Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

As taip pat geriu kai tik vaikstau i soliariumus Beta karotena,jau senokai....na kai nvaikstau tada vel nebegeriu...nes einu dazniausiai vasara arba jei buna pries kokias progas(naujieji,vestuves,beje jau trecios siais metais .ir t.t. ne mano aisku lotuliukas.gif ) tai vat...ir kiek kaledavausi su vaistininkemis,visada sakdavo,visur tas pats vitaminas A tas beta karotenas,todel dabar beveik visada perkuosi ta pauote kurio je daugiausia tableciu,o kainyte nevirsija kokiu 20 LT Siuo metu geriu KAROVIT vitaminus,ju pakuoteje yra 140 tableciu....tikrai nebepamenu kainos,bet manau ,akd kainavo apie 20 LT
Atsakyti
o po kiek laiko jus mazdaug patebite rezultata nuo betakaroteno??
Atsakyti
O tas karotinas tinka jaunoms? nenumirsu? Girdejau kad kenkia kepenims ziauriai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 28, 19:28)
O tas karotinas tinka jaunoms? nenumirsu? Girdejau kad kenkia kepenims ziauriai...  doh.gif

Tai jei kyla mintis, kad gali numirt tai kam dar galvoji apie ta karotina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaip aplamai viskas kas per daug yra nesveika,svarbiausia saikas biggrin.gif Jei esi labai jauna,tai gal geriau gerk i diena po stikline morku sulciu svieziu ir bus daug daugiau naudos ir efektas tas pats mirksiukas.gif o nuo morku tikrai nenumirsi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pasiteiraut ar jums nebuvo, kad geriant beta karotena savijauta bloga buvo ?
as va Pfarma nord nusipirkau firmos, bet va gal 10 isgeriau ir daugiau schmoll.gif
bet niekur nerandu nei apie salutini poveiki, nieko ... man nuo jo pilvas kaip arbuzas, tokai pilna jauciuosi, nu zodziu kaip sustojusiu skrandziu, nezinau gal kitos firmos pabandyt ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 26, 13:43)
o po kiek laiko jus mazdaug patebite rezultata nuo betakaroteno??

rezultato labai akivaizdaus neapstebiu..na nebent tai,kad oda "priima"lengviau spindulius ir idegis greiciau atsiranda,nei visai nieko nevartojant( buvo ,kad po kazkurio laiko tarpo deginausi negeriant beta karoteno,tai truputi leciau idegi norima "pagavau"ir jis greiciau "nusiplove")bent jau man taip....kaip kitoms-nezinau...as beta karotena geriu,akd ilgiau idegi islaikyti,ir,kad idegi greiciau igauti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2008 11 26, 17:33)
nusipirkau ir aš betakarotino pabandymui, va tokio:
user posted image
100 kapsulių Eurovaistinėj ~25 Lt

thumbup.gif sita betakarotena esu gerusi,jis man labai patiko ir tiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ugne23 @ 2009 02 24, 17:44)
Sveikos merginos, noriu pasiteiraut ar jums nebuvo, kad geriant beta karotena savijauta bloga buvo ?
as va Pfarma nord nusipirkau firmos, bet va gal 10 isgeriau ir daugiau  schmoll.gif
bet niekur nerandu nei apie salutini poveiki, nieko ... man nuo jo pilvas kaip arbuzas, tokai pilna jauciuosi, nu zodziu kaip sustojusiu skrandziu, nezinau gal kitos firmos pabandyt ...  g.gif

nuo beta karoteno nebuvo bloga nei karto,na nei bloga,nei kazkokiu kitokiu simptomu,tik nuo vitaminu nagams,plaukams,odai buvo keletas salutiniu poveikiu(apie Perfektil kalbu)nuo ju spuogai dygti pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

siandien nusipirkau siu kapsuliu bio -Carotene,nors pries tai geriau kitokiu kuriu kiekis pakuoteje didesnis budavo
nes vaistininke priejo,ir pasake,kad isgerus Pharma Nord 30 kapsuliu,pasieksiu ta pati rezultata kaip ir tu kuriu kiekis didesnis pakuoteje,o kaina arba mazesne,arba truputi tik didesne...nezinau ar tiesa,na ji pasake kad pharma nord caroteno kiekis didesnis kapsuleje,todel poveikis tas ptas,kaip ir butu isgerus berods 100 kapsuliu kitokiu(kuriso salia stovejo,neisidemejau)beto 30 kapsuliu pigiau ir kainavo smile.gif 16lt su centais,natai paemiau tas kuriu koncentracijoje didesnis kiekis vitamino A....siaip esu jas ir anksciau gerusi,visada geriu karotena.bet viena vaistininke atvirksciai sake,kad ju vienodas poveikis g.gif na zodziu....dabar pagersiu sias...beje beta carotenas dar naudingas siomis savybemis

Bio-Carotene – tai preparatas, turintis 9 mg gryno, lengvai įsisavinamo beta karoteno, kuris organizme virsta vitaminu A (retinoliu). Ypač saugus, jo neįmanoma perdozuoti, nes organizmas verčia beta karoteno į retinolį tik tiek, kiek jo reikia. Jei organizme retinolio yra pakankamai, tolimesnis beta karoteno vertimas retinoliu sustabdomas. Taip natūraliai apsisaugoma nuo toksinio vitamino A poveikio.
Beta karotenas yra labai stiprus antioksidantas, apsaugantis organizmo ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Laisvieji radikalai skatina senėjimo procesus, aterosklerozę, turi įtakos vėžio, kataraktos, infekcinių ligų atsiradimui. Jų nuolat susidaro mūsų organizme veikiant stresui, netaisyklingai maitinantis, vartojant kai kuriuos vaistus. Žalingas poveikis ypač sustiprėja ilgai veikiant saulės spinduliams, rūkant ir kvėpuojant cigarečių dūmais, automobilių bei pramonės įrenginių išmetamomis dujomis, vartojant alkoholį. (1,2,3)
Vartojant beta karoteno preparatus, organizmas perspėjamas dėl laisvųjų radikalų susidarymo ir geba tam pasipriešinti. Be to, padidėja odos pigmentacija, todėl ji greitai ir saugiai įdega, o įdegis išlieka žymiai ilgesnį laiką. (4,5)

tai manau ,kad ne vien del idegio ji vartoti reiktu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvini: 25 vasario 2009 - 15:09
bet padidejusi odos pigmentacija nera geras dalykas, nes padideja ir pigmentiniu demiu atsiradimo rizika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 02 25, 16:08)
bet padidejusi odos pigmentacija nera geras dalykas, nes padideja ir pigmentiniu demiu atsiradimo rizika g.gif

manau jus maisote siuos dalykus...pigmentacija-tai gali buti ir demes,bet cia jos del kitu priezasciu atsiranda...o pigmentacija padidejusi del karotena,idegi odai greiciau padeda igauti,ir jis buna grazesnis...beje-visi juodaodziai biologiskai turi dideli kieki odoje pigmentacijos,todel jie tokie tamsus mirksiukas.gif
Papildyta:
viską lemia pigmentas melaninas. kuo jo daugiau tuo žmogaus gymis tamsesnis
Papildyta:
Dažniausiai pigmentinės atsiranda dėl saulės poveikio odai, toks reiškinys vadinamas fotosenėjimu. Fotosenėjimas yra priešlaikinis odos senėjimas, saulės žalingo poveikio padarinys, atsirandantis ilgą laiką odą veikiant saulės ultravioletiniams spinduliams. Nemažai vyresnio amžiaus žmonių būna nepatenkinti savo odos išvaizda dėl per didelio piktnaudžiavimo saulės spinduliais jaunystėje. Visi patirti odos nudegimai ilgainiui pasireiškia fotosenėjimo požymiais, be to, dėl saulės gali atsirasti ir rimtesnių odos susirgimų. Saulės poveikyje atsiranda ikivėžiniai odos pakitimai, seborėjinės keratozės, odos elastozė, taip pat odos vėžys ar melanoma. Nepaisant aukštų SPF (saulės apsauginio faktoriaus) filtrų naudojimo, per daugelį metų padaryta saulės žala sumuojasi ir jos neįmanoma ištaisyti vien tolesniu saulės vengimu.

Kartais pigmentinės dėmės veide atsiranda nėštumo metu. Po gimdymo jos gali išnykti arba pasidaryti mažiau pastebimos, tačiau neretai dėmės išlieka ir ilgainiui ryškėja.

isvada;vartojant betacarotena mes isvidaus apsaugome oda nuo zalingu saulies (ir netik)spinduliu poveikio...cia tik mano padaryta isvada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2009 02 25, 16:16)
isvada;vartojant betacarotena mes isvidaus apsaugome oda nuo zalingu saulies (ir netik)spinduliu poveikio...cia tik mano padaryta isvada mirksiukas.gif

visiskai apsaugoti neimanoma, nei is vidaus nei is isores..vienintelis budas apsaugoti-nebuti sauleje..beta karotenas - tik viena veikli medziaga, bet ne budas apsisaugoti nuo zalingo saules poveikio. jis kaip tik paskatina idegi. jei saugotu nuo saules poveikio tai musu oda nuo beta karoteno pabaltu, o ne greiciau ruduotu. nesitikekit stebuklo
Atsakyti
vartojau betakarotina 1 men kaip ir sake vaistininke
nuejau 2 kartus i soliariuma ,bet kol kas nlb kas matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 17:27)
visiskai apsaugoti neimanoma, nei is vidaus nei is isores..vienintelis budas apsaugoti-nebuti sauleje..beta karotenas - tik viena veikli medziaga, bet ne budas apsisaugoti nuo zalingo saules poveikio. jis kaip tik paskatina idegi. jei saugotu nuo saules poveikio tai musu oda nuo beta karoteno pabaltu, o ne greiciau ruduotu. nesitikekit stebuklo

musu oda nuo beta caroteno ne pabaltu,nuo jo per didelio kiekio greiciau pagelstu smile.gif ...beje,jei manai ,kad tai darau pirma karta ir kazko tikiuosi-klysti,sioje srityje jau kokius 6 metus turiu patirties...tad zinau kas mano odai geriau,o kas ne...visiskai as ir nesakau kad apsaugos-niekas 100 %-nes apsaugos niekada neduoda,betacaroteno poveiki pasiskaityk internete,geriau suprasi ,ka norejau pasakyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 02 25, 17:54)
vartojau betakarotina 1 men kaip ir sake vaistininke
nuejau 2 kartus i soliariuma ,bet kol kas nlb kas matosi  g.gif

pirmas klausimukas-ar bandei be beta karoteno kada nors degintis? koks tada poveikis buvo?man ovz oda labiau parausdavo,didesne rizika budavo nudegti...nei vartojan karotena ir deginantis.Antra-po dvieju kartu ir neimanoma tiketis kazkokiu rezultatu,juk i soliariuma pirmam antram kartui rekomenduojama eiti po kelias minutes na po kokias 5 min.tai kaip gali buti kazkoks rezultatas,oda dar tik pratinasi prie kazkokio busimo poveikio...rezultata matysi po kokiu 4-5 k.
Atsakyti