Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Prasau paaiskinimo paprastam naudotojui blush2.gif Ten kur nuolaidos balandi asotis ir leduku formele visi gali pirkt ar tik vakareliu seimininkes?Ir kada mazdaug jau reik uzsisakyt pas konsultanta kad nepaveluot?Man tos savaites kazkaip neaisku doh.gif paskambinu, o sako uzsakymas jau praejo cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zasa: 31 kovo 2011 - 17:23
QUOTE(zasa @ 2011 03 31, 17:22)
Prasau paaiskinimo paprastam naudotojui blush2.gif Ten kur nuolaidos balandi asotis ir leduku formele visi gali pirkt ar tik vakareliu seimininkes?Ir kada mazdaug jau reik uzsisakyt pas konsultanta kad nepaveluot?Man tos savaites kazkaip neaisku doh.gif paskambinu, o  sako uzsakymas jau praejo  cry.gif

Šis pasiūlymas šios 13 savaitės smile.gif, o ne balandžio mirksiukas.gif. Pirkti gali visi, ne tik šeiminkės. smile.gif
O balandžio akcijos prasideda nuo kitos- 14 savaitės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 31 kovo 2011 - 18:03
Aš tai tuose ledukų formelese susišaldau susmulkintus krapus su nedideliu kiekiu vandens, o po to i saldymo indelius. Ir visą žiemą turiu kubelių į sriubas isideti, labai patogu thumbup.gif

O saliero ir baziliko lapus sudžiovinu pas mama ant pečiaus ir su senovine kavamale susmulkinu. Gaunasi super prieskoniukai
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 03 31, 17:54)
Gal galite smulkiau papasakoti, kaip tas agurkų sultis spaudžiat ir kaip jas šaldot?  g.gif

Sultis spaudžiu su sulčiaspaude, o sudėjau į labai mažus indelius , gal 60 ar 80 ml. Buvo kažkada seniai tokie violetinės spalvos. Bet šiemet šaldysiu į didesnius, nes pačiai gerti sultis patiko.
Atsakyti
as niekaip neapsisprendziu ,ar man reikalingas kvik cefas turiu kombaina ir blenderi (atrodo kad jie visas funkcijas atlieka),o kvikcefas neispakuotas.
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 03 31, 21:54)
as niekaip neapsisprendziu ,ar man reikalingas kvik cefas turiu kombaina ir blenderi (atrodo kad jie visas funkcijas atlieka),o kvikcefas neispakuotas.

Tikrai nereikia tada schmoll.gif
Aš irgi turiu kombainą ir blenderį, jie visada po ranka man, tai Quick Chefo nepasigendu....
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 31, 11:02)
Kai dariau misini, tai tiesiog perejau per mamos soda ir suslaviau visas prieskonines zoles, iskaitant net cesnako ir svoguno ziedus ir susmulkinau blenderiu lotuliukas.gif Galima deti ir cili pipirus, cesnakus, laiskinius cesnakus, zodziu viska, ka turime thumbup.gif

Tokį ar panašų priekonių mišinį, manau būtų galima sušaldyti ledukų formelėje, būtų labai patogu naudoti. Bet iškilo klausimas: ar tos formelės neįsigers aštriu prieskonių kvapu? Kaip jūs mergaitės manote, gal kas bandėte?
Atsakyti
Ar yra filmukas apie leduku formele?Gal nuoroda imestumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zasa @ 2011 04 01, 13:37)

Kazkada ieskojau, tai neradau
Atsakyti
QUOTE(ramt @ 2011 03 31, 17:47)
Dekui mamytei (kuri dave minti uzsisaldyti arbatos vaikams ) tai yra super,aciu. O pasirodo kad dar visko tiek galima uzsisaldyti,netgi agurku sultys,na nebuciau ismasciusi  rolleyes.gif

Nera uz ka blush2.gif bet as dar ne mamyte hihihi.gif tik laaaabai gera teta ir kriksto mama lotuliukas.gif pas mane vaikams "atostogos" buna ir valgo viska ko pas tevus i burna neikisi lotuliukas.gif ir jie visi labai pas mane nori lotuliukas.gif sakau, kad man turbut uzpatentuoti tuos arbatos kubelius reiks, nes jie nerealus thumbup.gif as pati ryte kai skubu isimetu ir sau i arbata tai super daiktas thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(zasa @ 2011 04 01, 13:37)

tikrai yra kazkur, esu ji maciusi, tik vepla neissisaugojau ir dabar nerandu, gal veliau rasiu, bet tikrai esu maciusi doh.gif
Atsakyti
<...> sakau, kad man turbut uzpatentuoti tuos arbatos kubelius reiks, nes jie nerealus  thumbup.gif  as pati ryte kai skubu isimetu ir sau i arbata tai super daiktas  thumb_yello.gif

Jūs man paaiškinkit - kam šaldyti arbatos kubelius??? g.gif Ką, šiaip arbatos negalima pasidaryti užsimanius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 01 balandžio 2011 - 13:48
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 01, 14:47)
Jūs man paaiškinkit - kam šaldyti arbatos kubelius??? g.gif Ką, šiaip arbatos negalima pasidaryti užsimanius? ax.gif

A negirdejot, kad arbata bus didelis deficitas biggrin.gif lotuliukas.gif tai ir saldomes biggrin.gif
O jei rimtai, kas nemegsta gerti karstos arbatos imeta kubeli ir arbata greit atvesta
Atsakyti