Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(meškinija96 @ 2011 03 20, 09:54)

Įdomus laistymo būdas. smile.gif Reiktų pradėt bambalius kaupti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O ką mano didesnę patirtį turinčios?
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 20, 09:26)
Įdomus laistymo būdas.  smile.gif Reiktų pradėt bambalius kaupti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O ką mano didesnę patirtį turinčios?
man irgi patiko idėja, tik ar pasiteisina g.gif
Ir iš karto pagalvojau apie butelius išneštus link krosnies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 19, 23:57)
Gal yra pirkti koks "neišstypimo"stimuliatorius?  Priemonė, padedanti stiebeliams augti į storį, o ne į ilgį?

Matyt tai veiksminga tik moteriškėms, bet ne augaliukams ax.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 08:21)
... galiu parodyti ką naudoju savo daigams. ..
Antroje foto Seasol'iu laistau jau prigijusius,...

Jei naudoji tikrai tą, kurį rodai, tai čia ir yra koncentratas, o tas pigesnis - jau paruoštas naudojimui produktas.

Tas user posted image ir man patiko, bet kaži ar neužanka skylutės ir ar tiktai sveikas toks nuolatinis drėkinimas, juk kiek žinau pomidorus reikia laistyti retai, bet gausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 20 kovo 2011 - 10:03
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 20, 09:53)
labas rytas, siandien savaite kaip seti, islindo 2 pomidorai  doh.gif  As ne i tema paklausiu, jai nepiksit, o paprikas jau pervelu seti

Paprikas reikėjo sėti vasario mėnesį. smile.gif Bet aš -taip pat iš tų vėluojančių, blush2.gif savo paprikas pasėjau 03.14, iki šiol jokių dygimo požymių. Na bet nieko tokio, jos ilgai dygsta, tai gal ko nors ir sulaukisiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 09:21)
Ačiū smile.gif bet kad dar tie mano daigai labai mizerni, net rodyt nėr ką...  blush2.gif
O dėl ekologiškų priemonių, tai galiu parodyti ką naudoju savo daigams. Aišku, pasikartosiu, jau buvau foto anksčiau įkelusi, tegu nepyksta mačiusios smile.gif

user posted image

user posted image

Pirmoje foto Starterį naudoju ką tik persodintiems ar silpniems daigeliams palaistyti. Jame daug vitamino B. Galima naudoti palaistymui ir atgaivinimui perdžiūvusiems ar suvargusiems augaliukams.
Juo laistomi augalai po pervežimo, pergabenimo, augalams nuima stresą (kad, pvz., jautrūs kambariniai augalai nenumestų lapelių).

Antroje foto Seasol'iu laistau jau prigijusius, bet dar augančius daigelius. Man asmeniškai šių stimuliatorių poveikis ir rezultatas akivaizdus smile.gif

Ačiū, svarstau apie jų įsigyjimą. rolleyes.gif Tik ar pavyks rasti sėklų parduotuvėse?
Vermikulito sėklų parduotuvėje neturėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubas1995 @ 2011 03 20, 10:02)
Na va mano pomidoriukai, kritikuokit, noriu sužinot kaip jie profesionalų akimis smile.gif

]Uploaded with ImageShack.us

Jokubai, super kokie grazus daigeliai, visi kaip vienas. Tikrai saunuolis ir taip tvarkingai susodinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 20, 11:29)
Jokubai, super kokie grazus daigeliai, visi kaip vienas. Tikrai saunuolis ir taip tvarkingai susodinta  thumbup.gif

Nu ačiū ačiū smile.gif 4u.gif Svarbiausia , atrodo, nieko įpatingo nedariau, net nedaiginau ant radiatoriaus...Galbūt gerų daigų paslaptis ir yra paprastumas minimali priežiūra? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pomidorų tema kiek pažiūriu visada viršuje thumbup.gif

Taigi pasirodau ir aš (yra keli vazoniukai su kitais augaliukais...):
user posted image
Iš karto matosi, kurie žemaūgiai, o kurie aukšti...
Pas mane 5 skirtingos veislės, vienus jau kelis metus sėju, kitus išbandysiu ar patiks tongue.gif :
balkoniai
Betlux
Vynuoginiai
Kmicic
Tamina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 20 kovo 2011 - 10:59
QUOTE(Betse @ 2011 03 20, 11:45)
Sveikos  4u.gif

Pomidorų tema kiek pažiūriu visada viršuje  thumbup.gif

user posted image
Pas mane 5 skirtingos veislės, vienas jau kelis metus sėju, kitas išbandysiu ar patiks  tongue.gif :
balkoniai
Betlux
Vynuoginiai
Kmicic
Tamina

Oho kokie didžiuliai ohmy.gif Labai gražūs... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2011 03 20, 12:45)
Sveikos  4u.gif

Pomidorų tema kiek pažiūriu visada viršuje  thumbup.gif

user posted image
Pas mane 5 skirtingos veislės, vienus jau kelis metus sėju, kitus išbandysiu ar patiks  tongue.gif :
balkoniai
Betlux
Vynuoginiai
Kmicic
Tamina

Gražūs 4u.gif , ar talpa ne per maža? Matyt, jei auga turbūt pakanka. Taip tvarkingai atrodo thumbup.gif Kiek jiems laiko? wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 20, 12:01)
Gražūs 4u.gif , ar talpa ne per maža? Matyt, jei auga turbūt pakanka. Taip tvarkingai atrodo thumbup.gif Kiek jiems laiko? wub.gif

Kol kas talpa nepermaža, vėliau persodinsiu į didesnius vazonėlius.
Sėti maždaug prieš 3 ar 4 savaites...
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2011 03 20, 12:45)

[

Labai gražūs daigeliai, ypač žemaūgiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jokubas1995 @ 2011 03 20, 10:37)
Nu ačiū ačiū smile.gif  4u.gif  Svarbiausia , atrodo, nieko įpatingo nedariau, net nedaiginau ant radiatoriaus...Galbūt gerų daigų paslaptis ir yra paprastumas minimali priežiūra? g.gif

Žinok aš irgi pastebėjau,kad daigeliai išlindę be jokių radiatorių ir maišelių,tikrai gražesni. Tie kurie dygo radiatoriaus pagalba labiau išstypę.O tie kurie išdygo ant palangės - gražūs ir "riebūs" ax.gif
Atsakyti