Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

na bet vartok griežtai tokį kiekį kaip nurodyta, nes per didelis kiekis apsunkina kepenis ir gali net regėjimas pablogėt... o šiaip mano odai jis tiko...beje, spalvos nesustiprino, bet soliariumuose rečiau lankydavausi...
Atsakyti
tu gali būt oranžinė, net tada, kai negeri karotino, o eini į soliariumą..pvz mano įdegis niekada nebūdavo šokolado spalvos, aš degu į gelsvumą...ir savaiminio įdegio kremai mane nudažo identiška soliariumui spalva...o del karotino, tai tavo pasirinkimas, manau, saikingai vartojant sau nepakenksi..
Atsakyti
o as geriu betacaroten+E. as manau, kad vasara labai gerai pagerti ta karotina, ne vien del idegio, bet visu pirma, del odai suteikiamos didesnes apsaugos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 liepos 2008 - 17:11
Aš geriau Beta-Carotina ir Sun-system. Man nepadejo gražiau ar stipriau įdegti, bet gal apsauga kokia buvo...Manau kad stipresnis įdegis matytusi ant šviesos odos.
Atsakyti
as geriu soleskin tabletes , ten jos su viskuo - beta karotenu , tirozinu , vitaminu e , c , kazkuriais b , zaliosios arbatos ekstraktais ir tt , nu nezinau kol kas geriu jas pusantro menesio , oda igavo toki gelsva atspalvi ir manau vasara tai tikrai labai gerai pagert , antioksidantu gauni gera doze , o veliau ziuresiu kaip pades idegi islaikyt , siaip pastebejau , kad net savaiminiu issitepus jis laikos zymiai ilgiau nei be tu tableciu.
Atsakyti
Aš irgi prasidėjus šiltajam metų sezonui pradėjau gerti "Bio - Carotene". Anksčiau esu gėrusi ir pastebėjau, kad įdegu greičiau ir įdegis ilgiau išsilaiko ax.gif
Atsakyti
Man rezultato jokio, arba as jo tiesiog nepastebejau... Geriau du menesius. Gal oda ir pagrazejo, bet ne tiek jau pastebimai. Odos ir plauku gerinimui geriau renkuosi Fitoval, aisku, jie idegio nestiprina.
Atsakyti
Geriu jau koki menesi, bet dar nieko nepastebejau schmoll.gif bet kad pastebet koki poveiki reikia gerti maziausiai 2 men. Nors ir nieko nematysiu, bet blogiau tikrai nebus ax.gif

Cia ka raso apie apie beta karotina:

Tai svarbus, biologiškai labai aktyvus provitaminas, priklausantis karotino grupei, kuris žmogaus organizme tampa vitaminu A.
Beta karotinas padeda palaikyti gerą organizmo būklę. Jis apsaugo žmogaus organizmą nuo kenksmingų laisvųjų radikalų, atsirandančių dėl ultravioletinio spinduliavimo ir aukštos temperatūros. Laisvieji radikalai, besijungdami su kitomis medžiagomis, gali pažeisti ląstelių membranas, genetinį kodą, kolageno skaidulas ir elastiną. Be to, jie spartina organizmo senėjimą. Beta karotinas gali apsaugoti organizmą nuo odos vėžinių ląstelių atsiradimo. Natūralus beta karotino šaltinis - tai geltonosios ir žaliosios lapinės daržovės, geltonieji vaisiai, kiaušiniai, sviestas, kepenys ir inkstai. Nepakankamai su maistu gaunant šių produktų galima vartoti beta karotino tablečių, ypač pavasarį.
Atsakyti
naudoju :-) visai nieko :-) del to kad i soliariuma vaikstau vartoju, sako, kad skatina idegi
Atsakyti
Sveikas įdegis yra prasimanymas.

Tiek įdegis, tiek odos vėžys prasideda dėl DNR pažeidimų, kuriuos sukelia ultravioletiniai spinduliai. Nepaisant to, daugelis, ypač jaunų, žmonių nesuvokia šio pavojaus ir toliau kaitinasi saulėje.

Mokslininkų teigimu, net trumpai degintis saulėje ar soliariumuose yra pavojinga.

http://vilniaus.dien...is-mitas-129038 .
Atsakyti
As naudojau pavasari beta-caroten tabletes ir net nesideginus buvau jau rusva. Tik naudojau ne po 4-ias i diena, o kaip rekomenduojama 1 (ar po dvi, nebepamenu dabar). Be to, toje tableteje yra visa rekomenduojama paros norma, o organizmas visada pasisavina vitaminus tiek kiek jam reikia, o jei suvartojate ju didesni kieki - jis tiesiog juos pasalina. Todel naudos jokios negausit, o atvirksciai - greiciau subaigsit kapsules smile.gif
Atsakyti
naudoju ta beta karotina jau gal 3 men bet labai zimaus pasikeitimo nematau
vaikstau ir i soliariuma aisku nedaznai 4u.gif
aisku esu truputi rudesne uz visas drauges bigsmile.gif ir idegis nenublunka nevaikstant i soliariuma tai tik tiek gerai thumbup.gif
Atsakyti