Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 24, 15:26)
Savita, sijonukas nėra labai trumpas, aš planuoju į darbą nešiot, o mano ūgis 176 cm  smile.gif  pamatuot galėsiu

lauksim drinks_cheers.gif
Per nuolaidas jį retai išmeta, nu bet gal išmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 24, 15:26)
Savita, sijonukas nėra labai trumpas, aš planuoju į darbą nešiot, o mano ūgis 176 cm  smile.gif  pamatuot galėsiu

Mano toks pat drinks_cheers.gif Pamatuok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 kovo 2011 - 15:51
Merginos,o kodel spaudziant ant kokio nors rubo nuorodos,atsidaro pagrindinis j.crew puslapis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2011 03 24, 15:42)
Merginos,o kodel spaudziant ant kokio nors rubo nuorodos,atsidaro pagrindinis j.crew puslapis? blush2.gif

Tai tos prekės nėra jei per nuorodas, o jei pačiam J.Crew puslapyje tai galėjo užblokuot
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 24, 15:38)
aš nuo pernai šitą turiu, labai labai jis man, realybėj ryškesnis  wub.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/30440.jsp

O, tokio as lauku, ar nepadidintas? kaip realiai jis ?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 03 24, 16:44)
O, tokio as lauku, ar nepadidintas? kaip realiai jis ?

man tai labai fainas, su mano 90 cm klubais toks neaptemptas, būtų ir 0 tikęs, bet man patinka laisvesni, mažesnio nenoriu mirksiukas.gif
nufotkinsiu vakare ir parašysiu ilgį, jeigu jėgų po darbų ir sportų dar bus likę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 24, 16:49)
man tai labai fainas, su mano 90 cm klubais toks neaptemptas, būtų ir 0 tikęs, bet man patinka laisvesni, mažesnio nenoriu  mirksiukas.gif
nufotkinsiu vakare ir parašysiu ilgį, jeigu jėgų po darbų ir sportų dar bus likę  biggrin.gif

aciu 4u.gif lauksiu foto, jei ne siandien, tau kita dienele.
Atsakyti
taip kaip su maudymukais?
kaip dydziai? padidinti irgi?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 15:43)
Tai tos prekės nėra jei per nuorodas, o jei pačiam J.Crew puslapyje tai galėjo užblokuot

Aha per nuorodas,budavo kad ir prekes nera bet ja rodo ir raso sold out ir t.t.,o dabar paspaudi ta nuoroda ir atsidaro pagrindinis j.crew psl.Tai kaip supratau,tos prekes jau is vis nebebus? blush2.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2011 03 24, 16:13)
Aha per nuorodas,budavo kad ir prekes nera bet ja rodo ir raso sold out ir t.t.,o dabar paspaudi ta nuoroda ir atsidaro pagrindinis j.crew psl.Tai kaip supratau,tos prekes jau is vis nebebus? blush2.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif  4u.gif

Per nuorodas dažnai papildo wink.gif Tiesiog reikia vis tikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2011 03 24, 16:13)
Aciu uz atsakymus 4u.gif  4u.gif

nebutinai. jei prekes nuoroda atidaro pagrindini puslapi, tada as google ieskau pagal tos prekes pavadinima - randa. taip buvo n kartu, tad manyciau, kad prekes nuorodos yra keiciamos..
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 24, 13:03)
Paprastutis sis, bet vistiek apmaudu  blush2.gif Tik kad mano spalvos dabar nebera biggrin.gif

ir kaip kokybė? kokį nešiojant ir kokį ėmėt? 4u.gif

QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 14:06)
Prieš keliant į albumą buvo 200 nuotraukų, įkėliau naują irgi 200  blink.gif vadinasi kažkuri seniausia buvo automatiškai ištrinta  doh.gif

nuotraukos neišsitrina, jos tiesiog nebesimato, pasislepia. ištrynus kažkurią, seniausia vėl sugrįšta. moderatorė Vitulka apie tau jau porą kartų rašė, bet niekas nereagavo rolleyes.gif manau patogiausia būtų į FB keltis
Atsakyti