tu darai ką nors iš mažų tešlos gabaliukų, ar kepi kibinus, įtariu, kad ir čeburėkams gerai būtų, tik aš jų nekepu, ai dar kažkada kepiau skruzdėlyną, tai su juo irgi patogu kočioti skruzdėlyno lapelius.
Atsakyti
O man tas kočėliukas visai nepatinka, man net kažkaip silikono viduj neišeina pakočiot, susinervinu greit biggrin.gif tinkliuko dar nebandžiau, nes reik mokėt, ten ne taip paprasta, o kur sausainius daryt formos, tai man nesusipratimas visiškas blush2.gif Aš tik už DIDIJĮ KOČĖLĄ thumbup.gif bet dukroms mano tinka labai, jos ir modaliną ir molį pakočioja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 26 kovo 2011 - 10:18
QUOTE(davija @ 2011 03 26, 10:16)
O man tas kočėliukas visai nepatinka, man net kažkaip silikono viduj neišeina pakočiot, susinervinu greit biggrin.gif tinkliuko dar nebandžiau, nes reik mokėt, ten ne taip paprasta, o kur sausainius daryt formos, tai man nesusipratimas visiškas blush2.gif Aš tik už DIDIJĮ KOČĖLĄ thumbup.gif  bet dukroms mano tinka labai, jos ir modaliną ir molį pakočioja blush2.gif

O tu nebandei kočioti kibinų tešlą ir skruzdėlynui lapelius? Man tai labai čia jis tinka.
Atsakyti
Aš visą tešlą iškočioju ir tada su forma išspaudinėju apskritimus blush2.gif man taip greičiau būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 03 26, 11:04)
Aš visą tešlą iškočioju ir tada su forma išspaudinėju apskritimus blush2.gif man taip greičiau būna blush2.gif

Jasno, nes aš gabaliukais sudalinu, o tada mažučiu iškočioju biggrin.gif
Atsakyti
as ir pagalvojau ar ne lengviau viena iskociot ir susipjaustyt, nei kieviena kociot g.gif , nu bet koceliukams nera nuolaidu tai ir gerai nereik galvot ar vertas lotuliukas.gif , kazin kas balandziui nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 26, 07:24)
Na aš su juo kočioju tešlą silikoninės viduje, toje pačioje Princesėje, labai patogu. Tada darydama kibinus aš pasidalinu tešlą gabaliukais ir kočioju ją su tuo mažuoju kočėliuku.

Gal ir kvailokai nuskambės, bet ką jūs kočiojate Princesėje? Tiksliau, kokius kepinius? Aš bent jau pyragus kuriuos kepu, tai jų kočioti nereikia, o picas kepu ant padėkliuko

QUOTE(davija @ 2011 03 26, 11:16)
O man tas kočėliukas visai nepatinka, man net kažkaip silikono viduj neišeina pakočiot, susinervinu greit biggrin.gif bet dukroms mano tinka labai, jos ir modaliną ir molį pakočioja blush2.gif

Geras pritaikymas lotuliukas.gif Manau maniškei irgi patiktų (tik klausimas, ar nebūtų prikočiota ir ant grindų tongue.gif )

Labiausiai kočėliuko norėjau dėl sausainių volelio, bet kad jau taip nupeikėt... Galvojau, kad dar patogu ir ant koldūninės jį naudoti, bet šiaip tai viską darau su dideliu kočėlu - ir čeburekus ir pyragėlius. Turiu tą formelę, kur "iškanda" blynuką, o po to su įdaru užspaudžia. Man irgi taip greičiau. Matyt teks susilaikyt nuo kočėliuko unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 03 26, 13:23)
as ir pagalvojau ar ne lengviau viena iskociot ir susipjaustyt, nei kieviena kociot  g.gif , nu bet koceliukams nera nuolaidu tai ir gerai nereik galvot ar vertas  lotuliukas.gif , kazin kas balandziui nusimato  bigsmile.gif

ai, radau dar pas vieną forumietę sandėliuke - 55 Lt. O sausainių ratukas - 25. Taigi, skirtumas kaip ir nedidelis, o kočėliukas daugiafunkcinis. Ratuko jau niekam kitam ir nepanaudosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 26 kovo 2011 - 13:07
Is to rinkinio sausainiu foemele pats didziausias nesusipratimas doh.gif Man ir tos formos tu sausainiu visai be rysio. Koceliuka naudoju Princeseje arba karaliskoje, kai tesla kociojama, kai reikia ir krastus pakelti, rankomis isspaudai, o po to koceliuku pereini, kad lygus pagrinda ir sonai grazus butu. Cia pyragas tartaleciu tipo - man jie skaniausi, todel tikrai daug ir ivairiu kepu thumbup.gif Su tinkleliu bandziau, bet tikrai sudetinga tobulai padaryti, reikia tureti daug teslos lycnos, net tiki tiki tikrai nesigauna. Zodziu tobuleti dar tikrai yra kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2011 03 26, 13:05)
Gal ir kvailokai nuskambės, bet ką jūs kočiojate Princesėje? Tiksliau, kokius kepinius? Aš bent jau pyragus kuriuos kepu, tai jų kočioti nereikia, o picas kepu ant padėkliuko

Laurinde jau atsakė čia:

QUOTE(laurindre @ 2011 03 26, 13:36)
Is to rinkinio sausainiu foemele pats didziausias nesusipratimas doh.gif Man ir tos formos tu sausainiu visai be rysio. Koceliuka naudoju Princeseje arba karaliskoje, kai tesla kociojama, kai reikia ir krastus pakelti, rankomis isspaudai, o po to koceliuku pereini, kad lygus pagrinda ir sonai grazus butu. Cia pyragas tartaleciu tipo - man jie skaniausi, todel tikrai daug ir ivairiu kepu thumbup.gif Su tinkleliu bandziau, bet tikrai sudetinga tobulai padaryti, reikia tureti daug teslos lycnos, net tiki tiki tikrai nesigauna. Zodziu tobuleti dar tikrai yra kur lotuliukas.gif

Na tai žodžiu, sausainiai ne vienai man nesigavo doh.gif . Bet jei tau jau nesigavo, tai man tada ne pikta ant savęs biggrin.gif
Atsakyti
Turiu porą klausimėlių ax.gif

Mano giminaitė turi TW tokias dideles, platėjančias mėlynas stiklines, bet kataloge jų nerandu g.gif nebėra prekyboje tokių? ax.gif negi tik tos Samba stiklinaitės tebėra?...

Ir dar užmačiau, kad yra TW vaikiškų indų? bigsmile.gif ar jiems būna akcijų? blush2.gif
- - -
Ir dar. Ar TW kataloge kainos nesikeičia? Nes, pvz, atsispausdinau aš jį ir dabar seksiu akcijas - t.y. lyginsiu akcijines kainas su kataloginėmis...
Tai vat ir kyla klausimas, ar jos nesikeičia (kaip, pvz, visokiuose Avon kataloguose kas mėnesį vis kitos)... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 26 kovo 2011 - 14:43