o as populiariosios factor sukneles neberandu

QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:33)
ir kaip kokybė? kokį nešiojant ir kokį ėmėt?
nuotraukos neišsitrina, jos tiesiog nebesimato, pasislepia. ištrynus kažkurią, seniausia vėl sugrįšta. moderatorė Vitulka apie tau jau porą kartų rašė, bet niekas nereagavo
manau patogiausia būtų į FB keltis

nuotraukos neišsitrina, jos tiesiog nebesimato, pasislepia. ištrynus kažkurią, seniausia vėl sugrįšta. moderatorė Vitulka apie tau jau porą kartų rašė, bet niekas nereagavo

Jau buvo kalba apie tai, kad nenori merginos FB su savo vardais ir pavardėm jungtis ar komentuoti.
Aš galvoju gal Picasoj pabandyt, nes duoda 1000 MB. albumas
Gavau suos http://www.jcrew.com...D=1294998013699 sorciukus, tai man su 89-90 cm klubais 0 dydis tiko, ir labai dziauguos, nes butu buve labai gaila pardavinet nes labai jau mieli, emiau ligt berry spalvyte.
Kažkuri ieškojo šių marškinių su peteliške, yra 4 dydis
Tuxedo-pleat shirt
Tuxedo-pleat shirt
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:33)
As cia tik pries pora dienu uzsisakiau, emiau 0 dydi su 89-90 klubais

QUOTE(Melajja @ 2011 03 24, 16:39)
Gavau suos http://www.jcrew.com...D=1294998013699 sorciukus, tai man su 89-90 cm klubais 0 dydis tiko, ir labai dziauguos, nes butu buve labai gaila pardavinet nes labai jau mieli, emiau ligt berry spalvyte.
Koki enearelus

Ir tunica graži, gaila, kad ne mano dydis....2, čia iš senų taip suprantu, bet anksčiau nepastebėjau
Ink blossom studded tunic

Ink blossom studded tunic
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 17:37)
Jau buvo kalba apie tai, kad nenori merginos FB su savo vardais ir pavardėm jungtis ar komentuoti.
tai sukuriant grupę ir duodant duomenis kažkuriom galės kelt, šiaip ar taip toli gražu ne visos kurios įdeda foto čia - įdeda ir į albumą.
Picasa bent man yra ypač nepatogi talpykla, be to ribota ir labai lėta

QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:59)
tai sukuriant grupę ir duodant duomenis kažkuriom galės kelt, šiaip ar taip toli gražu ne visos kurios įdeda foto čia - įdeda ir į albumą.

Tai aišku, kad ne visos kelia, bet reikia nuspręsti, nes tas flickr gerai, bet kad va 200 nuotraukų duoda tik turėt
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 17:59)
nededa - nes slaptazodziu neturi

QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 17:04)
Tai aišku, kad ne visos kelia, bet reikia nuspręsti, nes tas flickr gerai, bet kad va 200 nuotraukų duoda tik turėt
As tai manau, kad slaptazodi turi zinoti pora merginu, nes kai visos gausim, tai prasides netyciniai pratrinimai