Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

QUOTE(^^liutuke @ 2008 03 04, 13:09)
Na as kaip suprantu betakarotinas yra nekenksmingas, jis kitaip nei vitaminas A yra saugus vartoti net ir nesciosioms  mirksiukas.gif  zinoma betakarotino gamintoju yra nemazai, kai kuriu uztenka 1 tabletes per diena, kitu reikia gerti kelias  smile.gif

Anotacijoje parasyta, kad nesciosioms ir maitinancioms reikia konsultuotis su gydytoja. Gydytojai tikrai nepataria naudoti, nes nera gerai vaikuciui schmoll.gif O beta karotinas kiek suprantu, yra tas pats vitaminas A su priedais ir sumazintom dozem. As naudojau kelias rusis, bet maximum dvi y diena galima, bet butu gerai naudoti po viena ir tai veliau privaloma pertrauka.Sublim velgi visiskai kitas produktas yra:

Vienoje kapsulėje yra: argano aliejus(150mg), dažinių dygminų aliejus (129mg), žuvų baltymai (166,42 mg), glicerolis (70,53 mg), palmių aliejaus karotenoidų koncentratas (40 mg), sojų lecitinas, natūralios kilmės vitaminas E (10 mg*), bičių vaškas, karamelė, melionų ekstraktas, kuriame yra daug SOD (2 mg), selenas (iš seleno mielių) (12.6 ?g), aromatinės medžiagos, titano dioksidas, geležies oksidas.
*100% rekomenduojamos paros normos (RPN).
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Nerekomenduojama vartoti vaikams ir moterims nėštumo bei žindymo laikotarpiu. Nerekomenduojama vartoti kitų preparatų, kurių sudėtyje yra seleno. Neapsaugo nuo žalingo UV spindulių poveikio. Laikyti tamsioje ir sausoje vietoje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Beta-karotinas:

Viena beta karoteno molekulė gali suskilti į dvi vitamino A molekules, todėl
jis dar vadinamas provitaminu A. Be to, kad jis yra svarbus kaip provitamino
A prekursorius, beta karotenas yra pagrindinis riebaluose tirpstantis
antioksidantas, galintis neutralizuoti laisvąsias deguonies molekules. Jis randamas ląstelių membranoje, kurioje yra daug neprisotintų riebiųjų rūgščių, greitai peroksiduojančių lipidus. Būdamas vitamino A prekursoriumi padeda palaikyti epitelinių audinių būklę,
skatina kaulų bei dantų vystymąsi, yra svarbus regėjimui, reprodukcijai bei
augimui, stiprina imuninę sistemą.
Atsargumo priemonės ir šalutinis poveikis
Nėščios ir matinančios krūtimi moterys dėl šio papildo vartojimo turėtų
pasikonsultuoti su gydytoju. Riebalus blokuojantys medikamentai ir kai kurie
maisto papildai gali sumažinti beta karoteno absorbciją. Dėl didelių dozių
oda gali įgauti gelsvą ar auksinį atspalvį.

Nepykit, kad cia labai kisuosi, bet zinau, kad artejant pavasariui prasideda visuotine manija, kad visos nori buti grazios, ydegusios, todel nenoreciau, kad atsirastu tokiu merginu ( o mano praktikoje tikrai atsiranda), kurios su morku sultim uzsigerineja sitas tabletes, o jeigu kas pasako, kad morku lengva perdozuoti, tai tada geria situ tableciu po kelias y diena. Nesinoretu, kad kuri susigadintu organizma vardan laikino grozio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 04, 13:50)
Anotacijoje parasyta, kad nesciosioms ir maitinancioms reikia konsultuotis su gydytoja. Gydytojai tikrai nepataria naudoti, nes nera gerai vaikuciui schmoll.gif O beta karotinas kiek suprantu, yra tas pats vitaminas A su priedais ir sumazintom dozem. As naudojau kelias rusis, bet maximum dvi y diena galima, bet butu gerai naudoti po viena ir tai veliau privaloma pertrauka.Sublim velgi visiskai kitas produktas yra:
Nepykit, kad cia labai kisuosi, bet zinau, kad artejant pavasariui prasideda visuotine manija, kad visos nori buti grazios, ydegusios, todel nenoreciau, kad atsirastu tokiu merginu ( o mano praktikoje tikrai atsiranda), kurios su morku sultim uzsigerineja sitas tabletes, o jeigu kas pasako, kad morku lengva perdozuoti, tai tada geria situ tableciu po kelias y diena. Nesinoretu, kad kuri susigadintu organizma vardan laikino grozio 4u.gif

o tai gal galite patariti, kas yra geriau ar beta karotino tabletes ar sunsublim?
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 03 04, 15:32)
o tai gal galite patariti, kas yra geriau ar beta karotino tabletes ar sunsublim?

Man patikimiau atrodo sublim, y jy yeina daugiau vitaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 03 02, 17:41)
mane labai sudomino, kaip suprantu , naujas preparatas SUNSUBLIM.  ax.gif ten raso , kad Sunsublim® 1 kapsulėje yra daugiausia, net 40mg raudonųjų palmių aliejaus karotinoidų koncentrato. Todėl pasiekiamas greitas ir ilgai išliekantis rezultatas  unsure.gif  g.gif

Buvau ir aš susižavėjusi doh.gif Visą rugsėjo mėnesį gėriau "Sunsublim", poveikio apvalus NULIS, o išmesta 60 litų verysad.gif Kadangi jokio efekto nepamačiau, nusipirkau kur kas pigesnių iš "Pharma Nord", gėriau dar pusantro mėnesio.

Ir vėl jokio rezultato...

doh.gif kažkoks nesusipratimas man šitos tabletės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 03 04, 18:27)
Buvau ir aš susižavėjusi doh.gif Visą rugsėjo mėnesį gėriau "Sunsublim", poveikio apvalus NULIS, o išmesta 60 litų verysad.gif Kadangi jokio efekto nepamačiau, nusipirkau kur kas pigesnių iš "Pharma Nord", gėriau dar pusantro mėnesio.

man atrodo geriant situos preparatus reikia pasimegauti ir soliarumu, arba saulyte ax.gif . situ tableciu deka idegama greiciau ir graziau. ( nors ne visos, kai kurios sako idega morkiniai g.gif . cia toms , greiciausiai, kuriu oda labai sviesi). ir idegis laikosi ilgiau. pacios tabletes odos kazi kiek nenuspalvina, gal tik sieeeeek tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 03 04, 18:27)

Tai ju poveikis matosi deginantis. Arba vasara bunant ant saules. Siaip vien geriant nesitikek, kad matysi kazkoky super efekta. Labai sviesios merginos vos vos parusvuoja ir tiek mirksiukas.gif Bet bent man tikrai ilgiau issilaiko ydegis, ir nors oda labai sviesi, dega rudziau nei yprastai 4u.gif
Atsakyti
Na tai aš nueidavau į soliariumą maždaug kartą į savaitę, kartais rečiau, bet tai jokio įspūdingo efekto nepastebėjau blush2.gif Galbūt vasarą reikės išbandyti dar kartą.
Atsakyti
O as vasara,kai vaziuoju prie juros visada su savim pasiimu buteliuka tokio aliejuko su vitaminu E(ji uzsisakau vaistinej) ir i lasinu jodo laseliu.Efektas: gryztu ruda kaip sokoladas thumbup.gif o karotinas mano irgi isbandytas,bet labai silpnas jo poveikis pasireiske,bent jau man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2008 03 05, 14:28)
O as vasara,kai vaziuoju prie juros visada su savim pasiimu buteliuka tokio aliejuko su vitaminu E(ji uzsisakau vaistinej) ir i lasinu jodo laseliu.Efektas: gryztu ruda kaip sokoladas thumbup.gif o karotinas mano irgi isbandytas,bet labai silpnas jo poveikis pasireiske,bent jau man smile.gif

As y paprasta krema jodo lasinu, efektas irgi budavo geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomu, koks poveikis, jeigu paplūdimyje išsiteptum normaliu nuo saulės apsaugančiu kremu, pvz. SPF 15-20, o kai susigertų - ant viršaus soliariumo kremo g.gif Teoriškai turėtų greičiau ir tamsiau įdegti, nors gal ir visai klystu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 05, 14:55)
As y paprasta krema jodo lasinu, efektas irgi budavo geras drinks_cheers.gif

kaip idomu? blink.gif ka jis duoda? ar tik siaip nuspalvina siek tiek odyte? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 03 05, 18:55)
kaip idomu? blink.gif ka jis duoda? ar tik siaip nuspalvina siek tiek odyte? blink.gif

Nenuspalvina, geriau ydegama. Juk pastebi, kad pavyzdziui prie juros tikrai tamsiau ydegama nei kur prie ezero. Cia yra del to, kad ore jodo koncentracija didesne pajuryje. O cia va apsipurski kremuku, y kury ymaisai vos pora jodo laseliu ir panasus efektas. Bandziau ir soliariume, bet ant saules efektas geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti