Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

noreciau paklaust visu, kas bande gerti betakarotino tabletes. as geriu jau antra men. pirma geriau po viena, po to isgirdau per viena laida, kad norint efekto reikia gert po 4, tai geriau po 4, o dabar po 2 geriu. pastebejau kad greit ir rudai degu, nors esu tikrai balta. kepenims jos nekenkia, nes betakarotinas organizme paverciamas i vit. A, taciau organizmas pasisavina jo tiek kiek reikia. o perteklius matosi ant odos. o stai morku sulciu ir vit. A galima perdozuot...
laukiu atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
Po 4 !? blink.gif Aš geriu antra savaitę po 1, kol kas jokio efekto cry.gif Tai gal reikia rimtai po 4 gerti ? Kokios firmos tu betakarotiną turi? g.gif
Atsakyti
Aš pernai irgi gėriau, tik ne po 4, o po 1 tabletę kasdien. Man geriausiai patiko "Gamtos namų" (jei neklystu) betakarotinas. Efektas tikrai buvo-greičiau įdegiau ir ilgiau likau ruda. Be to, jis apsaugo odą nuo visokių blogybių. Reikės vėl pradėti gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2005 05 31, 13:34)
noreciau paklaust visu, kas bande gerti betakarotino tabletes. as geriu jau antra men. pirma geriau po viena, po to isgirdau per viena laida, kad norint efekto reikia gert po 4, tai geriau po 4, o dabar po 2 geriu. pastebejau kad greit ir rudai degu, nors esu tikrai balta. kepenims jos nekenkia, nes betakarotinas organizme paverciamas i vit. A, taciau organizmas pasisavina jo tiek kiek reikia. o perteklius matosi ant odos. o stai morku sulciu ir vit. A galima perdozuot...
laukiu atsiliepimu biggrin.gif

Šiaip jau beta Karotinas yra tai, tas organizme tampa vitaminu A.
Morkų sulčių perdozuoti neįmanoma, kadangi jose yra beta karotinas.
PErdozuojama vitamino A (sintetinio).
O sveikiau - gerti morkų sultis. Efektas tas pat.
Ir dar, geriant po 4 tabletes beta karotino ir kaitinantis soliariume, galima pakenkti organizmui. Kiek žinau, vieną merginą po tokių eksperimentų į reanimaciją išvežė (Mano šeimos labai gera draugė medikė sakė).
Viskas yra OK, kas normos ribose. O ką sako per teliką, ypač "Medicinines laidas" tai geriau netikėt aklai. Žinotumėt kiek už tai mokama.....
MAnau, kad po 1-2 tabletes geriant nieko l. blogo nebus...
Atsakyti
taip taip, persudyt mergaites tai moka ir perdaug galvos nesuka, o kai del parabenu tai sudeti analizuoja stupid.gif didelem dozem karotinas yra toksiskas(kalba eina ne apie saujas), pasizymi priesingu veikimu nei optimalios dozes. kaip ir vitaminas c, kuri naudoja menstruacijoms nutolint. organizmas bando pasalint ta kieki, gaunasi neigiamas efektas su teigiamu salutiniu poveikiu biggrin.gif
ir dar tokia tema uzvest sugeba apie naturalias kosmetines priemones...be komentaru
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 05 31, 14:09)
taip taip, persudyt mergaites tai moka ir perdaug galvos nesuka, o kai del parabenu tai sudeti analizuoja  stupid.gif didelem dozem karotinas yra toksiskas(kalba eina ne apie saujas), pasizymi priesingu veikimu nei optimalios dozes. kaip ir vitaminas c, kuri naudoja menstruacijoms nutolint. organizmas bando pasalint ta kieki, gaunasi neigiamas efektas su teigiamu salutiniu poveikiu biggrin.gif
ir dar tokia tema uzvest sugeba apie naturalias kosmetines priemones...be komentaru

Geriau jau morkų sultis gerkit....
Atsakyti
dabar ne namie tai neatsimenu pavadinimo tu tableciu. jos tokioj rudoj dezutej, buna po 90 ir po 30 tabl. ten 9 mg jos. (tikrai ne gamtos namu ir ne bonkutej)galvoju, kad po 4 gal ir nelabai reikia, tai gal po 2 ir gersiu.
soliariume ir sauleje kunas yra tikrai labiau apsaugotas nei ju negeriant. man tai patinka.
o del visokiu pletku apie renimacijas, tai viska reikia naudot su saiku. be to juk yra netik reklama, bet ir antireklama...
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2005 05 31, 14:27)
dabar ne namie tai neatsimenu pavadinimo tu tableciu. jos tokioj rudoj dezutej, buna po 90 ir po 30 tabl. ten 9 mg jos. (tikrai ne gamtos namu ir ne bonkutej)galvoju, kad po 4 gal ir nelabai reikia, tai gal po 2 ir gersiu.
soliariume ir sauleje kunas yra tikrai labiau apsaugotas nei ju negeriant. man tai patinka.
o del visokiu pletku apie renimacijas, tai viska reikia naudot su saiku. be to juk yra netik reklama, bet ir antireklama...

Dėl reanimacijos -- tikrai nėra pliatkas wink.gif per daug pasitikiu tuo žmogum, kuris sakė smile.gif
O nuo saulės puikiai apsaugo ir profilaktinė dozė (1-2 tabletės)
Atsakyti
na, tu geriau zinai smile.gif , tik idomu, ka ta mergina pasidare, kad taip atsitiko...
o gal kas zino, kur rasti informacijos apie betakarotina, t.y. koks tas blogasis poveikis, jei toks yra...
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2005 05 31, 15:41)
na, tu geriau zinai smile.gif , tik idomu, ka ta mergina pasidare, kad taip atsitiko...
o gal kas zino, kur rasti informacijos apie betakarotina, t.y. koks tas blogasis poveikis, jei toks yra...

Kiek žinau, perdozavo beta karotino ir kaitinosi soliariume. TAda gavosi Alerginė reakcija.
Atsakyti
beje, as ir ruosiuos gert po 2 i diena, nes nete radau vieno betakarotino aprasyma. ten parasyta, kad reikia gert po 2 tabletes. bus ir oda apsaugota ir atspalvis, ir idegis pagreites. tos tabletes ten po 9 mg. pas mane ne tos, bet irgi po 9 mg, taigi padariau isvada, kad uzteks ir po 2. bet tos su visokiais antioksidantais, vitaminais ir t.t. tik lietuvoj tai tokiu tikrai nera... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2005 05 31, 13:48)
beje, as ir ruosiuos gert po 2 i diena, nes nete radau vieno betakarotino aprasyma. ten parasyta, kad reikia gert po 2 tabletes. bus ir oda apsaugota ir atspalvis, ir idegis pagreites. tos tabletes ten po 9 mg. pas mane ne tos, bet irgi po 9 mg, taigi padariau isvada, kad uzteks ir po 2. bet tos su visokiais antioksidantais, vitaminais ir t.t. tik lietuvoj tai tokiu tikrai nera... cry.gif

laugh.gif
karotinas ir pats yra antioksidantas ir provitaminasA
Atsakyti