Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

o as populiariosios factor sukneles neberandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:33)
ir kaip kokybė? kokį nešiojant ir kokį ėmėt?  4u.gif
nuotraukos neišsitrina, jos tiesiog nebesimato, pasislepia. ištrynus kažkurią, seniausia vėl sugrįšta. moderatorė Vitulka apie tau jau porą kartų rašė, bet niekas nereagavo  rolleyes.gif  manau patogiausia būtų į FB keltis

Jau buvo kalba apie tai, kad nenori merginos FB su savo vardais ir pavardėm jungtis ar komentuoti.

Aš galvoju gal Picasoj pabandyt, nes duoda 1000 MB. albumas
Atsakyti
Gavau suos http://www.jcrew.com...D=1294998013699 sorciukus, tai man su 89-90 cm klubais 0 dydis tiko, ir labai dziauguos, nes butu buve labai gaila pardavinet nes labai jau mieli, emiau ligt berry spalvyte.
Atsakyti
Kažkuri ieškojo šių marškinių su peteliške, yra 4 dydis
Tuxedo-pleat shirt
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:33)
ir kaip kokybė? kokį nešiojant ir kokį ėmėt?  4u.gif

As cia tik pries pora dienu uzsisakiau, emiau 0 dydi su 89-90 klubais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 03 24, 16:39)
Gavau suos http://www.jcrew.com...D=1294998013699 sorciukus, tai man su 89-90 cm klubais 0 dydis tiko, ir labai dziauguos, nes butu buve labai gaila pardavinet nes labai jau mieli, emiau ligt berry spalvyte.

Koki enearelus wub.gif wub.gif O 00 dydiu buna?
Atsakyti
Ir tunica graži, gaila, kad ne mano dydis....2, čia iš senų taip suprantu, bet anksčiau nepastebėjau ax.gif
Ink blossom studded tunic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 24 kovo 2011 - 16:58
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 17:37)
Jau buvo kalba apie tai, kad nenori merginos FB su savo vardais ir pavardėm jungtis ar komentuoti.

Aš galvoju gal Picasoj pabandyt, nes duoda 1000 MB. albumas

tai sukuriant grupę ir duodant duomenis kažkuriom galės kelt, šiaip ar taip toli gražu ne visos kurios įdeda foto čia - įdeda ir į albumą.
Picasa bent man yra ypač nepatogi talpykla, be to ribota ir labai lėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 16:59)
tai sukuriant grupę ir duodant duomenis kažkuriom galės kelt, šiaip ar taip toli gražu ne visos kurios įdeda foto čia - įdeda ir į albumą.
Picasa bent man yra ypač nepatogi talpykla, be to ribota ir labai lėta  smile.gif

Tai aišku, kad ne visos kelia, bet reikia nuspręsti, nes tas flickr gerai, bet kad va 200 nuotraukų duoda tik turėt
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 24, 17:59)

nededa - nes slaptazodziu neturi mirksiukas.gif (cia bent jau apie save as)
Atsakyti
http://www.ipix.lt/

idomu kiek cia leidzia kelti, nes siaip nebloga svetaine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 24, 17:04)
Tai aišku, kad ne visos kelia, bet reikia nuspręsti, nes tas flickr gerai, bet kad va 200 nuotraukų duoda tik turėt

As tai manau, kad slaptazodi turi zinoti pora merginu, nes kai visos gausim, tai prasides netyciniai pratrinimai ax.gif Niekam asmeniskai netaikau, cia is senesnes patirties 4u.gif
Atsakyti