Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 03 24, 12:43)
Dek cia, paziuresim mirksiukas.gif

O kur ir kokius lankai kursus?

Kursai gal ir gerai, bet juose per mazai laiko, kad itvirtintum teorines zinias praktikoje. O fotofrafijos mokymasis be praktikos - tuscias. Atrodo, supranti, zinai, o kai padarai, pats paskui nesupranti kodel taip padarei, kodel fotografuodamas tos teorijos neprisiminei, nepritaikei doh.gif Reikia kiekviena dalyka daug sykiu isbandyti paciam praktikoje, kad suvoktum kur, kodel klysti, kodel neiseina, kur silpnosios vietos ir pan...

Tad dek cia, merginos cia negailestingos, patarkuos smagiai uzpakali biggrin.gif  tongue.gif

Tai tada vėliau įkelsiu Jūsų negailestingai komisijai lotuliukas.gif

Šiaip man patinka tie kursai,nes yra ir praktika,ėjom fotkinti savaitgalį...Bet kokiu atveju dabar visur tempiuosi fotika ir visą sava aparatūrą lotuliukas.gif
Lankau efoto kursus blush2.gif
Šiaip aišku ten ką pasakojo daug ką žinojau,apie diafragmas apie išlaikymą (nesakau kad viską žinau) bet apie visokias kompozicijas tai tikrai nea schmoll.gif

Dar bus paskaita studijins fotkinimas - ir eisim į studiją,tai irgi įdomu.Ir dar bus egzaminai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 24, 12:07)
Tai tada vėliau įkelsiu Jūsų negailestingai komisijai  lotuliukas.gif

Šiaip man patinka tie kursai,nes yra ir praktika,ėjom fotkinti savaitgalį...Bet kokiu atveju dabar visur tempiuosi fotika ir visą sava aparatūrą  lotuliukas.gif
Lankau efoto kursus  blush2.gif
Šiaip aišku ten ką pasakojo daug ką žinojau,apie diafragmas apie išlaikymą (nesakau kad viską žinau) bet apie visokias kompozicijas tai tikrai nea  schmoll.gif

Dar bus paskaita studijins fotkinimas - ir eisim į studiją,tai irgi įdomu.Ir dar bus egzaminai  lotuliukas.gif

aš irgi prieš porą metų lankiau efoto kursus biggrin.gif buvo vasara, labai patiko, gaudavom užduotis, eidavom visi kartu fotografuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 03 24, 11:30)
Sveikutes smile.gif 4u.gif
Gal turi dar nuotrauku is sios serijos?
Jei apie kapines, tai man Zilvino savu metu labai patiko "gedincios" nasles nuotrauka

turiu daugiau, bet žinok visose ten balaganas kažkoks , nėra ką rodyt...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 24, 13:16)
aš irgi prieš porą metų lankiau efoto kursus  biggrin.gif  buvo vasara, labai patiko, gaudavom užduotis, eidavom visi kartu fotografuot  biggrin.gif
Papildyta:
turiu daugiau, bet žinok visose ten balaganas kažkoks , nėra ką rodyt...

aga,man irgi patinka,tik kad ne vasara lotuliukas.gif nu nieko,vistiek kažką padariau blush2.gif
Atsakyti
Dedu vienos fotosesijos nuotraukyte. Flickr yra daugiau.user posted image

Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 24, 13:23)
Dedu vienos fotosesijos nuotraukyte. Flickr yra daugiau.

man sioji kur idejai,tai nei siokia, nei tokia smile.gif nezinau, kazko truksta smile.gif bet nezinau ko, o gal apkarpymas labai jau smarkus.
patiko toji su mamyte, kur mergyte liezuvi iskisusi, net susijuokiau smile.gif
Atsakyti
Jei apie kapines, tai man Zilvino savu metu labai patiko "gedincios" nasles nuotrauka
Oi dėkui, nerealiai, o tas užrašas tiesiog užvežė taip, kaip nu negaliu biggrin.gif Tas šuo, dangus, pepsio skardinė... Man patinka tokie darbai, nesinori nė prie nieko knistis (nors visada gi galima, ar ne? smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 24, 10:51)
jeigu jau supratai kaip, to ir gana, ND daromi del jusu paciu rolleyes.gif

tai uztat ir galvoju pakartot, del saves, gal isgausiu ryskesni ta skirtuma ax.gif

Kikirike, Mija23, manau, su ND puikiai susitvarket smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 03 24, 11:34)
nes dieną pafotkinau,o vakar po kursų jau nusikalus buvau kad pafotkinti....ir likau dar po kursų nesusipratusi,ar man gerai ar blogai sekasi  unsure.gif

kaip smagu, kursai bigsmile.gif as irgi labai noriu kokius praeit, butinai parasyk savo atsiliepimus, nes as kolkas ne LT, bet grisiu vasarai, tai labai noreciau praeit kokius ax.gif

o man i klausimus niekas neturit atsakymu blush2.gif ?

bandau kelt su wb prie dirbtinio apsvietimo, bet jauciu tas custom lyg melynuoja, o cia jau negerai ar klystu g.gif ka tureciau daryt kitaip?

auto
user posted image
lempute
user posted image
custom
user posted image
Atsakyti
Reikia baltą daiktą, Mija.

Jei ten baltas, tada negerai, didink apšvietimą 4u.gif

O kaip ar balta galima patikrint PS su tokia pipete, man rods 245 turi būt visi, kitos parašys.

Gali šitaip vizualiai patikrint

user posted imageuser posted image

O šiaip paimk labiau matinį daiktą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 24 kovo 2011 - 12:42
Na dedu jūsų teismui blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 kovo 2011 - 12:33
o la la la kokia grazi fotosesija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 24, 12:23)
Dedu vienos fotosesijos nuotraukyte.

šiojii labai apkarpyta,, trūksta erdvės, rankytės kitos nesimato ...
o pati fotosesija- visai nieko man , šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 24, 12:23)
Dedu vienos fotosesijos nuotraukyte.

Pristatančioji man nepatinka, bet va kai atsidarai iškart wub.gif
Atsakyti