Įkraunama...
Įkraunama...

Talismanas - amuletas

Ir dar, skaiciau, kad talismanas nuveja blogi, ir padeda siekti tikslo. Ir skaiciau, kad ji net sventinti reikia... Juruze o tu pati ta procedura darei? ar tipo i baznycia reikia nesti, bet tai kunigas garantuotai isvis :)ir dar durne isvadins smile.gif
Atsakyti
Blogį nuveja amuletas.
Prieš pradedant dėvėti papuošalą, kaip ir sakiau reikėtų susikaupti, pamedituoti, gerai būtų išklausyti tos planetos mantrą. Papuošalą galima nuplauti tekančiu vandeniu, palikti ant palangės rytuose, kad tekanti Saulė jį apšviestų. Aš atlikau tik tokį ritualą.
O dėl šventinimo, į bažnyčią aš nenešiau ir laiminti neprašiau. Gali juo pasipuošti ir išklausyti mišias, mintyse prašydama Dievo palaiminimo tavo talismanui.
P.S. kaip sakiau yra svarbu ne tik pagaminimo laikas, bet ir pradėjimo dėvėti laikas.
Papildyta:
Čia rasi skirtumus tarp amuleto ir talismano
cia
Atsakyti
Juruze dekoju uz atsakymus, o tu gal ir amuleta turi?
Atsakyti
Neturiu amuleto. Tiesa sakant ir talismanas yra tiesiog pirktas man patinkantis (ir mano supratimu tinkantis) papuošalas + ritualas. Dar turiu pati pasigaminusi keletą jantrų, bet padovanojau kitiems artimiems žmonėms, kuriems šiuo metu jos labai reikalingos. Jantros - tai tam tikrų skaičių, magiška kombinacija. Ji stiprina tas pačias planetas ir daroma jantra laikantis tų pačių taisyklių kaip ir talismanas.
Atsakyti
O pasigaminti jantra labai sudetinga? as labai domiuosi, nes gyvenim kakoks tarpsnis, kai norisi kazkuo tiketi, kazkokios apsaugos... O gal tu galetum padaryti jantra, ir ka jos duoda?
Atsakyti
Jantrą pasigaminti yra absoliučiai nesudėtinga smile.gif Nebent nori kad ji būtų ant metalo plokštelės išraižyta. Tokiu atveju vėl reikalingas juvelyras.
Svarbu yra žinoti tas skaičių kombinacijas. Sakyk kokios planetos jantra tave domina ir skaičius gali net ant paprasto popieriaus lapo užsirašyti.
Atsakyti
Pasikalbejom mes cia dviese su JUruze smile.gif , negi niekas neturit talismanu ?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 02 28, 10:14)
Pasikalbejom mes cia dviese su JUruze smile.gif , negi niekas neturit talismanu ?


As turiu, zieduka, bet as specialiai jo negaminau, jis pas mane pats atejo.
Atsakyti
O as labai noreciau, kazko pagaminto pasventinto ...
Atsakyti
Libra, manau tavo talismanas ne ka praščiau veiks nei pašventintasis. Tiesiog pašventinus ar įdėjus tam tikrą informaciją, gaunasi kaip placebo poveikis.
Bet kokiu atveju, kiekvienas iš mūsų turi įpatingas galias ir patinkančiam papuošalui galime suteikti kokias norime jėgas. Pvz. aš turiu žiedą su Obsidianu. Laabai dideliu akmeniu. Su juo jaučiuosi įpač užtikrintai, todėl dėviu eidama į susirinkimus ar prašyti pakelti atlyginimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 02 24, 13:35)
Jantrą pasigaminti yra absoliučiai nesudėtinga  smile.gif Nebent nori kad ji būtų ant metalo plokštelės išraižyta. Tokiu atveju vėl reikalingas juvelyras.
Svarbu yra žinoti tas skaičių kombinacijas. Sakyk kokios planetos jantra tave domina ir skaičius gali net ant paprasto popieriaus lapo užsirašyti.


Jūruže, gal galetum siek tiek placiau apie tas jantras 4u.gif , labai jau smalsu pasidare: kaip ten tie skaiciai skaiciuojami, ir ka tos planetos daro ? ir kaip zinot kuri tinka ? ax.gif
Atsakyti
Jantra tai skaičių kombinacija priskirta konkrečiai planetai. Tie skaičiai surašomi į tokias groteles kaip žaidimui krestiki-noliki (nžn.ar pameni tokį) ir sudedant tuos kaičius įvairiausiomis kryptimis turi gautis visuomet ta pati suma.
Nusistatyti kokia planeta tavo yra silpname statuse ir prašosi pastiprinimo, galima su asm.horoskopo ar kosmogramos pagalba.
Atsakyti