Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

Aš taip pat geriu Pharma nord beta karotiną, nors vaistinėje konsultantė ir sakė kad pakanka gerti po 1 tab per dieną, tačiau aš geriu po 2, kai pradėjau prieš 2 mėnesius degntis soliariume, tai eidavau 2 savaites kas antrą dieną, o dabar jau pakanka man ir kartą į savaitę, tai esu įrudusi, tačiau matyt ruda jau visai nebūsi, nes esu visiškai baltaodė
tai nežinau gal dėl geriamo beta karotino,man ir pavyko įrusti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazin ar jau nuo dabar reiketu pradet gert BEta karotina?Dar neperanxti?Kokios firmos geriausia gert ir kokia kaina?aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 11, 14:04)
Kazin ar jau nuo dabar reiketu pradet gert BEta karotina?Dar neperanxti?Kokios firmos geriausia gert ir kokia kaina?aciu notworthy.gif

tarkim aš geriu Pharma Nord beta karotiną, perku 90 vnt. pakuotę, ji kainuoja apie 29 lt. , tačiau yra begalės ir kitų gamintojų, perkų šį kadangi jame yra 9 mg gryno beta karotino, o vaistinėje siūlė ir kito gamintojo , tačiau ten buvo tik 6 mg, tai manau kad šis yra veiksmingesnis ( čia tik mano nuomonė biggrin.gif )
bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad vien vieną beta karotina nepakanka gerti, nelabai jau ir paruduosi, reikia ir pasideginti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 12, 02:13)
tarkim aš geriu Pharma Nord beta karotiną, perku 90 vnt. pakuotę, ji kainuoja apie 29 lt. , tačiau yra begalės ir kitų gamintojų, perkų šį kadangi jame yra 9 mg gryno beta karotino, o vaistinėje siūlė ir kito gamintojo , tačiau ten buvo tik 6 mg, tai manau kad šis yra veiksmingesnis ( čia tik mano nuomonė  biggrin.gif )
bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad vien vieną beta karotina nepakanka gerti, nelabai jau ir paruduosi, reikia ir pasideginti wink.gif

Tai as gerciau del to,kad vasara lengviau parusciau.Girdejau,kad nuo pavasario reikia pradet gert,tada vasara graziai idegi bigsmile.gif
Atsakyti
Prisimenu, kad drauges gere betakarotina ir buvo siltuose krastuose, tai grizo tokios oranzines morkytes smile.gif
Atsakyti
ar teko girdėti apie įdegio tabletes? nereikia nei soliarumų,nei savaiminio įdegio kremų g.gif .
Atsakyti
taip teko mirksiukas.gif beta karotino tablelės geriam lotuliukas.gif
p.s. apie tai jau kalbėjom soliariumų temoje
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 08 28, 14:53)
taip teko  mirksiukas.gif  beta karotino tablelės geriam  lotuliukas.gif
p.s. apie tai jau kalbėjom soliariumų temoje

a tai jos veiksmingos? g.gif
Atsakyti
Be betakarotino, as esu pirkusi idegio tabletes, kurios skirtos deginimuisi sauleje. Kazkaip panasiai ir vadinosi - Tanning tablets ar kazkas tokio. Nebeturiu pakuotes, tai neprisimenu, kas ieina i sudeti. Tabletes skirtos labiau organizmo apsaugai o ne idegiui skatinti. O is esmes kokio nors ypatingo poveikio nepastebejau, antra karta nepirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Rekomenduoju norinciom idegti greitai ir ilgam, pries deginantis (pries vasara arba vizita i soliariuma) nusipirkti ir pagerti betakarotino. Isbandziau ir efektas thumbup.gif Idegiau greitai, o ir laikesi labai ilgai, nors esu gana sviesios odos.
Atsakyti
Tu kitu ale tanning - tai irgi sudety betakarotinas. Pati snd nusipirkau paprasto betakarotino, mazu is soliariumo ruda grisiu bigsmile.gif
Atsakyti
O jei tiesiog geri tas tabletes ir nevaikstai i soliariuma, tai jos neveikia?
Atsakyti