Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vastulka @ 2011 03 20, 21:36)
Sakykit, ar naudingas picos peiliukas?

man tai ne schmoll.gif nes bijau, kad seiminyksciai nesupjaustytu silikoniniu pakloteliu mirksiukas.gif o lentos tokios dideles neturiu schmoll.gif as su zirklem sukarpau ir viskas 4u.gif

Sureliu foto ax.gif

http://www.tvarkosli...ines-formos.smt
Atsakyti
merginos, ar jums lengvai išsiardo mini Quick Chefo dangtelis (su virvute). Įkišu peilį į tą skylutę ir bandau pajudinti, bet per jėgą bijau, kad nesulaužyčiau.

Ačiū Asesei už naują, gražią ir informatyvią temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 03 21, 09:43)
merginos, ar jums lengvai išsiardo mini Quick Chefo dangtelis (su virvute). Įkišu peilį į tą skylutę ir bandau pajudinti, bet per jėgą bijau, kad nesulaužyčiau.
Ačiū Asesei už naują, gražią ir informatyvią temą 4u.gif

Tu gal geriau ne peili kisk, o saukstelio koto gala mirksiukas.gif ir tada bandyk ne sausa, o slapia dangteli atidaryt, gal pridziuvo truputi g.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz issakyta nuomone apie indelius biriems produktams 4u.gif . Padejote man apsispreti 4u.gif .

Bet turiu dar viena problemele. Vaikuciui turiu nupirkusi puodeli gerimams su silikoniniu dangteliu, kuriame yra ir snapelis. Labai dziaugemes, nes vaikuciui patiko, bet naudojam vos pusantro menesio, o snapelyje esanti angele isplyso. Apvertus puodeli gerimas bega, o svarbiausia, kad gavosi didele skyle ir vaikas sprinksta. konsultante sake, kad jei vaikas turi dantis tai turbut prakando ir cia jau nieko nepadarysi. Kazin ar imanoma butu pasikeisti sio puodelio dangteli? Kai pirkom man nesake, kad netinka vaikams turintiems dantu.
Atsakyti
QUOTE(gerdona @ 2011 03 21, 11:44)
Dekoju visoms uz issakyta nuomone apie indelius biriems produktams  4u.gif . Padejote man apsispreti 4u.gif .

Bet turiu dar viena problemele. Vaikuciui turiu nupirkusi puodeli gerimams su silikoniniu dangteliu, kuriame yra ir snapelis. Labai dziaugemes, nes vaikuciui patiko, bet naudojam vos pusantro menesio, o snapelyje esanti angele isplyso. Apvertus puodeli gerimas bega, o svarbiausia, kad gavosi didele skyle ir vaikas sprinksta. konsultante sake, kad jei vaikas turi dantis tai turbut prakando ir cia jau nieko nepadarysi. Kazin ar imanoma butu pasikeisti sio puodelio dangteli? Kai pirkom man nesake, kad netinka vaikams turintiems dantu.

Reiktu paciai nueiti i viena is ofisu ir pasiklausti, kartais pakeicia 4u.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz issakyta nuomone apie indelius biriems produktams  4u.gif . Padejote man apsispreti 4u.gif .

manoji irgi prakando jau antra diena maza budama, manau nevertas jis tokiu pinigeliu verysad.gif
Atsakyti

Mums pora kartu buvo taip nutike, pakeite be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Keicia tuos puodelius. Matomai nera labai kokybiski. Nelabai ir imanoma prakasti tokioje vietoje. O siaip labai megstami vaiku sitie puodeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 21, 13:48)
Keicia tuos puodelius. Matomai nera labai kokybiski. Nelabai ir imanoma prakasti tokioje vietoje. O siaip labai megstami vaiku sitie puodeliai wub.gif

jie tikrai labai lengvai prasikanda didesniam vaikui....juk ten tokia tik plona plevele...

gal kas turit nuotraukyte zalio stiklainiu atidarytuvo? ir dar klaisymelis. o su tuo atidarytuvu kaip suprantu tik uzdaromus dangtelius galima atidaryneti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 03 21, 14:01)
ir dar klaisymelis. o su tuo atidarytuvu kaip suprantu tik uzdaromus dangtelius galima atidaryneti? g.gif

taip, tik tuos uzsukamus dangtelius, tu senovisku vadinamu rusisku geleziniu, kuriuos reikia atlankstyti negalima 4u.gif
Atsakyti
Mažoji Wok su dangčiu ar be ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 21, 15:35)
[size=1][/size]
taip, tik tuos uzsukamus dangtelius, tu senovisku vadinamu rusisku geleziniu, kuriuos reikia atlankstyti negalima  4u.gif

o as galvojau, kad tik tuos uzdaromus (uzspaudziamus) tegalima doh.gif

tai ar verta ji laikyt namie ar ne?
Atsakyti