Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 28, 15:39)
ne ta rusy ikeliau blush2.gif

Šitie labai įdomūs wub.gif Bent dėl grožio augint daigelį galima smile.gif
Kažkur jau esu mačiusi panašius, tik pavadinimas kitoks buvo. Ir komentaras buvo, kad juos ne pjaustyti reikia, o atsiplėšti - labai patogu.. pavadinčiau jį pikniko pomidoru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 15:01)
Kur man gaut 100 bambalių... g.gif nieko neperkam nei su tokiais, nei su mažesniais bambaliais. Prie konteinerio stovėt ir knistis neturiu laiko... smile.gif

O tie patys buteliai tarnauja ne vienus metus, tik kartą reikia pasistengti.
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2011 03 28, 15:57)

O bambaliai 2l ar 5l. nematau nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2011 03 28, 16:13)
O bambaliai 2l ar 5l. nematau nuotraukos.

Nuotraukos 41 psl.
Atsakyti
Šeštadienį šetelige Vilniuje, kur šalia Tomo filipso, nusipirkau labai fainą daigyklą – 18 indelių, užsivožia permatomu dangčiu. Namų šiltnamis vadinasi ir labai tvarkingai atrodo. Tiesa, brangoka – apie 15 lt unsure.gif jei tik 1 imi (kelios – pigiau), bet, manau, kad bus ne vieniem metam.

O čia radau įdomų straipsnį apie tai, kas lemia pomidorų derlingumą:

http://www.sodospalv...doru_derlinguma
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 13:01)
Kur man gaut 100 bambalių... g.gif nieko neperkam nei su tokiais, nei su mažesniais bambaliais. Prie konteinerio stovėt ir knistis neturiu laiko... smile.gif

galiu užfundyti, pas mane visas kampas garaže jais užverstas nuo statybų laikų, vis galvojau, kur juos dėti.

Pasirodo galima į šiltnamį.
Gal 100 nebus, bet kokie 50 tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 28, 15:39)
ne ta rusy ikeliau blush2.gif
voyage[attachmentid=211429]

ogo kokie grazus, vaje ka tik isaugociau daigely thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2011 03 28, 15:57)

net nežinau, matyt per save reikia perlipti. Tokia 'dykuma' labai nemiela, be dvasios. Nepritariu persistengimui, bet ir šis kraštutinumas nepriimtinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 28, 18:43)
Tokia 'dykuma' labai nemiela, be dvasios.

Tu jau antras žmogus, kuris panašiai atsiliepė...
Pasakiau vyrui, tai va taip blink.gif pažiūrėjo...sako, o tai tau jau vaizdelis nebesvarbus? mulčo nereiks? Žolės nešienaut? Hm, nu tikrai, pagalvojau, namie kaip prisiūta sėdžiu, su šlanga laistau, tampyt vandens nereik... o mulčas sėkmingai drėgmę palaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 28, 14:31)
ausrone ruduose loveliuose yra skyles,bet as jas uzdengiu iklodama i vidu siuksliu maisa,nes ner tu leksciu po juo,o kai stovi ant palanges nenoris tos dregmes...laistau saikingai,kad neuzmirktu

Supratau 4u.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 15:46)
Šitie labai įdomūs wub.gif Bent dėl grožio augint daigelį galima smile.gif
Kažkur jau esu mačiusi panašius, tik pavadinimas kitoks buvo. Ir komentaras buvo, kad juos ne pjaustyti reikia, o atsiplėšti - labai patogu.. pavadinčiau jį pikniko pomidoru smile.gif

Tie plėšomi pomidorai yra "Reisetomate" mirksiukas.gif

[attachmentid=211459]

QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 19:01)
pagalvojau, namie kaip prisiūta sėdžiu, su šlanga laistau, tampyt vandens nereik... o mulčas sėkmingai drėgmę palaikys ax.gif

Aš irgi galvoju, kad tokia laistymo sistema labiau reikalinga tiems, kurie rečiau į šiltnamį užsuka, bet kai esi pašonėj, tai man bus gerai ir kibiras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 16:16)
Nuotraukos 41 psl.

EX, jei matyciau nuotraukas, tai neklausciau.
Atsakyti
5 litru ten bambaliai, pagal vandeni sprendziu
Papildyta:
QUOTE(MOTUTĖ @ 2011 03 27, 17:13)
My Webpage
ČIA MANO ŠILTNAMIO POMIDORŲ LAISTYMO SISTEMA. TAIP JAU LAISTOME EILĘ METŲ IR TIKRAI PASITEISINO

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 29 kovo 2011 - 07:37