Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 21, 12:24)
Ojojoj kiek man dziaugsmo,pagavo man ko norejau biggrin.gif  bigsmile.gif giriuosi
Skimmer pants,kuriu taaaiiiip norejau,

Gal nuorodele galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2011 03 21, 14:41)
Gal nuorodele galima?  4u.gif

va smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/22526.jsp
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 21, 14:23)

Kokia faina wub.gif Kazin, 0 dydzio imeta? g.gif Nedaznai ja matau
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 03 21, 15:48)
Kokia faina  wub.gif Kazin, 0 dydzio imeta?  g.gif Nedaznai ja matau

Aš pirmą kartą pamačiau kažkaip, Natalija lyg ją pirko
Atsakyti
Žiūrėkit, paltukas koks gražus:
http://www.jcrew.com...~~~~~/19648.jsp
Atsakyti
Gavau piguti merino megstinuka is Factory, tai ka galiu pasakyti kad tikrai fainuolis kaip uz tokia kaina bigsmile.gif Spalva labai grazi, pats megstinis toks nestoras, pakankamai ilgas, rankoves netrumpos bigsmile.gif S dydis (biskuti i didesne puse, bet ne baisiai), esu patenkinta, reikes ir kitu spalvu pasiimti jeigu pavyks ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 21, 16:31)
Gavau piguti merino megstinuka is Factory, tai ka galiu pasakyti kad tikrai fainuolis kaip uz tokia kaina bigsmile.gif Spalva labai grazi, pats megstinis toks nestoras, pakankamai ilgas, rankoves netrumpos bigsmile.gif S dydis (biskuti i didesne puse, bet ne baisiai), esu patenkinta, reikes ir kitu spalvu pasiimti jeigu pavyks ax.gif

Tikrai labai dailus. Aš tokio juodo laukiu, visko aš laukiu jau atsibodo laukt biggrin.gif

Beje, žinokit man džinsinis sijonas nuėjo burbuliukais po pirmo užsidėjimo unsure.gif ne visas, bet kur labiau rankom pataisiau ar pa.
Atsakyti
Savita, nuraminai mane! Tikrai gražiai tas megztinis atrodo, tik spalva kažkokia labiau rožinė nei alyvinė atrodo. Laukiu nesulaukiu savojo smile.gif

Dar viena pasakiška suknelė, tik brangi be nuolaidos:
http://www.jcrew.com...~~~~~/37757.jsp
Gal kas turit, kaip atrodo, kaip dydžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 21 kovo 2011 - 16:43

Kaip grazu wub.gif Uzsimaniau doh.gif biggrin.gif Bet dabar galvoju, kad man su 164 gerokai ilgas jis butu verysad.gif
O cia kokia spalva? Rausvas pas tave?

QUOTE(Auksuole @ 2011 03 21, 16:34)
Tikrai labai dailus. Aš tokio juodo laukiu, visko aš laukiu jau atsibodo laukt biggrin.gif

Beje, žinokit man džinsinis sijonas nuėjo burbuliukais po pirmo užsidėjimo  unsure.gif ne visas, bet kur labiau rankom pataisiau ar pa.

blink.gif 4u.gif Is jcrew ar is factory?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 21 kovo 2011 - 16:42
QUOTE(Laputa @ 2011 03 21, 16:41)
blink.gif  4u.gif  Is jcrew ar is factory?

Mano iš Factory užsakytas
Atsakyti

Kaip fainai atrodo bigsmile.gif Aš dabar ir tokį gaudysiu biggrin.gif
O jis negrauzia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 21 kovo 2011 - 16:44
QUOTE(Laputa @ 2011 03 21, 16:41)
Kaip grazu  wub.gif Uzsimaniau  doh.gif biggrin.gif Bet dabar galvoju, kad man su 164 gerokai ilgas jis butu  verysad.gif
O cia kokia spalva? Rausvas pas tave?

Geras spalvos pavadinimas-DRIED ORCHID biggrin.gif Ne, jis svelniai violetinis, panasiai kaip foto is Jcrew psl, nes tokia spalva ir pirkau kaip idejau smile.gif
Atsakyti