Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(indrulka3 @ 2011 03 21, 14:41)
o as galvojau, kad tik tuos uzdaromus (uzspaudziamus) tegalima doh.gif

tai ar verta ji laikyt namie ar ne?

Mano galva ne, geriau jau stiklainių siaubas, pigu ir naudinga.

Atsakyti
Si karta mazoji Wok be dangcio, bet tinka 5 l puodo dangtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2011 03 21, 14:41)
o as galvojau, kad tik tuos uzdaromus (uzspaudziamus) tegalima doh.gif

tai ar verta ji laikyt namie ar ne?

As manau, kad jis visiskai nevertas pinigu, ir nereikalingas, jis atsuka tik pvz.tomato stiklainiukus, kokia pirktini dzema ir pan., tas kas uzsukamuose stiklaineliuose, o tu su "vakavimo masina" uzdaromu ir neatidaro, tai tikra nesamone, kam tada toki daikta isvis pirkti, jei jis tik vienokiems stiklaineliams doh.gif as tuos uzsukamus lengvai kilsteliu su peiliu ir be vargo atsidarau, aisq kai kas sako,kad taip sugadinu dangteli, bet as metu lauk tuos stiklainiukus, tai nematau reikalo pirkti atidarytuvo vien tik tomato indeliams doh.gif
Atsakyti
Matai pomona kaip idomiai tu su stiklainiukais ax.gif mes tai pavyzdziui viska jau konservuojam situose uzsukamuose stiklaineliuose, labai mazai jau ka bedarom su tais kur su masinka uzsukt reikia mirksiukas.gif Bet tasprietaisas tai man gargaras toks, kai nieks nebetelpa jau, tai jis man kaip balastas doh.gif stiklainiu siaubas ir tam reikalui skirtas peilis thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, ar ravioli forma vienos rūšies būna ar kelių?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 03 21, 22:53)
Sakykit, ar ravioli forma vienos rūšies būna ar kelių?
Ačiū

Vienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2011 03 21, 21:56)

Pirkau ravioli gavau neaišku ką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 03 21, 18:11)
Matai pomona kaip idomiai tu su stiklainiukais ax.gif mes tai pavyzdziui viska jau konservuojam situose uzsukamuose stiklaineliuose, labai mazai jau ka bedarom su tais kur su masinka uzsukt reikia mirksiukas.gif Bet tasprietaisas tai man gargaras toks, kai nieks nebetelpa jau, tai jis man kaip balastas doh.gif stiklainiu siaubas ir tam reikalui skirtas peilis thumbup.gif

Niu jo ir as nebedarau nieko su tais senoviniais dangteliais,kur uzsukti reikia su ta spec.masynka, bet man tie nuo tomatu per mazi, tai as nesaugau tu dangteliu irgi turiu tam peili spec.ir su juo atidarineju hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(vastulka @ 2011 03 21, 21:18)
Pirkau ravioli gavau neaišku ką verysad.gif

kaip suprast??? blink.gif
Atsakyti
Pati nemačiau, nes ėmiau anytai, jie patys psiėmė, bet kai apžiūrėjo, sakė, kad ne ravioli, iš pasakojimo suprantu, kad gal koldūnams gaminti verysad.gif
Atsakyti
O tai kur ir kaip pirkote g.gif
Atsakyti
Iš vienos mamytės per čia?
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 03 22, 09:27)
Iš vienos mamytės per čia?

Tai tada turite pilna teise grazinti. Jei aiskiai pirkote ravioli forma. blink.gif
Atsakyti