Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

porą postų auskščiau jau rašiau, kad geriu beta karotiną ir užsuku karts nuo karto į soliariumą, tačiau tikrai oranžinė nevaikštau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo kuo įdegis yra stipresnis nuo Beta-karotino ar nuo Sunsublim?
Noriu įdegti ko tamsiau pavaikštinėdama į soliariumą. ax.gif
Atsakyti
As sugeriau pakuote situ user posted image o dabar pradejau gerti situos user posted image ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:
Idomu kuo skiriasi bio nuo beta karotino?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 12 23, 19:35)
As sugeriau pakuote situ [img] o dabar pradejau gerti situos [img] ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:

As geriu dar kitas kapsulytes - siaip patenkinta esu - o stebuklu pasauly nebuna. Rezultatas pastebimas - idegu daug greiciau (nes anksciau tekdavo ilgai pavaikscioti i soliariuma), idegis laikosi zymiau ilgiau. Tik, aisku, rezultatas pasiekiamas ne po savaites - reikia nors menesi pagerti (as jau du geriu) - ten yra dar kazkoiu - bent jau man - naudingu elementu, tad jauciuosi net labiau energinga. Pirksiu ir toliau.
P.S. O bio ir beta, manau skiriasi tuo, kad "bio" turetu reiksti "naturalus", o beta - karotino rusis, arba tiesiog pavadinimo dalis. Siaip "bio karotino" anksciau niekur kitur ir nemaciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 spalio 2010 - 13:09
QUOTE(Morepink @ 2007 12 23, 19:35)
As sugeriau pakuote situ [img]o dabar pradejau gerti situos [img] ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:

As geriu pirmuosius BIO labai patenkinta, vasara tai tik viena pakuote isgeriau, o dabar nuo rudens vis geriu. Idegis grazus ir ilgai islieka. Bet vat drauge susigunde irgi pradejo gert, bet nuo soleriumo oranzine pasidare, jos oda labai svesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 spalio 2010 - 13:09
O kazkur skaiciau, kad jei geri betakarotino tabletes, tai negali gerti moterys, kurios ruko. Ka zinote apie tai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2008 01 16, 03:50)
O kazkur skaiciau, kad jei geri betakarotino tabletes, tai negali gerti moterys, kurios ruko. Ka zinote apie tai? 4u.gif

Buvau girdėjusi tik tiek, kad beta karotinas rūkančiom žymiai padidina riziką susirgti vėžiu, bet, tai ne tik kad diskutuotina, bet ir visokie tyrimai rodo, kad nesusiję... g.gif
Atsakyti
As pati pries vasaros sezona kokius 3 men. visada geriu beta carotina, taciau vakar vartydama www.vaistai.lt, atradau daugiau papildu, skirtu idegiui ( aisku ir brangesniu uz beta carotina biggrin.gif ) , gal kuri esate naudojusiu, ir pasidalintumet patirtimi, ar verta moketi didesnius pinigelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2004 02 13, 12:47)
gal kas bandet geri beta karotino kapsules ?  girdejau, kad jas geriant oda igauna atspalvi lyg butu idegusi.

sakoma, kad panasus efektas butu kasdien suvalgant po 5 morkas  thumbup.gif

bandziau,bet labai senai. pirma savaite jokiu pozymiu o antra savaite kas mane pamatydavo tai ir klausdavo ar tau viskas gerai,ar gelta nesergi? tai oda geltona,grazi bet pas mane ne visa bet plemais.tai ir nustojau gerti!
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2007 04 16, 08:45)
Siulau Pharma Nord (tokia ruda pakuote), nes ten didziausiais kiekis veikliosios medziagos - 9 mg. Kitu firmu - maziau. Vakar kaip tik nusipirkau pakuote (90 kapsuliu) uz 27 Lt, o kadangi dar savaitgali Eurovaistineje nuolaidos su maximos kortele, tai dar pigiau isejo  tongue.gif  Siaip galima pirkti ne visa pakuote, arba paimti mazesne (30 kapsuliu)  smile.gif

mane labai sudomino, kaip suprantu , naujas preparatas SUNSUBLIM. ax.gif ten raso , kad Sunsublim® 1 kapsulėje yra daugiausia, net 40mg raudonųjų palmių aliejaus karotinoidų koncentrato. Todėl pasiekiamas greitas ir ilgai išliekantis rezultatas unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2005 07 12, 15:10)
Per vieną laidą apie sveikatą girdėjau, kad norin gražiai įrusti nesideginant , reik gert po 2-3 tabletes i dieną beta karotino, o norint tik apsisaugot ir paruošt odą saulės voniom užtenka 1 tablete į dieną ir taip visą vasarą, kol saulė labai intensyvi:)

Tai kad galima tik po viena gert, ka jums kepenu negaila? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 04, 00:45)
Tai kad galima tik po viena gert, ka jums kepenu negaila? g.gif

Na as kaip suprantu betakarotinas yra nekenksmingas, jis kitaip nei vitaminas A yra saugus vartoti net ir nesciosioms mirksiukas.gif zinoma betakarotino gamintoju yra nemazai, kai kuriu uztenka 1 tabletes per diena, kitu reikia gerti kelias smile.gif
Atsakyti