nusipirkau bazeje uz 4,80lt:))) bet dar neisbandziau, o pirkau tai grynai is idomumo. ateis tuoj sauletos dienos prie ezero vaziuosiu, tai ir papasakosiu ar skiriasi idegis nuo to ar tepiesi kremu ar ne:)
pavadinimas: "delia sun" (ir dar + parasyta Sport and fun; sun tan activator)
turiu didelę deginimosi patirtį,tik mano oda yra lengvai ydeganti,sunkiau įdega kojos,tai jas pasiteplioju kokiu nors riebiu kremu, nes "riebią" odą geriau saulė kimba.O šiaip saulėje aš dažniau tepuosi kremais su apsauga nuo saulės...ypač veidą...
Daugumoje parduotuvių prie apsaugos priemonių nuo saulės būna ir skatinančių įdegimą aliejukų (esu turėjusi ir kremo -patogiau, netepa rūbų). Jų kaina nedidelė, užtenka ilgam, o veikia neblogai - pusvalandį pabuvus saulutėje, rezultatas jau matosi. Beje, įdegis gražus ir jei per ilgai "nesipleškini", nesilupa.
As turejau Kolastynos aliejuka deginimuisi. nzn kiek kainuoja, nedaug. Idegio efekto nepastebejau, uztai smelio prie manes prilipo tiek, kad odos nesimate...
Bjaurastis tas aliejukas

as irgi nzn kaip idegti. pernai ejau i pliaza ir tepiausi pieneliu su apsauga nuo kenksmingu saules spinduliu, tai ir likau balta. drauge nesitepe, tai ji idege. po to isigudrinau: praguliu pora valandu be kremo, o po to pasitepu jautresnes vietas ir dar pora valandu paguliu, tai idegu normaliai ir nenusilupu.
QUOTE (Noa @ 2004 06 22, 22:47) |
As turejau Kolastynos aliejuka deginimuisi. nzn kiek kainuoja, nedaug. Idegio efekto nepastebejau, uztai smelio prie manes prilipo tiek, kad odos nesimate... ![]() ![]() |

ne tik kad smelis kaip bites prie medaus lipo

Esu sviesiaode, ir saule mane sunkiai ima, visokie soliariumai taipogi, truputi padegu ir vel nusvieseju. Zinau kad odai truksta pigmento todel taip ir yra, gal kas galit patarti ka reiketu vartoti? kokias kapsules kurios duoda pigmento? beta karotina jau isbandziau, bet didelio efekto nesulaukiau.......... jei kas ka zinote patarkite ka geriausia tokiu atveju vartoti.
Aciu
Aciu
Naudojau kazkada specialias tabletas,bet nei velnio nepadejo.Daugiau niekam nepatariu su jomis prasideti.
Mano drauge sako,kad jai morku sultys padeda lengva idegi igauti,kasdien po stikline morku sulciu isgerti.
Mano drauge sako,kad jai morku sultys padeda lengva idegi igauti,kasdien po stikline morku sulciu isgerti.
QUOTE (Vanesa @ 2004 08 29, 19:56) |
Mano drauge sako,kad jai morku sultys padeda lengva idegi igauti,kasdien po stikline morku sulciu isgerti. |
Nu kad morku sultyse tas pats beta karotinas, o jei jis nepadeda, tai vargu, ar morku sultys pades...

Bio karatinas, kiek zinau skatina idegi. Dar vienas liaudiskas budas greiciau ir rudziau idegti tai skystas vazelinas, arba vaikiskas aliejukas, i kuri ipilta keli laseliai jodo. Reikia gerai suplakti, kad isimaisytu, gausis tos ruzavas skystis. Pramoginiu sokiu sokejos taip tepliodavosi, kad paskatinti idegi. Galit pabandyti, ypac kas pinigeliu nelabai turit pirkineti kremukus salonuose.