Įkraunama...
Įkraunama...

Talismanas - amuletas

Labai noriu isigyti talismana zieda. Gal kuri jau toki turite, gal zinote kaip pasirinkti akmeni. Kiek domejausi, tai toks talismanas daromas tam tikromis dienomis ir net valandomis. Gal kas daugiau apie tai zinote? Butu malonu isgirsti Jusu mintis 4u.gif
Atsakyti
Jei nori talismano-žiedo, pirmiausia apgalvok kokioje srityje sieki pasikeitimo, sėkmės. Pagal tai pasirinksi mineralą. t.y. jei trūksta energijos, užsispyrimo, tikslo siekimo, reikia stiprinti Marso energijas, tuomet renkiesi vienokį akmenį, jei nori pasisekimo meilėje, kūryboje ir t.t., tuomet kitą. Taip pat svarbu kuomet tas talismanas bus gaminamas. Turi būti gera menulio diena, geri pasirinktos planetos aspektai ir kt. Jei gamins juvelyras, paklausk savęs, ar pasitiki jo sąžiningumu, kad jis ta darbą atliks tiksliai reikiamu laiku.
Jei tik šiaip nori pasirinkti kažkokį akmenį kaip apsaugą, tai vėl gi, pagalvok kokiam tikslui ir tiesiog pasikliauk nuojauta. Aš turiu 4 žiedus, kuriuos galiu vadinti talismanais. Dėviu juos priklausomai nuo situacijos. Pvz. jei einu į vakarėlį, užsidedu žiedą iš korneolio akmens. Jis pritraukia priešingą lytį, suteikia populiarumo, pripažinimo. Galiu sakyti kad taip ir yra biggrin.gif , bet greičiausiai suveikia saviįtaiga, nes dėvėdama šį žiedą jaučiuosi tokia kokia noriu.
Atsakyti
O kas tau Jūruže patare kokiom dienom daryti ziedus , akmenis? gal tu pati gali man padeti?
Atsakyti
Principo mokiausi astrologijos mokykloje, bet praktiškai to nedariau. Todėl labai detalių žinių neturiu. Na taip kaip diletantui užtenka ax.gif
Na sakyk ko tikiesi iš talismano, žiūrėsim kuom galiu pagelbėti.
Atsakyti
Tikiuosi apsaugos, sekmes, laimes,zinai tokiu konkreciu dalyku nezinau. Nes talismanas man atrodo ir skirtas tam, kad turetum sekme, apsauga nesanti grazu daikta smile.gif sorius jei klystu...
Papildyta:
tiesa, o ne pagal horoskopo zenkla renkamas akmuo? esu dvyniai. Tarpkitko domejausi pas Vytauta Kiskeli (Londono kazkokios astrologu asociacijos narys) tai jis manes net gimimo dienos valandos ir minuciu paklause hm...
Atsakyti
Gimimo laikas yra reikalingas tam kad pasidarytum horoskopą ir išsiaiškintum kur tavo silpna planeta, kur stipri. Pvz. jei pagal tavo horoskopą tu super jautri, tai manau netinka su mėnulio stichija susiję mineralai ir sidabras, kaip metalas papuošalui. g.gif O dėl troškimo viso ko geriausio, tai jei aš teisingai supratau savo dėstytoją, vis tik talismanas reikalingas tam tikriems momentams. Na tu pati pagalvok, kodėl kartais norisi dėvėti vienokį papuošalą, o kartais negali į jį pasižiūrėti. Reiškia tuo momentu jo tau nereikia. Ir dar, ar tau svarbiau talismano pakrovimas tam tikra energija, ar jo estetinė išvaizda?
Aš tai mėgstu, kad papuošalas "trauktų" akį.
Jei aplamai nori sėkmės visokeriopos, tai reikėtų stiprinti Jupiterio planetą. Tai didžiosios laimės planeta (bet ne žemiškos laimės). Rytoj parašysiu apie Jupiterio mineralus ir taisykles tokiam talismanui.
Atsakyti
Na dekoju, kad nepatingejai tiek parasyti smile.gif Seip as ir megstu, kad papuosalas trauktu aki, koks nors ispudingas smile.gif O ka tu turejai galvoje, sakydama, kad Jupiteris ne zemiskos laimes planeta ?
Papildyta:
O is tikro as ir nemegstu sidabro, tik auksa... ir tikrai esu per daug jautri, nors to neparodau...
Atsakyti
Žemišką meilę ir laimę simbolizuoja Venera. O Jupiteris yra kosminės laimės ir meilės simbolis. Ezoterikoje manoma, kad turėti tvirtą Jupiterį kur kas geriau nei Venerą.
Atsakyti
Taigi apie Jupiterį smile.gif Geras Jupiteris rodo sėkmingą karmą. Optimizmas, autoritetas, išsilavinimas. Jei pažeistas: per didelis optimizmas, noras būti dosniam kitų rankomis. Siekimas titulų, valdžios, teisminės problemos.
Jei tau trūksta gyvenimo džiaugsmo, tikėjimo, valios, kūrybiškumo, energijos, užplūsta gailestis sau, yra finansinis pablogėjimas, problemos su kepenimis, kasa, krauju - tuomet ieškok talismano Jupiteriui.
Pagal Vedu filosofiją tam tiktų safyras (baltas), topazas, citrinas, lazuritas, turkis. Rėminamas aukse, dėvimas ant rodomojo piršto, kairės rankos (moterims).
Papildyta:
Gaminti tokį papuošalą reikėtų (čia aš vis dar apie Jupiterį smile.gif ) tuomet kai Saulė yra Šaulyje arba Žuvyse, plius tokią dieną pageidautini geri aspektai Saulės ir Jupiterio. Mėnulis turi būti Šaulyje, Vėžyje, Žuvyse.
Nešioti pradėti reikia ketvirtadienį, prieš tai pamąsčius, pasimeldus, paprašius to talismano apsaugos ir viso to ko trokšti. rolleyes.gif
Sėkmės.
Jei rimtai apsispręsi, galėsiu pasižiūrėti kuomet metuose bus tam tinkamas laikas.
Atsakyti
na labai dekinga esu smile.gif Tik juvelyro gero saziningo teks ieskoti...
Atsakyti
Jei esi arti Klaipėdos galiu tokį rekomenduoti.
Atsakyti
As siauliete
Atsakyti