Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(Laputa @ 2011 03 21, 16:44)
Bet tai varge, loterija gaunasi  console.gif

Aj, sijonas? tai šitas.

O megztukėlis iš Factory rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 21, 16:46)
Geras spalvos pavadinimas-DRIED ORCHID biggrin.gif Ne, jis svelniai violetinis, panasiai kaip foto is Jcrew psl, nes tokia spalva ir pirkau kaip idejau smile.gif

Taip ir pagalvojau, bet pasitikslint norejau, nes gal nuo sienu truputi kitokia spalva atrodo biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 21, 16:46)
Aj, sijonas? tai šitas.

O megztukėlis iš Factory  rolleyes.gif

Sijono ir as tokio laukiu rolleyes.gif Idomu kaip tiks, tik aisku reikes trumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 21, 16:44)
QUOTE(savita1 @ 2011 03 21, 16:31)

Kaip fainai atrodo bigsmile.gif Aš dabar ir tokį gaudysiu biggrin.gif
O jis negrauzia? unsure.gif

Visai ne, svelnutis ax.gif

QUOTE(Laputa @ 2011 03 21, 16:48)
Taip ir pagalvojau, bet pasitikslint norejau, nes gal nuo sienu truputi kitokia spalva atrodo biggrin.gif  4u.gif

Ai, i sienu grozi tai prasom nekreipti demesio, ne as cia jas taip isgrazinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 21, 16:51)
Sijono ir as tokio laukiu  rolleyes.gif Idomu kaip tiks, tik aisku reikes trumpinti.

Visas ilgis 60 cm kažkur
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 21, 16:34)

Beje, žinokit man džinsinis sijonas nuėjo burbuliukais po pirmo užsidėjimo  unsure.gif ne visas, bet kur labiau rankom pataisiau ar pa.

pirma karta girdziu, kad dzinsas burbuliuojasi...
beje, as jo laukiu...
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 03 21, 17:19)
pirma karta girdziu, kad dzinsas burbuliuojasi...
beje, as jo laukiu...

Tai aš irgi negalėjau patikėt, galvoju kuo čia aplipau unsure.gif Bet visas tokiais smulkiais pūkeliais nuėjęs ir tie burbuliukai vietom.
Atsakyti
Atsiemiau savo impresionist sijona rolleyes.gif Dydis puikiai, tik ilgio but gerai dar, nes emiau petite (tik toks bebuvo), na bet tas aisku ner beda, nes siaip labai fainas, ryskus, neskystos medziagos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Soy,labai dailus wub.gif o koki dydi emet su kokiais klubais? ax.gif
Atsakyti
Koks sijono cia dydis? Grazutis smile.gif
Ilgio tai tikrai truksta, man tokie sijonai graziausia iki keliu, bet kai esu auksta, niekad beveik tokie ilgi nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Klubai 89 kazkur, o dydis cia 0 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 21, 19:01)
Soy, sijonas labai labai dailus. Tik man irgi norėtųsi čiut jo ilgesnio iki tobulumo viršūnės bigsmile.gif

Na taip ir man..bet sunesiosiu kaip nors biggrin.gif Kai jis toks sunkiai pagaunamas tai ciupau vos tik nulinis atsirado, o kad petite ilgis tai kazkaip numojau ranka, aisku jei but buves pasirinkimas tai buciau emus regular...
Atsakyti
Idekit kas nors medvilninio, su raukinukais uzsegamo kilpele megztuko foto, kur praitoje temoje melyna pardavinejo, dar buvo ikelta balto foto, niekaip foto nebegaliu gauti.
Atsakyti