Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 24, 13:46)
tai kad fonas visiskai juodas, as nieko nematau unsure.gif nei nelygumu nei susiglamzymu g.gif

nu, aš irgi nematau jokių suglamžymų g.gif
Atsakyti
Pirmoj nuotraukoj dešinėj viršuje. Bet labai jau žiūrėti reikia.
Atsakyti
gal kad per laptopa ziuriu? jei labai nuo saves tolyn nulenkiu, nebelieka, bet jei tiesiai ziurint tai matosi biggrin.gif

Rita as dauuug daugiau matau, aplink meski ypac biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 24 kovo 2011 - 13:51
Ką tik sumasčiau namie perestroikė daryti lotuliukas.gif doh.gif žiūrėsim ką vyras sakys... noriu iš miegamo daryti savo darbo kambarį lotuliukas.gif na fotkinimui,kad man būtų erdvė,nes dabar niekur neturiu savo kampo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 24, 14:47)
o kodel as matau g.gif

nezinau, dar du kart nuejau paziureti, matau tik juoda juoduteli fona g.gif net ir ekrana palanksciau, pasisukau pati i sonus,visur matau ta pati juoda fona
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 03 24, 14:50)
gal kad per laptopa ziuriu? jei labai nuo saves tolyn nulenkiu, nebelieka, bet jei tiesiai ziurint tai matosi biggrin.gif

as irgi per loptopa g.gif kaip idomiai
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 24, 13:50)
Ką tik sumasčiau namie perestroikė daryti  lotuliukas.gif  doh.gif žiūrėsim ką vyras sakys... noriu iš miegamo daryti savo darbo kambarį  lotuliukas.gif na fotkinimui,kad man būtų erdvė,nes dabar niekur neturiu savo kampo  unsure.gif

mane is namu ismestu lotuliukas.gif bet todel kad miegot tada nebebutu kur biggrin.gif
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 24, 13:50)
nezinau, dar du kart nuejau paziureti, matau tik juoda juoduteli fona g.gif net ir ekrana palanksciau, pasisukau pati i sonus,visur matau ta pati juoda fona

keistai tada matyt mano rodo, jei pas kitas nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 24, 13:53)

keistai tada matyt mano rodo, jei pas kitas nesimato doh.gif

Mano irgi rodo:)
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 24, 14:50)

Rita as dauuug daugiau matau, aplink meski ypac biggrin.gif

bet kaip idomiai...nuejau dar kartas paziuret, pasikabinau tikraja to zodzio prasme virs ekrano, ir tik tada matosi dryziai, kazin kodel cia taip g.gif tiesiai ziurint gyvenime nebuciau to pamacius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 24, 13:54)
Mano irgi rodo:)

nu aciu dievui kad ne tik man biggrin.gif o tai akys galvoju kad meluoja jau biggrin.gif

Is gobsumo nusipirkau savaitgali du tuos leliu vezimus a la senovinius, tai nebesulaukiu gero oro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 24, 15:47)
o kodel as matau g.gif

Na ir atkalta akis pas tave, Erse unsure.gif Arba monitorius pas tave sviesiau sukalibruotas tongue.gif
As tik i programa imetus ir pastumdzius slinktukus ta sugamzyta fona pamaciau...
Ot seklys morka biggrin.gif
Atsakyti
Erse, gal pas tave šviesiai kompiuteris rodo? Nes šiaip neturėtų labai gerai matytis. Negaliu taip teigti, nes nesu įsitikinus 100 proc., kad mano kompiuteris sukalibruotas gerai.

Įsidėjau nuotrauką į fotošopą, pašviesinau, kuo puikiausiai viskas.
Atsakyti
Minimalizmas fotografijoje

http://www.efoto.lt/...os/minimalizmas
Atsakyti