Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

mano drauges gere po 3 tabletes ir vistiek baltos liko blink.gif
reikia geriant degintis, jos idegi pagreitina...
papirko turbut ta, kuri toj laidoj taip snekejo.
as ir pati geriau. kai vaiksciojau i soliariuma, tai tikrai greiciau idegdavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2005 07 12, 16:10)
Per vieną laidą apie sveikatą girdėjau, kad norin gražiai įrusti nesideginant , reik gert po 2-3 tabletes i dieną beta karotino, o norint tik apsisaugot ir paruošt odą saulės voniom užtenka 1 tablete į dieną ir taip visą vasarą, kol saulė labai intensyvi:)

Visiskai tau pritariu,as pati geriu beta karotino kapsules,jau esu sugerus puse pakuotes,ir tikrai oda igavo ruda atspalvi net nebuvus sauleje,o kai islindau ant saulytes,tai net pavesyje ydegiau.
As geriu po 1 tab. i diena,ruosiuosi atostogoms.
Atsakyti
As irgi dabar geriu beta karotina, man jis labai geras thumbup.gif As geriu po 1 tablete per diena. Daug greiciau idegu, nei anksciau.
Atsakyti
nu as vistiek manau, kad man jos nepadejo. isgeriau gal 4 pakuotes, bandziau ir po viena, ir po 2, ir po 3 gert, bet kadangi dar ejau i soliarke ir saulutej pasidegindavau, tai manau vistiek buciau taip pat idegus.
girdejau, kad vieni jas gerai pasisavina, o kiti blogiau.
o nereikia kokio aliejaus naudot, taip kaip geriant morku sultis? (kazkaip sove tokia mintis) blink.gif
Atsakyti
Man labai patinka PHARMA NORD firmos beta karotinas thumbup.gif dar nebaigiau pirmosios pakuotes, o efektas ryskus thumbup.gif Geriu tik po 1 tablete. Kiek esu skaiciusi apie beta karotina-tai sios firmos tabletes yra vienos is geriausiu thumbup.gif Todel nesizavekite pigiomis doh.gif nes efekto lauktumete tikrai daug ilgiau, o gal ir nesulauktumete. doh.gif
Man patinka, nes:
1. oda idega lygiai
2. nenusvila
3. nenusilupa
4. sveika

Bent jau sios firmos kapsulyte prilygsta 7 didelems morkoms thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti

Siandiena nusipirkau sarmoje aliejuka su karotinu (nors ir esu pries aliejus,nes jie palieka labai dideli riebumo pojuti) taciau sita pasitepiau siek tiek ant rank0s ir tuoj pat susigere.

Vadinasi jis S'nonas sun

Gal kuri nors bandet?
Laukiu nesulaukiu atostogu,kada galesiu isbandyti.
Atsakyti
reiks man irgi isigyti bei isbandyti... o tada laukti geru oru:)
geriu pharma nord bio carotene po 2 kapsulytes. efekto jokio, jau baigiu pirmaji lapiuka isgert... dar 2 lapiukai liko. gal sakau po 4 pradet gert...
Atsakyti
QUOTE(flawless @ 2005 07 17, 14:27)
geriu pharma nord bio carotene po 2 kapsulytes. efekto jokio, jau baigiu pirmaji lapiuka isgert... dar 2 lapiukai liko. gal sakau po 4 pradet gert...

Pala,bet gi vienam lapely yra 30kapsuliu jei neklystu?

Ir kiek zinau,tai profilaktikai,pakanka gerti po 1kap.i diena,ir jas vartoti menesi,na pvz,priesplanuojama ilga buvima sauleje,o kai tu geri tiek ju daug,net nezinau,kodel pas tave jokio poveikio.

O tu tamsiaode,ar baltaode?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2005 07 20, 14:04)
na as geriu pastoviai beta karotina po 1 kapsule per diena ir einu i soliariuma karta per savaite. jau trecia buteliuka kremo"sun solar" naudoju is euro vaistines perku -liuks  rolleyes.gif  ir nesu baisiai sokoladine, bet svelniai rusva.
o dar del to jodo: jei ipylus i kuno losjona ir kaskart issimaudzius pasitepti, ar butinai reikia kontakto su saule, kad paruduotum?

Na, nenaudokit jūs to jodo!!!!!!! schmoll.gif Juk tai- spiritinis tirpalas, o po to galėsit džiaugtis pigmentais nusėta oda unsure.gif , jei kontaktuosit su saule. Jodas tik nudažys odą, taigi degintis su juo nereikia.
Atsakyti
o norit aš pasakysiu bajeri? šiandien po atostogų atėjo viena klasiokė ruda ruda tai visi galvojo kad jau prisisoliariumino o kai paklausėm pasirodo kad ištisai morkų sultis šviezias ir naturalias gėre tai daba va jau ir aš morką graužiu tongue.gif
bet keisčiausia tai kad i oranžinuma spalva net nepanasi o tikrai ruda ruda laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes:)

Norejau paklausti ar geriant beta karotina nuo jo savaime truputi paruduoja oda ar jis tik padeda geriau idegti?
Labai dekoju uz atsakymus:)
Atsakyti
va mano patirtis apie beta karotina biggrin.gif as geriau keturis menesius pries praeita vasara poveikis tikrai buvo as labai graziai idegdavau ilgiau laikydavosi idegis o svarbiausia kad esu is tu baltaodziu, ir taip garazei paruduodavau kad net mama stebejosi juk savo vaika uzaugusi pazysta zino kokia mano oda visa laik budavo blush2.gif tai va bet seip tik nuo beto karotino gal vos vos savaime oda paruduoja bet labai jau nezymiai, tiesiog reik degintis kad poveikis matytusi..beja nuo kovo vel pradesiu gerti thumbup.gif geriau tos pharma firmos po 1 i diena thumbup.gif bte cia viskas prilauso nuo to kiaip organizmas sugeba pasisavinti medziagas g.gif
Atsakyti