Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 09:18)
<...> vat y situs maziukus saldau krapus..o kodel sakot kad stengiates sunaudot is karto praimta indely?
juose tarkim krapai buna birus,pasiimi kiek reikia ir vsio..o ir nesuversi viso induko krapu is karto g.gif

Todėl sakom, kad naudojam ne TW tongue.gif
Na, krapai pas mane birūs būna, bet uogos nelabai ax.gif Bet ir ne visos uogos skanu birios - pvz, žemuoges ar avietes aš šaldau trintas su cukrumi - taip skaniau bigsmile.gif
p.s. reiktų pakeisti temą į "Šaldymas su TW" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 31 kovo 2011 - 08:27
QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 08:18)
cia apie tuos visai maziukus?kur rinkinukai buvo:vienas toks pailgas su rausvu dangteliu o du maziukai su salotiniais? g.gif
as tokius uzsisakiau malyk 2 rinkinukus,ale paskui is drauges spintos ispurciau visus ka ji turejo dar uzsislepus(pardavimui) biggrin.gif  blush2.gif tai db jau ju man uztenka biggrin.gif

Aha, man šie pačiausi.
Atsakyti
Tuose maziukuose as irgi zoleles saldau. Siemet prisisesiu daaaaaaaaaaug krapu lotuliukas.gif
Vienais metais buvau zoliu misinius sutrynusi, bet blogai gavosi , i leda susalo, sunku atskirti. Geriau peiliu smulkinti, tada sulciu ne tiek daug issiskiria ir nesusala i gabala g.gif Bet siaip tie misiniai mesos ar zuvies marinavimui labai gerai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 31, 09:38)
Tuose maziukuose as irgi zoleles saldau. Siemet prisisesiu daaaaaaaaaaug krapu lotuliukas.gif
Vienais metais buvau zoliu misinius sutrynusi, bet blogai gavosi , i leda susalo, sunku atskirti. Geriau peiliu smulkinti, tada sulciu ne tiek daug issiskiria ir nesusala i gabala g.gif Bet siaip tie misiniai mesos ar zuvies marinavimui labai gerai buvo thumbup.gif

Krapus ir kitus žalumynus labai patogu TW žirklėmis karpyti smile.gif Man patogiau nei su peiliu smile.gif
Atsakyti
O man su Shefo peiliu labai patinka, gali kelis kartus pereiti, smulkiau gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 31, 09:41)
O man su Shefo peiliu labai patinka, gali kelis kartus pereiti, smulkiau gaunasi lotuliukas.gif

as irgi su situ peiliu drinks_cheers.gif
su kviksefiuku tai kose gavosi doh.gif

o kokias be krapu prieskonines zoleles saldot?
kazkada jau diskutavom man atrodo...bet labai senai..tai isgaravo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 09:45)
as irgi su situ peiliu drinks_cheers.gif
su kviksefiuku tai kose gavosi doh.gif

o kokias be krapu prieskonines zoleles saldot?
kazkada jau diskutavom man atrodo...bet labai senai..tai isgaravo blush2.gif  doh.gif

Bazilikus, bet dedu lapeliais, tai jie gražiai ir guli indukuose.
Atsakyti
o sakykit, dubenėliuose "Tau" galima maistą šildyt mikrobangėje?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 03 31, 10:38)
o sakykit, dubenėliuose "Tau" galima maistą šildyt  mikrobangėje?

greičiausiai tai nea, nors tiksliai negaliu pasakyti, nes čia naujiena. Tam yra skirti extrapliusai smile.gif

Čia jau yra 14-17 savaitė, balandis, su akcijomis biggrin.gif . Galite pasižiūrėti kas dar nematė

http://www.kitaforma...ex.php?s_id=739

Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 11:57)
NORIU PAKABUKO"KONSERVU ATIDARYTUVO" bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Gal nenorėk g.gif - man iškart nukrito tas atidarymo "mechanizmas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 31, 11:59)
Gal nenorėk  g.gif  - man iškart nukrito tas atidarymo "mechanizmas"  doh.gif

tai gal tavo koks brokuotas buvo mirksiukas.gif biggrin.gif
reikejo nest pakeist biggrin.gif mirksiukas.gif ale rimtai kazin keicia siuvenyrus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 03 31, 12:02)
tai gal tavo koks brokuotas buvo mirksiukas.gif  biggrin.gif
reikejo nest pakeist biggrin.gif  mirksiukas.gif ale rimtai kazin keicia siuvenyrus? biggrin.gif

Keičia, bet grynas š---niekis schmoll.gif
Atsakyti