porą postų auskščiau jau rašiau, kad geriu beta karotiną ir užsuku karts nuo karto į soliariumą, tačiau tikrai oranžinė nevaikštau

As sugeriau pakuote situ
o dabar pradejau gerti situos
ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:
Idomu kuo skiriasi bio nuo beta karotino?

Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2007 12 23, 19:35)
As sugeriau pakuote situ [img] o dabar pradejau gerti situos [img] ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:
Papildyta:
As geriu dar kitas kapsulytes - siaip patenkinta esu - o stebuklu pasauly nebuna. Rezultatas pastebimas - idegu daug greiciau (nes anksciau tekdavo ilgai pavaikscioti i soliariuma), idegis laikosi zymiau ilgiau. Tik, aisku, rezultatas pasiekiamas ne po savaites - reikia nors menesi pagerti (as jau du geriu) - ten yra dar kazkoiu - bent jau man - naudingu elementu, tad jauciuosi net labiau energinga. Pirksiu ir toliau.
P.S. O bio ir beta, manau skiriasi tuo, kad "bio" turetu reiksti "naturalus", o beta - karotino rusis, arba tiesiog pavadinimo dalis. Siaip "bio karotino" anksciau niekur kitur ir nemaciau.
QUOTE(Morepink @ 2007 12 23, 19:35)
As sugeriau pakuote situ [img]o dabar pradejau gerti situos [img] ir skirtumo jokio nematau, idegu zymiai graziau ir greiciau nei visiskai nevartojant siu papildu
Papildyta:
Papildyta:
As geriu pirmuosius BIO labai patenkinta, vasara tai tik viena pakuote isgeriau, o dabar nuo rudens vis geriu. Idegis grazus ir ilgai islieka. Bet vat drauge susigunde irgi pradejo gert, bet nuo soleriumo oranzine pasidare, jos oda labai svesi

QUOTE(coliukė @ 2008 01 16, 03:50)
O kazkur skaiciau, kad jei geri betakarotino tabletes, tai negali gerti moterys, kurios ruko. Ka zinote apie tai? 

Buvau girdėjusi tik tiek, kad beta karotinas rūkančiom žymiai padidina riziką susirgti vėžiu, bet, tai ne tik kad diskutuotina, bet ir visokie tyrimai rodo, kad nesusiję...

QUOTE(manu @ 2004 02 13, 12:47)
gal kas bandet geri beta karotino kapsules ? girdejau, kad jas geriant oda igauna atspalvi lyg butu idegusi.
sakoma, kad panasus efektas butu kasdien suvalgant po 5 morkas
sakoma, kad panasus efektas butu kasdien suvalgant po 5 morkas

bandziau,bet labai senai. pirma savaite jokiu pozymiu o antra savaite kas mane pamatydavo tai ir klausdavo ar tau viskas gerai,ar gelta nesergi? tai oda geltona,grazi bet pas mane ne visa bet plemais.tai ir nustojau gerti!
QUOTE(kaledukas @ 2007 04 16, 08:45)
Siulau Pharma Nord (tokia ruda pakuote), nes ten didziausiais kiekis veikliosios medziagos - 9 mg. Kitu firmu - maziau. Vakar kaip tik nusipirkau pakuote (90 kapsuliu) uz 27 Lt, o kadangi dar savaitgali Eurovaistineje nuolaidos su maximos kortele, tai dar pigiau isejo
Siaip galima pirkti ne visa pakuote, arba paimti mazesne (30 kapsuliu) 

mane labai sudomino, kaip suprantu , naujas preparatas SUNSUBLIM.

QUOTE(Vitulka @ 2005 07 12, 15:10)
Per vieną laidą apie sveikatą girdėjau, kad norin gražiai įrusti nesideginant , reik gert po 2-3 tabletes i dieną beta karotino, o norint tik apsisaugot ir paruošt odą saulės voniom užtenka 1 tablete į dieną ir taip visą vasarą, kol saulė labai intensyvi:)
Tai kad galima tik po viena gert, ka jums kepenu negaila?

QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 04, 00:45)
Na as kaip suprantu betakarotinas yra nekenksmingas, jis kitaip nei vitaminas A yra saugus vartoti net ir nesciosioms